Πρίζες Υποδοχής Ήχου Marine Aquatic AV

Πρίζες Υποδοχής Ήχου Marine Aquatic AV

Eval
60.0099
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
33,00 €
Με ΦΠΑ

Η AQ-AUX-4 είναι υψηλής ποιότητας, ανθεκτική και αδιάβροχη υποδοχή USB για MP3, κινητά Smart Phone και για Marine στερεοφωνικά συστήματα.

Κωδικός

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η AQ-AUX-4 είναι υψηλής ποιότητας, ανθεκτική και αδιάβροχη υποδοχή USB για MP3, κινητά Smart Phone και για Marine στερεοφωνικά συστήματα.

Χρησιμοποιήστε το καλώδιο 3,5 μ, για να συνδέσετε τη μία άκρη σε υποδοχές USB και RCA, σε ηχητικό σύστημα. Το άλλο άκρο του καλωδίου σας επιτρέπει να συνδέσετε μια φορητή συσκευή ήχου σε θύρα USB ή σε βύσμα 3,5 χιλ.

Το καλώδιο AQ-USB 1 διαθέτει υποδοχή USB και έχει σχεδιαστεί για χρήση σε σκάφος και σε μηχανοκίνητα οχήματα. Όταν δεν το χρησιμοποιείτε, κλείστε το αδιάβροχο καπάκι, για να προστατεύσετε τη θύρα USB από σκόνη και υγρασία. Το καλώδιο επέκτασης USB, καταλήγει σε θηλυκή θύρα USB από τη μία άκρη και σε αρσενική από την άλλη.

Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα για να αντέχουν τις σκληρές συνθήκες που σχετίζονται με την εφαρμογή στη θάλασσα και τα σκάφη.

Κωδικός

Περιγραφή

03039-11

Αδιάβροχη πρίζα υποδοχής USB για αδιάβροχα Marine stereos

Μήκος Καλωδίου: 1,6 μ

03039-1

Υψηλής ποιότητας, ανθεκτική και αδιάβροχη υποδοχή USB, MP3 & κινητά για Marine στερεοφωνικά συστήματα.

Υποδοχή USB και Jack 3,5mm (Auxiliary)

1 Αντικείμενο
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας