Ισοθερμικό Μπλουζάκι Δροσιάς Daiichiseiko MC Cool Mover Undershirt

Ισοθερμικό Μπλουζάκι Δροσιάς Daiichiseiko MC Cool Mover Undershirt

Daiichiseiko
75.0032
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
30,00 €
Με ΦΠΑ

Το Ισοθερμικό Μπλουζάκι Δροσιάς Daiichiseiko MC Cool Mover Undershirt είναι ένα ένδυμα το οποίο αγκαλιάζει ήπια το σώμα σας και σας παρέχει δροσιά και άνεση για όσο το φοράτε.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Ισοθερμικό Μπλουζάκι Δροσιάς Daiichiseiko MC Cool Mover Undershirt είναι ένα ένδυμα το οποίο αγκαλιάζει ήπια το σώμα σας και σας παρέχει δροσιά και άνεση για όσο το φοράτε.

Για την κατασκευή του η Daiichiseiko χρησιμοποιεί τροποποιημένες ίνες, σε σχήμα σταυρού, τις οποίες αισθάνεστε δροσερές κατά την επαφή και εξαλείφουν γρήγορα τις δυσάρεστες οσμές, ενώ οι εξαιρετικές τους ιδιότητες απορρόφησης ιδρώτα και γρήγορου στεγνώματος, σας κρατούν στεγνούς και παρέχουν άνεση. Αυτό οφείλεται στην τεχνολογία Cross Cool της εταιρίας Daiichiseiko, η οποία αποβάλει την θερμότητα από το δέρμα σας και του επιτρέπει να αναπνέει, ενώ παράλληλα στεγνώνει γρήγορα.

Το κύριο μέρος των ισοθερμικών Daiichiseiko MC Cool Mover αποτελείται κατά 85% από Πολυεστέρα και κατά 15% από Πολυουρεθάνη. Από 100% Πολυεστέρα είναι κατασκευασμένο μόνο το τμήμα της μασχάλης. Το Suitoru C, είναι ένα ειδικό νήμα που εφαρμόζεται στο λαιμό και τα μέρη της μασχάλης, απομακρύνει γρήγορα τον ιδρώτα και άλλες ενοχλητικές μυρωδιές, ενώ παράλληλα ανακτά τις ιδιότητές του, κάθε φορά μετά το πλύσιμο και το στέγνωμα.

Η τεχνολογία Kyouryoku εξασφαλίζει την ελαστικότητα του ρούχου και την ευκολία στις κινήσεις του χρήστη, καθώς το ρούχο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το δέρμα σας. Επιπλέον, η ήπια συμπίεση που ασκεί υποστηρίζει την κίνηση του σώματος. Παρέχεται με επεξεργασία προστασίας από την έκθεση του δέρματός σας σε επιβλαβείς ακτίνες UV.

Κωδικός Χρώμα Μέγεθος Περιφέρεια Στήθους Ύψος
60003 Μαύρο LL 104 ~ 112 εκ 175 ~ 185 εκ
60005 Παραλλαγή L 96 ~ 104 εκ 175 ~ 185 εκ
60006 Παραλλαγή LL 104 ~ 112 εκ 175 ~ 185 εκ
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας