Σιλικονούχα Καλαμαριέρα DTD Soft Real Fish

Σιλικονούχα Καλαμαριέρα DTD Soft Real Fish

DTD
03.0191
Διαθέσιμη
8,00 €
Με ΦΠΑ

Η καλαμαριέρα Soft Real Fish της Κροατικής εταιρίας DTD διαθέτει μαλακό, σιλικονούχο σώμα και διατίθεται πλέον με εντυπωσιακό κόκκινο φώσφορο, το οποίο η DTD επανέφερε στην αγορά.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τι να πρωτοπεί κανείς για την Κροατική εταιρία DTD, η οποία κάθε χρόνο πρωτοπορεί σε σχέδια και τεχνολογίες. Αυτή τη φορά εξέλιξε τις καλαμαριέρες Real Fish, οι οποίες διαθέτουν χρώματα παρόμοια με εκείνα φυσικών ψαριών της Μεσογείου, προσθέτοντας κόκκινο φώσφορο στην κοιλιά τους, σε μαλακιά έκδοση, σιλικόνης. Οι καλαμαριέρες Real Fish σε φυσικά χρώματα «δένουν» με το θαλάσσιο περιβάλλον και είναι περισσότερο φιλικές προς τα καλαμάρια.

Η καλαμαριέρα Soft Real Fish της Κροατικής εταιρίας DTD διαθέτει μαλακό, σιλικονούχο σώμα το οποίο δημιουργεί στο καλαμάρι την αίσθηση της σάρκας, με αποτέλεσμα να την κάνει πολύ ελκυστική.

Το ύφασμα είναι ανθεκτικό σε επιθέσεις και ντύνει τις καλαμαριέρες DTD Soft Real Fish σε χρωματισμούς πραγματικών ψαριών. Όπως ήδη αναφέραμε η συγκεκριμένη σειρά σιλικονούχων καλαμαρολόγων διαθέτει κόκκινο φώσφορο στην κοιλιά – καινοτομία της DTD η οποία επανήλθε στην παραγωγή. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το εφέ που δημιουργείτε όταν λούσετε την καλαμαριέρα με φακό UV.

Οι σιλικονούχες καλαμαριέρες επιπλέουν και όταν βρίσκονται στην αρματωσιά σας, κάθονται σε οριζόντια θέση. Δοκιμάσετε να έχετε μια σιλικονούχα καλαμαριέρα DTD όταν ψαρεύετε με καθετή.

Οι καλαμαριέρες της DTD είναι οι μόνες οι οποίες δοκιμάζονται και κατασκευάζονται για τα νερά της Μεσογείου.

Οι καλαμαριέρες Soft Real Fish κατασκευάζονται στα παρακάτω σχέδια:

  • Sargo – Σαργός
  • Mackerel - Κολιός
  • Sugarello Green – Πράσινο Σαφρίδι
  • Pagro - Φαγκρί
  • Triglia - Μπαρμπούνι

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Σαγρέ σώμα που μοιάζει με λέπι
  • Έξτρα μαλακό ύφασμα, αλλά παράλληλα ισχυρό και ανθεκτικό
  • Ανοξείδωτα αγκύλια
  • Ανοξείδωτο στριφτάρι
  • Κόκκινη φωσφορίζουσα κοιλιά 

Κωδικός

Μέγεθος

Βάρος

Μήκος

80802

1,5

3,2 γρ

5,5 εκ

80803

2,0

5,2 γρ

6,5 εκ

80804

2,5

7,4 γρ

7 εκ

Soft Real Fish

Μέγεθος Καλαμαριέρας
00002.1,5
00005.2,0
00007.2,5
00014.5,1 - 6,0 εκ
00015.6,1 - 7,0 εκ
Βάρος Καλαμαριέρας
00001.2,0 - 4,5 γρ
00002.4,6 - 7 γρ
16 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας