Καλαμαριέρες Daiwa Emeraldas Dart II

Καλαμαριέρες Daiwa Emeraldas Dart II S

Daiwa
03.0239
Διαθέσιμο
14,04 €
Με ΦΠΑ

Η νέα σειρά Dart II, θεωρείται – και όχι άδικα - premium στην κατηγορία της, καθώς φέρει πολλές σχεδιαστικές καινοτομίες, οι οποίες συμβάλουν στην αποτελεσματικότητά τους.

Είδος
Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά τεχνητών για ψάρεμα κεφαλόποδων της Daiwa, με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ιαπωνία είναι οι Emeraldas. Πραγματικά μοναδικές, οι καλαμαριέρες Emeraldas περιλαμβάνουν πολλές σχεδιαστικές καινοτομίες, οι οποίες την καθιστούν από τις πιο αποτελεσματικές καλαμαριέρες της αγοράς. Ειδικότερα η νέα σειρά Dart II, θεωρείται – και όχι άδικα - premium στην κατηγορία της, καθώς φέρει πολλές σχεδιαστικές καινοτομίες, οι οποίες συμβάλουν στην αποτελεσματικότητά τους.

Η Emeraldas Dart II S είναι μια καλαμαριέρα η οποία προκαλεί τα καλαμάρια τόσο οπτικά, όσο και με τη δράση της. Το σχήμα της είναι πολύ κοντά σε αυτό της ζωντανής γαρίδας και η επιφάνειά της ελκύει τα καλαμάρια, όπως το κέλυφος της γαρίδας. Η κατασκευή της εξωτερικής της επιφάνειας, δίνει στα καλαμάρια την αίσθηση της σάρκας και ταυτόχρονα τις επιτρέπει να γλυστρούν εύκολα και απόλυτα φυσικά μέσα στο νερό, σε σύγκριση με άλλες καλαμαριέρες.

Ο καλαμαρολόγος Daiwa Emeraldas Dart II S προκαλεί με την οπτική επαφή, την αντίδραση των κεφαλόποδων. Το αληθοφανές σχήμα τους (γαρίδα) και τα εντυπωσιακά χρώματα, έχουν επιλεγεί ώστε να επιδρούν θετικά προς τα καλαμάρια τόσο κατά την οπτική επαφή, όσο και με την κίνηση. Το υδροδυναμικό της σχήμα επιτρέπει στην καλαμαριέρα να κινείται με κινήσεις darting, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Οι Emeraldas Dart II S είναι διαθέσιμες σε δύο τύπους; στον τύπο Slow (S) ο οποίος είναι ιδανικός για να ερευνήσετε διαφορετικά στρώματα νερού, όταν τα καλαμάρια δείχνουν ανήσυχα και χωρίς ενδιαφέρον. Μια αλλαγή στην ταχύτητα βύθισης μπορεί ορισμένες φορές να αποτελεί τον παράγοντα επιτυχίας, για αυτό δεν πρέπει ποτέ να λείπει από την κασετίνα σας μια Daiwa Emeraldas Dart II S.

Η σειρά Emeraldas Dart II SS (Super Slow) διαθέτει πολύ αργή βύθιση. Έχει σχεδιαστεί για ρηχά νερά και σας επιτρέπει να ερευνήσετε γρήγορα, μεγάλες περιοχές, χωρίς τον κίνδυνο εμπλοκής της. Η συγκεκριμένη καλαμαριέρα είναι πολύ αληθοφανής, ειδικά λόγω των 3D ματιών, τα οποία περιλαμβάνουν διακριτικά το λογότυπο Emeraldas, το οποίο θα βρείτε και στο εξωτερικό τους βαρίδι. Το σχήμα του εξωτερικού βαριδιού έχει επιλεγεί, ώστε να μεγιστοποιεί την απόσταση της βολής.

Η Daiwa Emeraldas Dart II S δεν είναι απλά, άλλη μία καλαμαριέρα, αλλά ένα ολοκληρωμένο σύστημα Eging, το οποίο θα επεκτείνει τους ορίζοντές σας στο ψάρεμα καλαμαριών.

Είναι εξοπλισμένες με διπλά αγκίστρια Saq Sas, τα οποία δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ.

Αγκίστρια Saq Sas: Τα αγκίστρια Saq-Sas είναι το αποτέλεσμα μιας εξαιρετικά μοναδικής διαδικασίας παραγωγής, βασισμένης σε φθοριούχο μέταλλο. Η συγκεκριμένη τεχνολογία, αξιοποιεί αυτό το μεταλλικό στοιχείο και εφαρμόζει μια διαδικασία επιμετάλλωσης και χημικού ακονίσματος, η οποία βελτιώνει τη διείσδυτικότητα και τη δύναμη του αγκίστρου κατά 40%, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά αγκύλια. Τόσο η διαδικασία ακονίσματος και το σχήμα αυτών των αγκίστρων είναι μοναδικά.

Κωδικός Μοντέλο Μήκος (Σώμα) Βάρος

Μέγεθος

Καλαμαριέρας

Ταχύτητα

Βύθισης

Διαθέσιμα Χρώματα
0734 020* S 9,5 εκ 13 γρ 3,0 6 δευτερόλεπτα / μέτρο 2, 4, 5
0734 021* SS 10 εκ 12,5 γρ 3,0 8 δευτερόλεπτα / μέτρο 1, 2, 3, 5

Χρώματα Dart S

Χρώματα Dart SS

Μέγεθος Καλαμαριέρας
00009.3,0
00018.9,1 - 10 εκ
Βάρος Καλαμαριέρας
00005.11,1 - 13 γρ
Εxclude
1
9 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας