Καλαμαριέρες Yamashita Naory Hunter Basic Shallow
Καλαμαριέρες Yamashita Naory Hunter Basic Shallow
Καλαμαριέρες Yamashita Naory Hunter Basic Shallow
Καλαμαριέρες Yamashita Naory Hunter Basic Shallow
Καλαμαριέρες Yamashita Naory Hunter Basic Shallow
Καλαμαριέρες Yamashita Naory Hunter Basic Shallow
Καλαμαριέρες Yamashita Naory Hunter Basic Shallow
Καλαμαριέρες Yamashita Naory Hunter Basic Shallow

Καλαμαριέρες Yamashita Naory Hunter Basic Shallow

Yamashita
03.0278
Διαθέσιμη
14,00 €
Με ΦΠΑ

Οι καλαμαριέρες Naory Basic Shallow (BS), σχεδιάστηκαν για να κυνηγήσουν καλαμάρια τα οποία τρέφονται κοντά στην επιφάνεια, ή στα μεσόνερα.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Yamashita σχεδίασε ξανά τις καλαμαριέρες Naory Egi, αποκλειστικά για την τεχνική του Light Egging, κοιτάζοντας και προς τους φίλους του Light Rock Fishing. Με την συγκεκριμένη σειρά καλαμαρολόγων κάθε φίλος της παράκτιας τεχνικής, θα βρει την Naory Range Hunter που θα του επιτρέψει να προσαρμόσει το ψάρεμά του στις συνθήκες της περιοχής, στοχεύοντας σε καλαμάρια από την επιφάνεια, ως το βυθό επιλέγοντας διαφορετικούς τύπους (Deep, Shallow και Basic Shallow), διαφορετικά μεγέθη και χρώματα. Συνεπώς, η Yamashita μας δίνει τη δυνατότητα να αλλάζουμε τεχνητό μας, ανάλογα με το βάθος της ζώνης δράσης, τα χρώματα στα οποία αντιδρούν τα καλαμάρια κλπ.

Για τους φίλους του Eging που θέλουν να μάθουν το κάτι παραπάνω, στα Ιαπωνικά, η έννοια «Naori» σαν ιδεόγραμμα, παραπέμπει σε κάτι που έχει υφανθεί, αλλά και σε κάτι που είναι πολύτιμο αν και μικρό. Αυτό ακριβώς είναι αυτή η μικρή καλαμαριέρα της Yamashita: ένα λεπτεπίλεπτο αριστούργημα, με τέλειο ύφασμα, κίνηση, κατατομή και υφή. Ένα Egi που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με τα πιο εξεζητημένα καλάμια της τεχνικής, ή με το Light καλάμι μας του ULRF και LRF.

Τα καλαμάρια, ειδικά το καλοκαίρι, χτυπάνε σε μικρό γόνο. Εμείς επιμένουμε να τα κυνηγάμε με καλαμαριέρες μεγέθους 3,0 – 3,5 και ξεχνάμε συστηματικά αυτήν την αλήθεια: πως τα περισσότερα είδη τρέφονται με μικρό γόνο και πως πολλές φορές θα αδιαφορήσουν για τα πιο μεγάλα τεχνητά μας, ειδικά όταν αυτός ο γόνος υπάρχει σε πληθώρα στην περιοχή. Έτσι λοιπόν η Yamashita προσφέρει για την κασετίνα μας μια από τις μικρότερες καλαμαριέρες στην αγορά, με βάρος που ξεκινά από τα 2,3 γρ, μήκος 4 εκ και βύθιση που καλύπτει το 1 μέτρο σε 10 δευτερόλεπτα, ή λιγότερο.

Οι καλαμαριέρες Naory Basic Shallow (BS), σχεδιάστηκαν για να κυνηγήσουν καλαμάρια τα οποία τρέφονται κοντά στην επιφάνεια, ή στα μεσόνερα. Η Basic Shallow είναι ένα από τα Standard μοντέλα της Yamashita. Η Naory Basic Shallow βυθίζεται σε οριζόντια θέση και με ρυθμό 8,5 δευτερολέπτων το κάθε μέτρο. Διατίθεται σε δύο μεγέθη, με μονά και διπλά αγκίστρια.

Οι Naory Shallow (S) είναι επίσης καλαμαριέρες της κατηγορίας Shallow, με σχετικά τα ίδια χαρακτηριστικά σε μήκος και βάρος, αλλά ακόμη πιο αργό ρυθμό βύθισης από την Basic. Τα μικρά μεγέθη 1,5 και 1,8 διαθέτουν ρυθμό βύθισης από 8,5 έως 10 δευτ το ένα μέτρο. Το μεγαλύτερο μέγεθος 2,2 ζυγίζει 6,5 γρ και ο ρυθμός βύθισης είναι 1 μέτρο ανά 5 δευτερόλεπτα. Καθώς ανήκει στην κατηγορία καλαμαρολόγων Shallow Egi στοχεύει σε κεφαλόποδα τα οποία είναι δραστήρια κοντά στην επιφάνεια. Συνεπώς μπορείτε να διαλέξετε από τις καλαμαριέρες Shallow, αν θέλετε να ψαρέψετε κοντά στην επιφάνεια, ή να επιλέξετε μοντέλο το οποίο βυθίζεται λίγο πιο γρήγορα από την καλαμαριέρα Basic επιτρέποντας στον αλιέα να φτάσει λίγο πιο βαθιά στην υδάτινη στήλη, λίγο πιο γρήγορα. Συνεπώς σας επιτρέπει να αξιολογήσετε την αποδοτικότητα μια περιοχής γρηγορότερα και να χειριστείτε τυχόν ρέματα. Οι Yamashita Naory Shallow διαθέτουν φωτεινά, μπλε μάτια.

Η γκάμα χρωμάτων που επέλεξε η Yamashita περιλαμβάνουν ενδιαφέροντες συνδυασμούς για την ημέρα και φυσικούς χρωματισμούς, που παρομοιάζουν ψάρια της Μεσογείου.

Η Yamashita κατασκεύασε το εξωτερικό βαρύδι από ψευδάργυρο, ώστε να είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Λόγω του ότι ο ψευδάργυρος έχει χαμηλότερο ειδικό βάρος από το μολύβι, διαθέτει μεγαλύτερο όγκο από ένα αντίστοιχο εξωτερικό βαρύδι διαφορετικού υλικού. Η μεγαλύτερη σιλουέτα του βοηθά στην επίτευξη βολών και στην ισορροπία της καλαμαριέρας.

Ζωντανά, τρισδιάστατα μάτια σε Πράσινο (για τις Basic Shallow), ή Μπλε (για τις Shallow) συμπληρώνουν την αληθοφανή εικόνα.

Σε γενικές γραμμές, η σειρά καλαμαρολόγων Yamashita Naory Hunter αποτελούν την τέλεια απομίμηση λεπτής γαρίδας που πραγματικά θα αποδώσει στους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου, ή σε πολυψαρεμένα σημεία, ή σε περιόδους που τα καλαμάρια και οι σουπιές είναι χορτασμένα από αφθονία γόνου, αλλά δε θα πούνε όχι σε κάτι μικρό που «ταιριάζει» με την εποχή και τη διαθέσιμη λεία.

Είναι μια πολύ έξυπνη καλαμαριέρα που ανοίγει νέες στρατηγικές μπροστά μας. Μια καλαμαριέρα είτε για τους πολύ εξειδικευμένους ψαράδες, είτε για όσους θέλουν να κουμπώνουν στο Ultra και Light Rock Fishing καλάμι τους κάτι «έξυπνο» και με αυτό να κάνουν την διαφορά.

Μοντέλο Μέγεθος Βάρος Μήκος (Σώμα) Ταχύτητα Βύθισης Χρώματα
Basic Shallow 1,3 2,3 γρ 4 εκ 8 δευτερόλεπτα / 1 μέτρο 1 (601-039 / Glow), T1 (601-091 / Glow), 2 (601-046 / Glow), T2 (601-107 / Glow), 3 (601-053 / Glow), 4 (601-060 / Glow - Red), 5 (601-077 / Glow - Holo), 6 (601-084 / Glow - Holo)
Basic Shallow 1,8 5 γρ 5,5 εκ 8,5 δευτερόλεπτα / 1 μέτρο 1 (607-550 / Glow), 10 (607-604 / Gold), 11 (607-611 / Holo)

Χρώματα Basic Shallow 1,8

Χρώματα Basic Shallow 1,3

Μέγεθος Καλαμαριέρας
00002.1,5
00004.1,8
00012.0 - 4,4 εκ
00014.5,1 - 6,0 εκ
Βάρος Καλαμαριέρας
00001.2,0 - 4,5 γρ
00002.4,6 - 7 γρ
5 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας