Καλαμαριέρες Hayabusa Ika Metal SR-401
Καλαμαριέρες Hayabusa Ika Metal SR-401
Καλαμαριέρες Hayabusa Ika Metal SR-401
Καλαμαριέρες Hayabusa Ika Metal SR-401
Καλαμαριέρες Hayabusa Ika Metal SR-401
Καλαμαριέρες Hayabusa Ika Metal SR-401

Καλαμαριέρες Hayabusa Ika Metal SR-401

Hayabusa
03.0287
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
9,50 €
Με ΦΠΑ

Μεγάλου βάρους καλαμαριέρες της Hayabusa, με μολυβένιο σώμα, οι οποίες μπορούν να ψαρευτούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Χρώμα
Βάρος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μεγάλου βάρους καλαμαριέρες της Hayabusa, με μολυβένιο σώμα, οι οποίες μπορούν να ψαρευτούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Η καλαμαριέρα – θραψαλιέρα SR-401 της Hayabusa είναι κατασκευασμένη με πρωτοποριακό ύφασμα, η υφή του οποίου παρομοιάζει τα φυσικά λέπια ψαριού. Η φυσική αίσθηση σάρκας ψαριού υποστηρίζεται από τα εντυπωσιακά χρώματα και το έντονο φώσφορο ή το UV σε ορισμένα από τα μοντέλα. Με το κλασσικό κάθετο ψάρεμα, μπορείτε να φτάσετε με μεγάλα βάθη, αξιοποιώντας τες και σαν βαρίδι στις κλασσικές καλαμαροκαθετές.

Οι καλαμαριέρες – θραψαλιέρες Hayabusa SR401 διαθέτουν λεπτό προφίλ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την τεχνική IKA Metal, με κάθετες κινήσεις Slow Jigging. Η Ika Metal είναι μια Γιαπωνέζικη τεχνική η οποία απευθύνεται σε καλαμάρια, σουπιές και θράψαλα. Η τεχνική Ika Metal έχει πολλά κοινά στοιχεία με την τεχνική Slow Jigging και απαιτεί και παρόμοιο εξοπλισμό. Στην Ελληνική αγορά υπάρχουν καλάμια για την τεχνική Ika Metal τα οποία διαθέτουν μεγάλη ευαισθησία και ελαστικότητα, ώστε να σας μεταφέρουν κάθε ερέθισμα από την καλαμαριέρα σας. 

Διαθέσιμες στα 56 (Μέγεθος ΙΚΑ: 15) και 75 (Μέγεθος ΙΚΑ: 20) γραμμάρια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνες τους απευθείας σε καλάμια Tai Rubber όπως το Pregio Passion 100 γρ και το Pregio Limit 120 γρ.

Χαρακτηριστικά Χρωμάτων:

  • Χρώματα 7 & 4: Έντονο Φώσφορο
  • Χρώμα 8: Ήπιο Φώσφορο
  • Χρώμα 1: Καθόλου Φώσφορο

Μέγεθος Καλαμαριέρας
00016.7,1 - 8 εκ
00017.8,1 - 9,0 εκ
Βάρος Καλαμαριέρας
00011.50,1 - 75 γρ
Εxclude
1
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας