Καλαμαριέρες Duel LQ Lens Clear Cloth
Καλαμαριέρα DUEL Lens Q
Καλαμαριέρα DUEL Lens Q
Καλαμαριέρες Duel LQ Lens Clear Cloth
Καλαμαριέρα DUEL Lens Q
  • Προσφορά!
  • -8%
Καλαμαριέρες Duel LQ Lens Clear Cloth
Καλαμαριέρα DUEL Lens Q
Καλαμαριέρα DUEL Lens Q
Καλαμαριέρες Duel LQ Lens Clear Cloth
Καλαμαριέρα DUEL Lens Q

Καλαμαριέρα DUEL Lens Q

DUEL
03.0304
Διαθέσιμη
11,50 € 12,50 € -8%
Με ΦΠΑ

Η εταιρία DUEL παρουσιάζει μια νέα καλαμαριέρα με διάφανο σώμα και τεχνολογίες οι οποίες την κάνουν μοναδική. Η DUEL LQ είναι το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας, η οποία μας παρουσιάζει την τεχνολογία "Lens Invisi-Cloth”, άλλη μία πατέντα της εταιρίας.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η εταιρία DUEL παρουσιάζει μια νέα καλαμαριέρα με διάφανο σώμα και τεχνολογίες οι οποίες την κάνουν μοναδική. Μια εταιρία με την ιστορία και την εμπειρία της DUEL στο χώρο του Eging πρέπει να δοκιμάζει και να πειραματίζεται με καινούργιες τεχνολογίες και τρόπους να ελκύει ένα τεχνητό τα καλαμάρια. Η DUEL LQ είναι το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας, η οποία μας παρουσιάζει την τεχνολογία "Lens Invisi-Cloth”, άλλη μία πατέντα της εταιρίας.

Η LQ είναι μια ιδιαίτερη καλαμαριέρα καθώς διαθέτει διάφανο σώμα, η φυσική λάμψη του οποίου αλλά και τα εφέ που προκαλεί, προσελκύει καχύποπτα καλαμάρια από μεγάλη απόσταση. Ταυτόχρονα, η εξωτερική της επιφάνεια διαθέτει αντιολισθητική επεξεργασία (καθώς δε διαθέτει ύφασμα) η οποία δεν επιτρέπει στα πλοκάμια των καλαμαριών να γλιστρήσουν πάνω στο σώμα της καλαμαριέρας.

Attracting Effect

Το διάφανο σώμα διαθέτει ανάγλυφες λεπτομέρειες που δίνει ένα εξαιρετικό ελκυστικό αποτέλεσμα. Επιπλέον λόγω του σχήματός της προσφέρει σταθερή στάση κατά την βύθιση.

Εσωτερικό Φύλλο (Inner Sheet)

Οι καλαμαριέρες DUEL Lens Q διαθέτουν εσωτερικά φύλλο αλουμινίου, το οποίο αντανακλά το εισερχόμενο φως και δημιουργεί ένα ζωντανό και ρεαλιστικό ίχνος μέσα στο νερό, το οποίο λόγω της όρασης που διαθέτουν τα καλαμάρια και οι σουπιές το αντιλαμβάνονται από μεγάλη απόσταση. Υπάρχουν 4 διαφορετικά εσωτερικά φύλλα:

Φύλλο Aurora : Όταν το φως διαπερνά το σώμα, ο αντικατοπτρισμός του εσωτερικού φύλλου, το μετατρέπει σε ανοιχτό πράσινο

Χρυσό Φύλλο : Όταν φωτίζεται διαχέει το φως μέσου του φακού προς όλες τις κατευθύνσεις

Πολύχρωμο Φύλλο : Όταν φωτίζεται, ανάλογα με την οπτική γωνία, αλλάζει το χρώμα του φύλλου με αποτέλεσμα να τραβάει την προσοχή ακόμα και στα πιο καχύποπτα αλιεύματα.

Ασημένιο Φύλλο : Καθώς αντανακλάται προσαρμόζεται στα χρώματα του περιβάλλοντος και προσελκύει το θήραμά μας λόγω της λάμψης ενός μικρού ψαριού που δημιουργείται από το ασημένιο φύλλο.

εσωτερικό φύλλο

Top Fin

Η μύτη της καλαμαριέρας DUEL Lens Q, είναι μυτερή και συμβάλει στη διόρθωση της πορείας και την σταθερότητα της καλαμαριέρας κατά τη βύθιση, κάθε φορά που δοκιμάζετε ένα χτύπημα με το καλάμι σας. Επίσης μειώνει την αντίσταση σε κάθε Twitch του καλαμιού σας.

top fin

Φτερά Σιλικόνης (Patapata)

Η DUEL LQ διαθέτει στα πλευρά, φτερά σιλικόνης τα οποία παράγουν δονήσεις, ανάλογα με την κίνηση της καλαμαριέρας και εκείνη του νερού. Προσθέτουν στην αληθοφάνεια του τεχνητού και προκαλούν τα κυνηγετικά ένστικτα θηρευτών.

patapata

Βελόνες με UV

Τα αγκίστρια της καλαμαριέρας εκπέμπουν ελκυστικό UV χρώμα και είναι σε ευθεία θέση, χωρίς καμπύλη, ώστε να αποφευχθούν τα άσκοπα σκαλώματα σε άγριους βυθούς.

hook with uv

Το χρώμα της τελείας που βρίσκεται κάτω από τα αγκίστρια σας ενημερώνει και για το χρώμα που εκπέμπει το σώμα της καλαμαριέρας.

 Σώμα Φωσφόρου  UV Σώμα  Διάφανο Σώμα

color-circle-body-colors

Κωδικός Προϊόντος Μέγεθος Βάρος Ρυθμός Βύθισης
Α1781 3,0 14,5 γρ 3,5 δευτ / μ
Α1782 3,5 20,0 γρ 3,0 δευτ / μ
Μέγεθος Καλαμαριέρας
00010.3,5
Βάρος Καλαμαριέρας
00007.16,1 - 20 γρ
13 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας