Καλαμαριέρα Yo-Zuri Aurie Q Long Cast
Καλαμαριέρα Yo-Zuri Aurie Q Long Cast
Καλαμαριέρα Yo-Zuri Aurie Q Long Cast
Καλαμαριέρα Yo-Zuri Aurie Q Long Cast
Καλαμαριέρα Yo-Zuri Aurie Q Long Cast
Καλαμαριέρα Yo-Zuri Aurie Q Long Cast
Καλαμαριέρα Yo-Zuri Aurie Q Long Cast
Καλαμαριέρα Yo-Zuri Aurie Q Long Cast
Καλαμαριέρα Yo-Zuri Aurie Q Long Cast
Καλαμαριέρα Yo-Zuri Aurie Q Long Cast

Καλαμαριέρα Yo-Zuri Aurie Q Long Cast

Yo-Zuri
03.0364
Διαθέσιμο
12,00 €
Με ΦΠΑ

Οι καλαμαριέρες Egi Aurie-Q Long Cast διαθέτουν μια σειρά από πρόσθετα χαρακτηριστικά, που τις καθιστούν μοναδικές, ένα εκ των οποίων είναι η σταθερότητα στη στάση του σώματος και η ισορροπία, καθώς κινούνται ή βυθίζονται μέσα στο νερό.

Χρώμα
Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η καλαμαριέρα Yo-Zuri Egi Aurie-QLong Cast έχει κατασκευαστεί από την ηγέτιδα Ιαπωνική εταιρία, με τον μέσο ρυθμό βύθισης.

Ωστόσο, οι καλαμαριέρες Egi Aurie-Q Long Cast διαθέτουν μια σειρά από πρόσθετα χαρακτηριστικά, που τις καθιστούν μοναδικές, ένα εκ των οποίων είναι η σταθερότητα στη στάση του σώματος και η ισορροπία, καθώς κινούνται ή βυθίζονται μέσα στο νερό. Αυξάνοντας την πλευστότητα του σώματός της, κάθε χτύπημα του καλαμιού μας, ή η στάση του σώματος κατά τη βύθιση, χαρακτηρίζεται από απόλυτη ισορροπία.

Επιπροσθέτως ακόμη και αν πραγματοποιείτε βολές με πλευρικούς ανέμους, η απόσταση βολής δε μειώνεται, όπως και η ισορροπία του τεχνητού.

Το πτερύγιο εξισορρόπησης που έχει τοποθετηθεί στη ράχη του τεχνητού, λειτουργεί ως σταθεροποιητής κατά την κάθοδο. Η DUEL ονομάζει αυτή τη λειτουργία Vertical Fin Stabilizer. Ενώ ελέγχει την περιστροφική κίνηση κατά το βύθισμα, ο όγκος του πτερυγίου αποτελεί και στόχο επίθεσης για τα καλαμάρια. Το Πτερύγιο Εξισορρόπησης παράγεται επίσης σε κίτρινο χρώμα (σε ορισμένες χρωματικές παραλλαγές), βοηθώντας τον ψαρά να εντοπίσει την ακριβή θέση της καλαμαριέρας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Εκτός από τη σταθερότητα, το Πτερύγιο Ισορροπίας προκαλεί τα αρπακτικά ένστικτα των καλαμαριών.

Ένας άλλος παράγοντας που παίζει σημαντικό ρόλο στη σταθερή στάση της Aurie-Q Long Casting Slow κόντρα σε ρέματα και κατά την κάθοδο, είναι το ελαφρώς πιο ογκώδες σχήμα του κοιλιακού τμήματος.

ftera

Τα πτερύγια των φτερών στο πλάι του καλαμαριού, παράγονται σε διαφορετικά χρώματα, υποδεικνύοντας το χρώμα του σώματος με μια ματιά.

Βελόνες Round Trick - Οι στρογγυλές βελόνες αποφεύγουν τις εμπλοκές σε βράχια και δεν αφήνουν τα καλαμάρια να ξεφύγουν, μόλις αγκιστρωθούν.

Κωδικός Προϊόντος Μέγεθος Βάρος Ρυθμός Βύθισης
Α1765 3,0 17 γρ 3,7 δευτ / μ
Α1766 3,5 22  γρ 3,2 δευτ / μ
Μέγεθος Καλαμαριέρας
00009.3,0
00010.3,5
Βάρος Καλαμαριέρας
00007.16,1 - 20 γρ
00008.20,1 - 25 γρ
2 αντικείμενα

Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας