Καλάμι Tenryu Power Master
Καλάμι Tenryu Power Master
Καλάμι Tenryu Power Master
Καλάμι Tenryu Power Master
Καλάμι Tenryu Power Master
Καλάμι Tenryu Power Master
Καλάμι Tenryu Power Master
Καλάμι Tenryu Power Master
Καλάμι Tenryu Power Master
Καλάμι Tenryu Power Master
Καλάμι Tenryu Power Master
Καλάμι Tenryu Power Master
Καλάμι Tenryu Power Master
Καλάμι Tenryu Power Master
Καλάμι Tenryu Power Master
Καλάμι Tenryu Power Master
Καλάμι Tenryu Power Master
Καλάμι Tenryu Power Master

Καλάμι Tenryu Power Master

Tenryu
01.0914
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
590,00 €
Με ΦΠΑ

Τα καλάμια Ternyu Power Master καλύπτουν τις ανάγκες των φίλων του Heavy Spinning και του Light Shore Jigging.

Μήκος / Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μερικές φορές ένα σύμβολο, ή ένα λογότυπο, σημαίνει πολλά περισσότερα από ένα απλό υλικό. Κάθε φορά που βλέπετε την παραπάνω σήμανση, σε ένα καλάμι Tenryu θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι ένα καλάμι καλυμμένο με ίνες Nishijin. Το υψηλής ποιότητας, μεταξωτό ύφασμα «Nishijin», προέρχεται από την περιοχή Nishijin του Κιότο, εδώ και 500 χρόνια και παράγεται από μια παραδοσιακή τεχνική στην ύφανση μεταξένιων ινών. Θεωρείται ως το κορυφαίας ποιότητας ύφασμα που χρησιμοποιείται σε διάφορες εφαρμογές, όπως η Ιαπωνική ζώνη Κιμονό.

Η Tenryu έχει υιοθετήσει και εκσυγχρονίσει αυτή τη διαδικασία παραγωγής, για να δημιουργήσει μια τεχνική αιχμής στην επεξεργασία ινών, στο σχήμα του blank ενός καλαμιού. «Χάρις», «Ευαισθησία», «Λάμψη» και «Κομψότητα» είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι στην κλωστοϋφαντουργία της Nishijin για να επαινέσουν το συγκεκριμένο υλικό. Αυτό το ύφασμα «αισθάνεται κομψό και ευγενές», «είναι όμορφο και εκλεπτυσμένο» όταν το φορούν οι άνθρωποι. Ωστόσο, η ζήτηση για Κιμόνο μειώνεται χρόνο με το χρόνο και χρειάστηκε να γίνει κάτι, ώστε να κληρονομήσει η επόμενη γενιά την τεχνική της κλωστοϋφαντουργίας Nishijin. Έτσι αναζήτησαν εφαρμογές του υφάσματος σε συνδυασμό με ίνες Γραφίτη.

Οι Ιάπωνες υπερηφανεύονται για την σφραγίδα προέλευσης «Made in Japan», ωστόσο δεν αρκεί ένα προϊόν να κατασκευάζεται στην Ιαπωνία. Πρέπει να ενσωματώνει και την «Ιαπωνική ουλτούρα και πολιτισμό» που κληρονομείται από την χειροποίητη τέχνη ανθρώπων με εμπειρία και τεχνογνωσία. Η εταιρία Tenryu ανέλαβε μια τεράστια πρόκληση και δαπάνησε περισσότερα από 10 χρόνια δοκιμών, χρησιμοποιώντας σύγχρονη τεχνολογία, για να συνδυάσει το λεπτό αυτό ύφασμα, με ίνες γραφίτη. Αυτή είναι η Tenryu. Τα καλάμια της δεν κατασκευάζονται απλώς στην Ιαπωνία, αλλά μεταφέρουν την Ιαπωνική κουλτούρα στο DNAτους.

Τα καλάμια Ternyu Power Master καλύπτουν τις ανάγκες των φίλων του Heavy Spinning και του Light Shore Jigging. Αυτή η σειρά καλαμιών στοχεύει στο να βελτιώσει ακόμη περισσότερο, κάθε στοιχείο απόδοσης, όπως η απόσταση βολής, η δυνατότητα ελέγχου του τεχνητού και η συνολική δύναμη του blank. Τα καλάμια Power Master, εξυπηρετούν τους ψαράδες που στοχεύουν σε δύσκολα αλιεύματα από την ακτή, όπως το Γοφάρι. Το Butt είναι ενισχυμένο με υλικό CNT, για να επιτρέπει στον ψαρά να φορτίζει το καλάμι χωρίς δισταγμό.

Η Tenryu εξόπλισε το Power Master με οδηγούς ανοξείδωτου πλαισίου της σειράς K, με κεραμικό SiC. Το αυθεντικό ύφασμα Nishijin έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή και της βάσης του μηχανισμού. Το PM972S-M είναι ένα χαμηλού βάρους καλάμι με παραβολική δράση. Έχει αναπτυχθεί για Ultra Light Shore Jigging και Heavy Spinning. Διαθέτει άριστη ισορροπία και είναι ιδανικό για τεχνητά έως 60 γρ, πλάνους 40 γρ και Plugs 30 γρ. Αυτό το καλάμι έχει αυξημένη ευαισθησία και παρέχει άνεση στη μάχη με αλιεύματα έως 3 κιλά. Οι προτεινόμενες ρυθμίσεις περιλαμβάνουν Max PE 3, Max leader στις 60lbs και μέγιστη ρύθμιση φρένων στα 4 kg.

Το PM972S-MH είναι ένα καλάμι για Heavy Spinning / Light Shore Jigging. Το Casting Weight του θα σας επιτρέψει να ρίξετε έως και 80 γρ τεχνητά, plugs ανάμεσα στα 30 και 50 γρ και πλάνους γύρω στα 60 γρ. Είναι ένα απόλυτα ισορροπημένο καλάμι, που σας επιτρέπει άνετο χειρισμό. Για ένα απολαυστικό παιχνίδι Light Shore, με στόχο τα αλιεύματα έως 5 κιλά, το προτεινόμενο «σετάρισμα» του εξοπλισμού σας περιλαμβάνει Max PE 3, Max Leader 60lbs και Max Drag στα 4,5kg.

Υλικό Carbon Nano Tube Material (CNT)

Το CNT είναι ένα υλικό που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον με πολλούς τρόπους, όπως για την κατασκευή ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, οπτικού εξοπλισμού, ακόμη και στην αεροναυπηγική. Η εταιρία Tenryu εισήγαγε πρόσφατα τη χρήση του CNT και στα καλάμια ψαρέματος, για να δημιουργήσει μια νέα εποχή στην κατασκευή καλαμιών. Τα σημερινά καλάμια ράβδοι έχουν γίνει πολύ πιο ελαφριά, από τα αντίστοιχα πριν από 10 χρόνια, ελέγχοντας καλύτερα την ποσότητα ρητίνης με την οποία εμποτίζονται οι ίνες Carbon. Για να διατηρήσει την ελαστικότητα και τη δύναμη, η Tenryu έχει προσθέσει και άλλα υλικά όπως ίνες Βορίου και Κέβλαρ. Ωστόσο, με την προσθήκη διαφορετικών υλικών, είναι αναπόφευκτο σε ένα καλάμι να γίνει πιο βαρύ. Το υλικό CNT έχει επιλύσει αυτό το πρόβλημα, καθώς το CNT διεισδύει στη ρητίνη, ενώνοντας κάθε ίνα Carbonκαι ενισχύοντας τη σύνδεσή τους.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Βάρος Τεχνητού PE Δύναμη Έλξης Μήκος Butt Τύπος
PM972S-M 2,92 μ 2 150 εκ 204 γρ max 60 γρ (plug 30 γρ, jig 40 γρ) max 3,0 4 κιλά 41 εκ Μασίφ
PM972S-MH 2,92 μ 2 150 εκ 215 γρ max 80 γρ (plug 50 γρ, jig 60 γρ) max 3,0 4,5 κιλά 41 εκ Μασίφ
Mήκος Καλαμιού
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας