Καλάμια Savage Gear SGS6 Offshore Plug
Καλάμια Savage Gear SGS6 Offshore Plug
Καλάμια Savage Gear SGS6 Offshore Plug
Καλάμια Savage Gear SGS6 Offshore Plug
Καλάμια Savage Gear SGS6 Offshore Plug
Καλάμια Savage Gear SGS6 Offshore Plug
Καλάμια Savage Gear SGS6 Offshore Plug
Καλάμια Savage Gear SGS6 Offshore Plug
Καλάμια Savage Gear SGS6 Offshore Plug
Καλάμια Savage Gear SGS6 Offshore Plug
Καλάμια Savage Gear SGS6 Offshore Plug
Καλάμια Savage Gear SGS6 Offshore Plug

Καλάμια Savage Gear SGS6 Offshore Plug

Savage Gear
01.0964
Διαθέσιμο
269,90 €
Με ΦΠΑ

Τα καλάμια της Savage Gear, SGS6 Offshore Plug έχουν σχεδιαστεί για το μοντέρνο και ολοένα πιο δημοφιλές ψάρεμα με βολές από σκάφος.

Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα καλάμια της Savage Gear, SGS6 Offshore Plug έχουν σχεδιαστεί για το μοντέρνο και ολοένα πιο δημοφιλές ψάρεμα με βολές από σκάφος. Η συγκεκριμένη σειρά καλαμιών, θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε όλους τους τύπους τεχνητών Popper, Jigs καθώς και μεγάλα, βαριά, σκληρά τεχνητά, όπως και σιλικόνες από την άνεση του σκάφους σας.

Τα καλάμια Offshore Plug SGS6 αξιοποιούν την επιθετική τους φύση, η οποία προσφέρει εξαιρετική ικανότητα βολών και αυστηρό χειρισμό, επιτρέποντάς σας να πραγματοποιήσετε καρφώματα ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις. Τα πανίσχυρα blank τους σας επιτρέπουν να εφαρμόζετε άψογα, διαφορετικές τεχνικές ανάκτησης με jerks, με Twitching, με Popping με Cast Jigging τέλειες, ενώ διαθέτουν και την ενέργεια που απαιτείται για να φέρετε στο σκάφος μεγάλα αλιεύματα.

Με τα καλάμια Savage Gear SGS6 Offshore Plug μπορείτε να απευθυνθείτε με άνεση σε είδη όπως οι Παλαμίδες, διάφορα Τονοειδή, Γοφάρια, Μαγιάτικα, Λίτσες, Κυνηγούς, κ.α.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ανοξείδωτοι οδηγοί Fuji SiC K
  • Βάση μηχανισμού Fuji
  • Εξαιρετικά ισχυρά και ενισχυμένα blanks
  • Κατασκευασμένα από υλικό Toray 40T Carbon
  • Σχεδιασμός για μέγιστη απόσταση βολών και άριστο χειρισμό νήματος
  • Υψηλής ποιότητας λαβής EVA
Κωδικός Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Οδηγοί Βάρος Τεχνητού
74941 2,49 μ 2 1,86 μ 300 γρ 9 20 - 70 γρ
74942 2,49 μ 2 1,88 μ 300 γρ 9 50 - 120 γρ
74943 2,57 μ 2 1,98 μ 333 γρ 9 70 - 150 γρ
Mήκος Καλαμιού
2,31 μ. - 2,59 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
2 αντικείμενα

Τεχνολογία Coil Control για μεγάλες μακρινές βολές ακριβείας με τη χρήση νήματος.

Ο κορμός των καλαμιών είναι κατασκευασμένος από Carbon της εταιρίας Toray, για μέγιστη αντοχή, ελαστικότητα και επιδόσεις.

Η τεχνολογία 1DFR αυξάνει την ανυψωτική δύναμη του καλαμιού και τη μέγιστη αντοχή του, έως και 4 φορές σε σύγκριση με τα βασικά blanks καλαμιών.

Τα καλάμια με DLRS επιτρέπουν στην μηχανισμό να κλειδώνει στη βάση του καλαμιού, σε δύο σημεία, για μέγιστη ασφάλεια.

Καλάμια με υλικό 24T Toray είναι πολύ ισχυρά, αλλά ταυτόχρονα διαθέτουν την απαραίτητη ελαστικότητα ώστε να λυγίσουν με μεγάλο βαθμό. Οι επιδόσεις τους είναι εντυπωσιακές και το λύγισμά τους πέρα από κάθε προσδοκία. Καλάμια σχεδιασμού TCS24 είναι ιδανικά για αρχάριους, καθώς συγχωρούν λάθος χειρισμούς, αλλά και για έμπειρους ψαράδες που ωθούν τον εξοπλισμό τους, στα όριά του.

Η λαβή του καλαμιού είναι από υλικό EVA σκληρότητας 70, το οποίο επιτρέπει τον εύκολο χειρισμό του καλαμιού σε δύσκολες συνθήκες ακόμη και με βρεγμένα χέρια.

Η επεξεργασία με DuraCoat Gloss προσδίδει στο blank φινίρισμα το οποίο βελτιώνει την αισθητική του καλαμιού και αυξάνει την αντοχή του στο χρόνο.

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας