Καλάμια Bolognese Tubertini Level Active
Καλάμια Bolognese Tubertini Level Active
Καλάμια Bolognese Tubertini Level Active
Καλάμια Bolognese Tubertini Level Active
Καλάμια Bolognese Tubertini Level Active
Καλάμια Bolognese Tubertini Level Active

Καλάμια Bolognese Tubertini Level Active

Tubertini
01.0973
Χωρίς απόθεμα
65,00 €
Με ΦΠΑ

Τα καλάμια Level Active διαθέτουν «λεπτό» προφίλ, είναι χαμηλού βάρους, συνεπώς δεν κουράζουν τον χρήστη και έχουν αναπτυχθεί με υλικό Carbon υψηλής πυκνότητας, καθιστώντας τα καλάμια αυτά πολύ ανθεκτικά.

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Ιταλική εταιρεία Tubertini έχει μακρά παράδοση σε στυλ ψαρέματος Match όπως το Bolognese και το Εγγλέζικο.

Τα καλάμια Tubertini Active ανήκουν στην κατηγορία του Bolognese. Είναι πολύ εύκολα στο χειρισμό, διαθέτουν εξαιρετική ισορροπία και αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή σε σχέση με την ποιότητα και την τιμή για τον μέσο ψαρά, που του αρέσει να ψαρεύει με φελλούς τόσο σε γλυκό, όσο και σε θαλασσινό νερό.

Τα καλάμια Level Active διαθέτουν «λεπτό» προφίλ, είναι χαμηλού βάρους, συνεπώς δεν κουράζουν τον χρήστη και έχουν αναπτυχθεί με υλικό Carbon υψηλής πυκνότητας, καθιστώντας τα καλάμια της σειράς Active πολύ ανθεκτικά.

Το καλάμι 4 μέτρων – όπως προτείνει ο συνάδελφος Άκης Τηνιακός - μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο Εγγλέζικο, ενώ τα καλάμια μεγαλύτερου μήκους προορίζονται καθαρά για Μπολωνέζ. Τα καλάμια Active μπορούν να συνδυαστούν με μηχανισμούς μεγέθους μεταξύ 1000 και 4000.

Τα καλάμια Tubertini Level Active περιλαμβάνουν και σταθερούς οδηγούς και οδηγούς που περιστρέφονται. Η άκρη του Butt διαθέτει πλαστικό καπάκι, αντιολισθητικό.

Κωδικός Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Βάρος Τεχνητού
02190 4,00 μ 4 125 εκ 148 γρ 0 - 30 γρ
02191 5,00 μ 5 126 εκ 220 γρ 0 - 30 γρ
Mήκος Καλαμιού
4,00 μ. - 4,50 μ.
Άνω των 4,50 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
Στελέχη
00005.Τηλεσκοπικά
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας