Καλάμια Yamaga Blanks Mebius Eging
Καλάμια Yamaga Blanks Mebius Eging
Yamaga Blanks Mebius Eging Rods
Καλάμια Yamaga Blanks Mebius Eging
Καλάμια Yamaga Blanks Mebius Eging
Yamaga Blanks Mebius Eging Rods

Καλάμια Yamaga Blanks Mebius Eging

Yamaga Blanks
01.0924
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
390,00 €
Με ΦΠΑ

Στη σειρά καλαμιών Mebius, η Yamaga Blanks έχει συσσωρεύσει εμπειρία και γνώση που προέρχεται από την τεχνική του Eging.

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Στη σειρά καλαμιών Mebius, η Yamaga Blanks έχει συσσωρεύσει εμπειρία και γνώση που προέρχεται από την τεχνική του Eging.

Στόχος της Ιαπωνικής εταιρίας ήταν να κατασκευάσουν ένα καλάμι Eging υψηλής απόδοσης, ανώτερης ποιότητας, αλλά να διατηρήσουν την τιμή του σε προσιτά επίπεδα, αν και η παραγωγή του βασίστηκε στην τεχνογνωσία και τις τεχνολογίες της Yamaga Blanks. Παρά την πρόκληση, η YB κατάφερε να επιτύχει τη σωστή ισορροπία μεταξύ σχεδιασμού, ποιότητας και τιμής. Μόλις ψαρέψετε καλαμάρια με τα καλάμια της σειράς Mebius θα συνειδητοποιήσετε πολλά για την απόδοση των Yamaga Blanks.

Υπάρχουν δύο καλάμια Mebius Eging για να διαλέξετε, παρόμοιου Casting Weight, αλλά διαφορετικού μήκους.

Το 85ML είναι ένα καλά ισορροπημένο καλάμι Eging που επιτρέπει στους ψαράδες να αισθάνονται άνετα όταν ψαρεύουν, χωρίς κούραση. Είναι ένα τεχνικό καλάμι, σχεδιασμένο να είναι πιο ευέλικτο από το 86M. Θα μπορείτε να επωφεληθείτε από την ευελιξία του 85ML, χωρίς επιθετικές κινήσεις, με Short Pitch jerks και με χρήση της λάσκα πετονιάς. Η Yamaga Blanks συνιστά το 85ML για κάθε επίπεδο ψαράδων, ως ένα all-rounderκαλάμι Egingτο οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε εποχή και συνθήκη ψαρέματος.

Το 88L είναι ένα ελαφρύ μοντέλο, κατάλληλο για ψάρεμα με ShortPitchχτυπήματα. Μπορεί να χειριστεί και καλαμαριέρες κάτω από το Casting Weight χάρη στην ευελιξία του blank και του Moderate Action. Έχει αρκετή δύναμη για να συγκρατήσει μεγάλα καλαμάρια, ενώ θα χειριστείτε το τεχνητό σας, με λιγότερη προσπάθεια σε σχέση με άλλα καλάμια Eging. Μόλις ψαρέψετε με αυτό το καλάμι, θα αναγνωρίσετε τις υψηλές δυνατότητές του και τη χρήση του σε όλες τις εποχές. Το 88L έχει σχεδιαστεί για να πραγματοποιεί βολές και να χειρίζεται το τεχνητό σας, σε συνδυασμό με λεπτά νήματα PE. Αυτό το καλάμι προορίζεται για ψαράδες που επιδιώκουν τα αποτελέσματα στο ψάρεμά τους, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Μέγεθος Καλαμαριέρας PE Οδηγοί Μέγεθος Μηχανισμού
88L 2,65 μ 2 1,35 μ 93 γρ 2,5 - 3,5 0,4 - 0,8 SiC stainless frame K guide(Fuji) Daiwa #LT2500 / Shimano #C3000
85ML 2,56 μ 2 1,30 μ 93 γρ 2,5 - 3,5 0,5 - 0,8 SiC stainless frame K guide(Fuji) Daiwa #LT2500~3000C / Shimano #C3000
Mήκος Καλαμιού
2,31 μ. - 2,59 μ.
2,60 μ. - 2,79 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 Αντικείμενο

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας