Καλάμι Eging Yamaga Blanks Calista
Καλάμι Eging Yamaga Blanks Calista
Καλάμι Eging Yamaga Blanks Calista
Καλάμι Eging Yamaga Blanks Calista
Καλάμι Eging Yamaga Blanks Calista
Καλάμι Eging Yamaga Blanks Calista

Καλάμι Eging Yamaga Blanks Calista

Yamaga Blanks
01.0926
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
590,00 €
Με ΦΠΑ

Τα καλάμια Calista έχουν επανασχεδιαστεί, χρησιμοποιώντας τεχνολογία Nanoalloy®, από την Ιαπωνική εταιρεία Toray για να επιτύχουν τις μέγιστες δυνατότητές τους, ως καλάμια μιας νέας γενιάς για το ψάρεμα καλαμαριών.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά καλαμιών Egging "Calista" ανανεώθηκε από την Yamaga Blanks με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες κατασκευής καλαμιών. Τα καλάμια Calista έχουν επανασχεδιαστεί, χρησιμοποιώντας τεχνολογία Nanoalloy®, από την Ιαπωνική εταιρεία Toray για να επιτύχουν τις μέγιστες δυνατότητές τους, ως καλάμια μιας νέας γενιάς για το ψάρεμα καλαμαριών.

Η δυνατότητα για επίτευξη μακρινών βολών έχει αυξηθεί, χάρη στους οδηγούς Fuji Torzite Titanium (οδηγός SIC Titanium μόνο στον επάνω οδηγό). Τα Blanks που έχουν αναπτυχθεί από κράμα νανοτεχνολογίας, θα λυγίσουν στιγμιαία, απορροφώντας την ένταση και θα επιστρέψουν αμέσως στην αρχική του κατάσταση, χάρη στη δύναμη αποκατάστασης που διαθέτουν. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των νέων καλαμιών Eging σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις, ως προς την ευελιξία τους. Τα blanks με Nanoalloy υλικό, θα επιτρέψουν στους χρήστες τους να πραγματοποιούν χτυπήματα στο τεχνητό τους πιο εύκολα, με λιγότερη δύναμη, σε σχέση με τα προηγούμενα καλάμια Eging, μειώνοντας την επιβάρυνση στο χέρι. Λόγω αυτής της ιδιότητας, οι φίλοι του Eging θα μπορούν να χειριστούν τις καλαμαριέρες τους με λιγότερη δύναμη και να φέρουν στην επιφάνεια μεγάλα καλαμάρια, γρήγορα, αλλά με πιο ήπιο τρόπο, χωρίς να χάσουν κανένα πλοκάμι.

Η κορυφή του καλαμιού είναι πολύ ευαίσθητη, επιτρέποντας γρήγορη απόκριση και μειώνοντας τις πιθανότητες εμπλοκής του νήματος.

Η σειρά καλαμιών Yamaga Blanks Calista είναι πιο ευέλικτη, από άλλα καλάμια της σειράς Yamaga Eging, χωρίς να υστερεί σε αντοχή. Αυτό είναι ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά των καλαμιών που παράγονται με την τεχνολογία Nanoalloy. Αν και στην αρχή μπορεί να αισθανθείτε ακαμψία σε ένα βαθμό, όταν χειρίζεστε ένα καλάμι Calista, θα μπορείτε να χειρίζεστε το τεχνητό σας και να καρφώνετε καλαμάρια αποτελεσματικά σε λιγότερες κινήσεις. Το υλικό Nanoalloy επιτρέπει στο καλάμι να απορροφά κραδασμούς, να ακολουθεί στιγμιαία το φορτίο του, αλλά στη συνέχεια θα επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση, χάρη στην δύναμη επαναφοράς που διαθέτει. Ίσως χρειαστεί λίγος χρόνος να το συνηθίσετε, αν θέλετε να ψαρέψετε με καλάμι Calista TZ Nano Eging, καθώς η πραγματοποίηση βολών και ο χειρισμός των τεχνητών θα απαιτούν λιγότερη δύναμη και πιο ήπιες κινήσεις των χεριών, απ’ ότι έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Το 86L/TZ Nano είναι το ελαφρύ καλάμι Eging της κατηγορίας, το οποίο είναι ιδανικό για όσους ψαρεύουν με έντονα χτυπήματα στην καλαμαριέρα τους. Αυτό είναι το καλάμι που χρησιμοποιείται, όταν ψαρεύουμε Eging με λεπτά εργαλεία και ευαίσθητο νήμα PE, ή όταν τα καλαμάρια φαίνονται νωχελικά και ευαίσθητα στην αφή. Καλάμι "Light Class", το 86L επιτρέπει στον ψαρά να αποφύγει τις υπερβολικές κινήσεις, αλλά έχει αρκετή δύναμη για να κρατά υπό έλεγχο καλαμάρια 2 κιλών. Το Yamaga Blanks Calista 86L/TZ Nano είναι ένα λεπτό καλάμι Eging για ψαράδες που ψαρεύουν με εξαιρετικά λεπτά νήματα PE.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος Μεταφοράς: 1325 χιλ
  • Οδηγοί: Fuji Torzite Titanium frame K Guide
  • Οδηγός Κορυφής: Fuji SiC Titanium frame
  • Θέση Μηχανισμού: Fuji VSS16
  • Κατάλληλα Μεγέθη Μηχανισμών: Daiwa LT2500 / Shimano #2500 (C3000)
  • Μήκος Βάσης Λαβής - Θέσης Μηχανισμού: 30,5 εκ
  • Μήκος Λαβής: 39 εκ
  • Μήκος Καλαμιού: 2,58 μ
  • Βάρος: 93 γρ
  • Μέγεθος Καλαμαριέρας: #2,5 - #3,5
  • PE: 0,4 ~ 0,8
  • Carbon: 99,8%
Mήκος Καλαμιού
2,31 μ. - 2,59 μ.
Βάρος Τεχνητού
00002.11 - 20 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 Αντικείμενο

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας