Καλάμι Shimano Zodias Bass
Καλάμι Shimano Zodias Bass
Καλάμι Shimano Zodias Bass
Καλάμι Shimano Zodias Bass
  • Νέο
Καλάμι Shimano Zodias Bass
Καλάμι Shimano Zodias Bass
Καλάμι Shimano Zodias Bass
Καλάμι Shimano Zodias Bass

Καλάμι Shimano Zodias Bass

Shimano
01.1160
Διαθέσιμο
234,00 €
Με ΦΠΑ

Το καλάμι Shimano Zodias Bass έχει επανασχεδιαστεί και μεταμορφωθεί σε ένα καλάμι παγκόσμιων προδιαγραφών, πηγαίνοντας την τεχνική του HRF σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο, παρέχοντας στους κατόχους του εξαιρετική ευαισθησία.

Action
Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το καλάμι Shimano Zodias Bass έχει επανασχεδιαστεί και μεταμορφωθεί σε ένα καλάμι παγκόσμιων προδιαγραφών, πηγαίνοντας την τεχνική του HRF σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο, παρέχοντας στους κατόχους του εξαιρετική ευαισθησία.

Κάθε ερέθισμα που λαμβάνει χώρα στην αρματωσιά σας, θα είναι ακριβώς όπως ένα μικρό ηλεκτρικό σοκ, που ρέει σε όλο σας το σώμα. Το καλάμι Shimano Zodias θα σας επιτρέψει να νιώσετε την ανίχνευση κάθε δραστηριότητας, με τη λαβή Carbon Monocoque. Το Zodias θα σας δημιουργήσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση να ψαρεύετε άφοβα, όσο και τη μοναδική αίσθηση μιας πρωτόγνωρης εμπειρίας ψαρέματος.

Λαβή Carbon Monocoque

Η λαβή Carbon Monocoque, είναι μια λαβή χαμηλού βάρους, με υψηλή ευαισθησία, μεταφέροντάς σας ακόμη και τον μικρότερο κραδασμό στο τεχνητό σας. Η λαβή Carbon Monocoque Grip αυξάνει την ευαισθησία κατά 30% σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λαβές καλαμιών, καθώς είναι κενή σε αρκετά σημεία και εξαλείφει περιττά μέρη. Αυτό μεταφράζεται σε μείωση του βάρους και βελτίωση της μετάδοσης πληροφοριών.

Hi-Power X

Η κατασκευή καλαμιών με την τεχνολογία Hi-Power X, χρησιμοποιεί διαγώνια τυλιγμένη ταινία Carbon, για να σχηματίσει μια σταυροειδή πλέξη "Χ" στις εξωτερικές στρώσεις του blank. Το πλάτος της ταινίας, η γωνία περιέλιξής της και το τμήμα του καλαμιού στο οποίο τυλίγεται, ρυθμίζονται με ακρίβεια, ανάλογα με το είδος της τεχνικής, που το καλάμι εξυπηρετεί. Η ευελιξία που παρέχει η τεχνολογία Hi-Power X στη Shimano, της επιτρέπει να την προσαρμόζει με ακρίβεια, να βελτιώνει την συνολική αντοχή και να αυξάνει την αντίσταση κατά του φαινομένου της συστροφής. Εν ολίγοις, η κατασκευή Hi-Power X προσφέρει ευκρίνεια στον έλεγχο του καλαμιού. Η κατασκευή Hi-Power X της Shimano εμποδίζει την στρέβλωση του blank, βελτιώνει την ακρίβεια στη βολή και σας δίνει περισσότερο έλεγχο όταν φέρνετε στην επιφάνεια αλιεύματα.

Hi-Power X Solid

Η εύκαμπτη συμπαγής (solid) κορυφή, είναι ενισχυμένη με εξαιρετικά λεπτή ταινία Carbon. Αυτή η ενίσχυση καταστέλλει την απώλεια δύναμης, λόγω της συστροφής χωρίς να εμποδίζει την κάμψη της κορυφής. Η ακρίβεια στη βολή, η λειτουργικότητα και η ευαισθησία έχουν βελτιωθεί δραματικά με την εφαρμογή της τεχνολογίας Hi Power X Solid.

Taftec Alpha

Η Taftec είναι μια μοναδική, solid κορυφή, η οποία διαθέτει ευελιξία και λεπτή κάμψη, χωρίς να μειώνει τη διατομή, ή την αντοχή της κορυφής. Η κορυφή Taftec χρησιμοποιείται σε όλη τη σειρά καλαμιών Shimano, στα οποία η ευαισθησία είναι σημαντική απαίτηση. Οι μύτες Taftec Alpha, επιτρέπουν στις κορυφές των καλαμιών να γίνονται πιο λεπτές και πιο ευαίσθητες, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν ψαρεύετε Finesse τεχνικές. Τα δαγκώματα μεγιστοποιούνται και τα ψάρια αισθάνονται λιγότερη ένταση, όταν τραβάνε το τεχνητό σας, με αποτέλεσμα περισσότερες επιτυχίες.

CI4+

Το CI4+ είναι ένα πρωτότυπο υλικό της Shimano, ενισχυμένο με ανθρακονήματα, το οποίο είναι ελαφρύτερο και έχει μεγαλύτερη αντοχή από το συμβατικό υλικό ρητίνης. Το CI4+ είναι μια προηγμένη έκδοση του αρχικού υλικού CI4 και είναι 2,5 φορές πιο άκαμπτο από τις προηγούμενες εκδόσεις. Ενώ μειώνεται το βάρος και βελτιώνεται η στιβαρότητα, οι μηχανισμοί, οι ρότορες και οι βάσεις μηχανισμών που είναι κατασκευασμένα με CI4+, μειώνουν ακόμη περισσότερο το μέγεθος και το βάρος τους.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κωδικός Προϊόντος: 280ML+-S/2
  • Μήκος: 2,44 μ
  • Στελέχη: 2
  • Μήκος Μεταφοράς: 124,7 γρ
  • Βάρος: 105 γρ
  • Διάμετρος Κορυφής: 0,8 χιλ
  • Βάρος Τεχνητού: 3,5 – 14 γρ
  • Μήκος Λαβής: 28,4 εκ
  • Περιεκτικότητα σε Carbon: 99.1%
Mήκος Καλαμιού
2,31 μ. - 2,59 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
2 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας