Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III
Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III
Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III
Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III
Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III
Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III
Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III
Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III
Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III
Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III
Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III
Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III
Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III
Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III
Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III
Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III
Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III
Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III

Καλάμια Yamaga Blanks Blue Current III

Yamaga Blanks
01.0559
Διαθέσιμο
390,00 €
Με ΦΠΑ

Για το 2020, η ηγέτιδα Ιαπωνική εταιρία Yamaga Blanks αναβάθμισε την σειρά καλαμιών Blue Current, με την έκδοση Blue Current III.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η ηγέτιδα Ιαπωνική εταιρία Yamaga Blanks αναβάθμισε την σειρά καλαμιών Blue Current, με την έκδοση Blue Current III.

Η σειρά Blue Current είναι ξεχωριστή για την Ιαπωνική εταιρία, καθώς περιλαμβάνει στα καλάμια της, το σύνολο της τεχνογνωσίας της Yamaga και όλα εκείνα τα κατασκευαστικά χαρακτηριστικά που κάνουν την συγκεκριμένη εταιρία μια εκ των κορυφαίων στον κόσμο.

Στην προκειμένη περίπτωση, δεν αναφερόμαστε σε μια αλλαγή του μοντέλου από II σε III. Αντιθέτως, αυτή η αρίθμηση (III) υποδηλώνει ότι η εταιρία Yamaga έχει σχεδιάσει την τρίτη γενιά καλαμιών Blue Current, δημιουργώντας στην πραγματικότητα νέα χαρακτηριστικά και δίνοντας νέα ταυτότητα στα καλάμια αυτά. Αυτό που πέτυχε η Yamaga Blanks με την σειρά καλαμιών Blue Current III είναι να:

  • Επεκτείνει το εύρος του Casting Weight
  • Βελτιώσει τις ιδιότητες κύρτωσης του blank
  • Βελτιώσει την ταχύτητα και αμεσότητα απόκρισης του καλαμιού, ώστε να το νιώθετε σαν προέκταση του χεριού σας

Το παρακάτω σχεδιάγραμμα προβάλει την σύγκριση της καμπύλης των καλαμιών Blue Current III, με φορτίο 250 γρ, αν και δεν αποτυπώνει τις συνολικές δυνατότητες των καλαμιών. Για να επιτευχθεί το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα, δεν επαρκεί η ανακατασκευή του blank, αλλά και άλλες λεπτομέρειες όπως η ακριβής θέση των οδηγών, το μήκος και ο τύπος του butt, κ.α.

78

Το μοντέλο 82 είναι ένα πανίσχυρο, τεχνικό καλάμι για Light Spinning για όταν θέλετε να κατακτήσετε τη γνώση σε Light Game ψαρέματα. Το Blue Current III 82 έχει τροποποιηθεί ώστε να επιτυγχάνει καλύτερες και πιο μακρινές βολές ακριβείας από προηγούμενα μοντέλα. Η λαβή έχει επίσης βελτιωθεί. Όλο το blank λυγίζει και επανέρχεται με δύναμη στην αρχική του κατάσταση. Η ευαισθησία και ευελιξία της κορυφής έχουν βελτιωθεί ώστε άμεσα και με ακρίβεια να σας μεταδίδουν κάθε διαθέσιμη, χρήσιμη πληροφορία. Το δεύτερο όνομα του συγκεκριμένου μοντέλου είναι “Power Finesse Model”, καθώς απευθύνεται σε μεγάλα Λαβράκια, μεγάλους Σαργούς και Τσιπούρες με τεχνητά Minnows μήκους 7 – 9 εκ, ή με σιλικόνες με μολυβοκεφαλές βάρους έως 20 γρ, με Light Spinning.

Το καλάμι 76 Stream έχει επανασχεδιαστεί ώστε να σας επιτρέπει με τη δράση του να ψαρεύετε σε περιοχές με δύσκολους και απότομους βυθούς. Το 76 Stream μπορεί να χειριστεί με ευκολία διαφορετικούς τύπους τεχνητών Minnows, Top Water (Επιφανείας), Βυθιζόμενα Pencils στοχεύοντας σε μεσαίου μεγέθους Λαβράκια και τους μεγαλύτερους Σαργούς. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει Moderate δράση και άνετη επαναφορά του συνόλου του blank, με αρμονικό τρόπο.

Το Blue Current III 69 είναι ένα μοντέλο για επιθετικές παρουσιάσεις με jig heads, plugs ή τεχνητά pencil. Έχει σχεδιαστεί από την κορυφή ως το κάτω μέρος της λαβής, για να μεταφέρει με ακρίβεια την κίνηση που επιθυμείτε να δώσετε στο τεχνητό σας. Το blank του διαθέτει Moderate δράση, είναι υπερευαίσθητο και μεταφέρει στιγμιαία στην παλάμη σας, ανεπαίσθητες αλλά χρήσιμες πληροφορίες, όπως τις ελάχιστες αλλαγές στα ρεύματα. Εάν αρέσκεστε σε δυνατά και επιθετικά χτυπήματα Twitches και Jerks, αυτό είναι το Yamaga που χρειάζεστε. Απευθύνεται στους anglers που έχουν αναπτύξει την τεχνική τους, βασίζουν το ψάρεμά τους στη γνώση του υποβρύχιου περιβάλλοντος και ψαρεύουν επιθετικά.

Το 711 είναι πιο ελαφρύ καλάμι το οποίο συνδυάζεται με χαμηλού βάρους jig heads και το οποίο θα ανεβάσει την τεχνική σας στο Light Rock Fishing σε υψηλά επίπεδα, χωρίς περιττές κινήσεις, τρέμουλο ή οποιαδήποτε αστοχία στη συμπεριφορά του. Ακόμη και αν ψαρεύετε με πολύ ελαφριές σιλικόνες και μολυβοκεφαλές, πραγματοποιώντας μακρινές βολές, δεν θα χάσετε την αίσθηση του τεχνητού σας και θα νιώθετε συνεχώς οποιοδήποτε ερέθισμα σας προσφέρει η θάλασσα, όπως αλλαγές των ρευμάτων, ή το φλερτ της σιλικόνης σας με επίδοξους θηρευτές. Το Blue Current III 711 μπορεί να περιγραφεί ως ένα μακρύ για το LRF καλάμι, το οποίο σας μεταφέρει την αίσθηση του θαλάσσιου περιβάλλοντος ακόμα και όταν το τεχνητό σας βρίσκεται σε μεγάλο βάθος. Αν και με το 711 μπορείτε να κάνετε μακρινές βολές θα νιώθετε το τεχνητό σας, σα να βρίσκεται δίπλα σας. Διαθέτει ευέλικτη και ευαίσθητη κορυφή, η οποία θα υποβοηθήσει τις επιθέσεις στην σιλικόνη σας και δυνατό butt ώστε να φέρετε με άνεση και ασφάλεια στην στεριά το αλίευμα.

Εάν η κασετίνα σας περιέχει πολλά και διαφορετικών τύπων τεχνητά, ή αν δοκιμάζετε σε κάθε ψάρεμα διαφορετικά στυλ με ένα καλάμι, τότε θα πρέπει να το επιχειρήσετε με το Yamaga Blanks 74. Το Blue Current III 74 μπορεί να χειριστεί πολλών ειδών Light Game τεχνικών και δολωμάτων, όπως μολυβοκεφαλές, βυθιζόμενα τεχνητά, μεταλλικά jigs και Minnows. Η Yamaga του έχει προσδώσει μεγάλη ευαισθησία η οποία δεν χάνεται ακόμη και όταν ψαρεύετε κάτω από τα 10 μέτρα βάθος. Το blank του 74 παραμένει σταθερό, χωρίς άσκοπο τρέμουλο όταν πραγματοποιείτε βολές, ενώ όταν πιαστεί το αλίευμα, ολόκληρο το blank κυρτώνει ομοιόμορφα , ώστε να απορροφήσει την ένταση της πρώτης προσπάθειας διαφυγής. Σίγουρα θα απολαύσετε όλα τα οφέλη της σειράς “Blue Current III”, αφού ψαρέψετε με το μοντέλο 74.

Το νεότερο (Φεβρουάριος 2024) μοντέλο από την σειρά Blue Current ΙΙΙ της Yamaga Blanks είναι το 78.  Ένα καλάμι το οποίο αναπτύχθηκε από την Yamaga Blanks με σκοπό το ψάρεμα καθ΄όλη την διάρκεια του έτους και σε ποικίλα τερέν. Το Blue Current ΙΙΙ 78 χαρακτηρίζεται ως ένα κομψοτέχνημα, που προσφέρει την απόλυτη αίσθηση ελέγχου και ευκρίνειας στο χρήστη, χωρίς όμως να υστερεί σε δύναμη, όταν αυτή απαιτηθεί. Είναι σχεδιασμένο για ψάρεμα Σαργών, Τσιπούρων και Λαβρακιών με την χρήση σκληρών, τεχνητών δολωμάτων.  Η εύκαμπτη κορυφή και ο δυνατός του κορμός συνθέτουν άψογα ένα σύνολο το οποίο παραπέμπει σε καλάμι σχεδιασμένο να ψαρεύει, ιδανικά με Minnows. Ωστόσο δεν θα υστερήσει σε επιδόσεις για ψάρεμα σιλικόνων με μολυβοκεφαλές, ή ακόμη και τεχνητών επιφανείας. Το συνολικό στήσιμο του καλαμιού με την εύκαμπτη, αλλά γρήγορης επαναφοράς κορυφή, τον δυνατό κορμό και την κοντή λαβή προσφέρουν ένα ξεκούραστο κι απολαυστικό ψάρεμα αλλά και την αίσθηση ασφάλειας σε κάθε μάχη. Η YBπροτείνει τον συνδυασμό του με μηχανισμούς Daiwa LT2000 έως LT2500, ή με Shimano 2000 έως 2500.

Μοντέλο Μήκος Βάρος Στελέχη Βάρος Τεχνητού PE Carbon
BlueCurrent III 69 2,070 μ 66 γρ 2 max 7 γρ 0,08 ~ 0,4 91,6%
BlueCurrent III 74 2,235 μ 71 γρ 2 max 10 γρ 0,1 ~ 0,5 92,1%
BlueCurrent III 76 Stream 2,290 μ 81 γρ 2 max 12 γρ 0,3 ~ 0,8 96,4%
BlueCurrent III 78 2,350 μ 79 γρ 2 max 15 γρ 0,3 ~ 0,8 92,4%
BlueCurrent III 711 2,425 μ 81 γρ 2 max 11 γρ 0,2 ~ 0,6 91,6%
BlueCurrent III 82 2,495 μ 83 γρ 2 max 20 γρ 0,3 ~ 0,8 90,5%

78

Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
2,31 μ. - 2,59 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας