Καλάμια Pregio Throne Super Light Jigging
Καλάμια Pregio Throne Super Light Jigging
Καλάμια Pregio Throne Super Light Jigging
Καλάμια Pregio Throne Super Light Jigging

Καλάμια Pregio Throne Super Light Jigging

Pregio
01.0962
Χωρίς απόθεμα
128,70 €
Με ΦΠΑ

Το καλάμι της Pregio, Throne Super Light Jigging έχει σχεδιαστεί για μία τεχνική η οποία συνεχώς ανθίζει στη Μεσόγειο και η οποία ακολουθεί τις τάσεις για ψάρεμα με όλο και πιο ελαφριά εργαλεία.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Ελληνική εταιρία Pregio, σχεδιάζει και παράγει προϊόντα τα οποία ταιριάζουν απόλυτα στις απαιτήσεις του Έλληνα ψαρά.

Το καλάμι της Pregio, Throne Super Light Jigging έχει σχεδιαστεί για μία τεχνική η οποία συνεχώς ανθίζει στη Μεσόγειο και η οποία ακολουθεί τις τάσεις για ψάρεμα με όλο και πιο ελαφριά εργαλεία. Είναι ένα καλάμι που να μπορεί να διαχειριστεί λεπτές διατομές νήματος, από PE #0.6 μέχρι #1.2. Αναμφίβολα αυτή η τεχνική είναι κυρίαρχος της διασκέδασης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από μικρά παιδιά, καθώς δε νοείται να κατέβει μικρό πλανάκι στο βυθό οποιασδήποτε μορφολογίας, (άμμος, χαλίκι, βράχια) και να μην πάρει αμέσως τσιμπιά.

Αυτό είναι και το κύριο πλεονέκτημα της τεχνικής Super Light Jigging, η οποία ίσως είναι η μοναδική που μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία σε κάθε ψάρεμα, εφόσον δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβει ένας πλάνος από 20 έως 70 γρ, σε βάθη έως τα 70 μέτρα και να μην δεχτεί επίθεση.

Το νευρικό αυτό καλάμι, δίνει ακόμα πιο ζωηρή κίνηση στους πλάνους. Δεδομένου ότι συνδυάζεται με μηχανισμό Spinning, επιτρέπει στον πλάνο σας, να βυθιστεί εύκολα και γρήγορα στη ζώνη δράσης του. Άκρως ξεκούραστο και άνετο, το Throne Super Light Jigging θα σας κερδίσει με την εξελιγμένη δράση του, το ελάχιστο βάρος του και την μοναδική του ικανότητα να δίνει ψάρια σε ρηχά νερά, με λεπτά νήματα και παράμαλλα. Όπως ακριβώς μπορεί να βγει ένα μεγάλο Tσαούσι 8+ κιλών με Τai Rubber, με νήμα #0,8 και παράμαλλο 0,30 χιλ, άλλο τόσο μπορεί να βγει μια Συναγρίδα 3+ κιλών με νήμα PE #0.6 και παράμαλλο 0,22 χιλ.

Η λαβή, η βάση μηχανισμού και το γενικότερο "στήσιμο" του καλαμιού, είναι μελετημένο για την απόλυτη εμπειρία Light Jigging, μιας τεχνικής που παραμένει αποδοτική όλο το χρόνο.

Το καλάμι, όπως και κάθε καλάμι στην σειρά Throne είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα 30Τ ανώτερης ποιότητας, εξοπλισμένο με οδηγούς Fuji Alconite και βάση μηχανισμού Fuji.

Κωδικός

Μήκος Στελέχη Βάρος Βάρος Πλάνου PE Οδηγοί
SLJ20-1970 1,90 μ 1 140 γρ 20 - 70 γρ 0,6 - 1,2 8
Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
Στελέχη
00001.1 Στέλεχος

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας