Καλάμι Shimano Curado LRF
Καλάμι Shimano Curado LRF
Καλάμι Shimano Curado LRF
Καλάμι Shimano Curado LRF
Καλάμι Shimano Curado LRF
Καλάμι Shimano Curado LRF
Καλάμι Shimano Curado LRF
Καλάμι Shimano Curado LRF

Καλάμι Shimano Curado LRF

Shimano
01.0935
Χωρίς απόθεμα
144,00 €
Με ΦΠΑ

Το νέο καλάμι Shimano Curado της Shimano, είναι σχεδιασμένο με ιδιαίτερη λεπτομέρεια σε όλες του τις πτυχές: στον τρόπο κατασκευής του, τη δράση, την βάση μηχανισμού, αλλά και το βάρος του.

Μήκος / Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Shimano επανασχεδίασε ολόκληρη την σειρά καλαμιών Curado, η οποία περιλαμβάνει καλάμια για Casting, Spinning και Light Rock Fishing. Κατά την κατασκευή τους, προστέθηκαν τεχνολογίες τις οποίες συναντούμε σε ακριβότερα μοντέλα της Shimano, και οι οποίες προσδίδουν δύναμη, αντοχή κατά της συστροφής και ευελιξία στη χρήση τους για αγωνιστικού επιπέδου anglers.

Το νέο καλάμι Curado της Shimano, είναι σχεδιασμένο με ιδιαίτερη λεπτομέρεια σε όλες του τις πτυχές: στον τρόπο κατασκευής του, τη δράση, την βάση μηχανισμού, αλλά και το βάρος του.

Η τεχνολογία Σταυρωτής Πλέξης Hi-Power X, με διαγώνια περιέλιξη ταινιών Carbon σε σχήμα Χ, αυξάνει την αντοχή του καλαμιού και την αντίσταση κατά στρεβλώσεων. Η βάση μηχανισμού έχει κατασκευαστεί από το αποκλειστικό Ci4 υλικό της Shimano, για μείωση του βάρους και αύξηση της ευαισθησίας αλλά και βελτίωση της αισθητικής του.

Το Shimano Curado Spinning είναι πλέον ένα σύγχρονο, μοντέρνο αλλά και προηγμένο, τεχνικά καλάμι για τις τεχνικές του Light Spinning και Rock Fishing. Ιδιαίτερο ακόμα χαρακτηριστικό του αποτελεί η Fast δράση του ικανή να δώσει την απαραίτητη κίνηση σε κάθε τύπο τεχνητού, αλλά και οι ειδικά σχεδιασμένοι Fuji Tangle-Free K οδηγοί, κατά των εμπλοκών, με δαχτυλίδια FazLite.

Όλες οι τεχνολογίες οι οποίες ενσωματώθηκαν στην παραγωγή του Curado έχουν ως αποτέλεσμα ένα καλάμι ευαίσθητο, ελαφρύ αλλά συνάμα και εξαιρετικά ισχυρό, παρέχοντας υψηλό έλεγχο κατά την βολή, ακρίβεια κινήσεων στην χρήση τεχνητών είτε ψαρεύετε με μεσινέζα, είτε με νήμα και φυσικά μοναδική δύναμη κατά την διάρκεια της μάχης με ένα ψάρι.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μοντέλο: CDS70L2EUA
  • Μήκος: 2,13 μ
  • Στελέχη: 2
  • Βάρος: 102 γρ
  • Βάρος Τεχνητού: 2 - 10 γρ
  • Οδηγοί: 9

Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας