Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R
Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R

Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R

Zenaq
01.1059
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
1.270,00 €
Με ΦΠΑ

Το Zenaq Muthos Accura Type R είναι ένα καλάμι υψηλών προδιαγραφών, υψηλών επιδόσεων, ευέλικτο, για την τεχνική του Shore Jigging, που επιτρέπει στον κάτοχό του να ασκεί διαφορετικές τεχνικές με ένα μόνο καλάμι.

Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Καλάμι Zenaq Muthos Accura Type R

Οι τεχνικές ψαρέματος εξελίσσονται συνεχώς. Το ίδιο και τα τεχνητά, τα νήματα, οι μηχανισμοί, σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν περισσότερα είδη, ή μεγέθη ψαριών. Η Zenaq εξέλιξε την σειρά καλαμιών της Muthos Accura με την παρουσίαση στην παγκόσμια αγορά του Zenaq Muthos Accura Type R. Το Accura Type R είναι ένα καλάμι υψηλών προδιαγραφών, υψηλών επιδόσεων, ευέλικτο, για την τεχνική του Shore Jigging, που επιτρέπει στον κάτοχό του να ασκεί διαφορετικές τεχνικές με ένα μόνο καλάμι.

Το Muthos Accura έχει σχεδιαστεί από την Ιαπωνική εταιρία Zenaq, για να είναι ένα καλάμι Shore Jigging με το οποίο μπορείτε να ψαρεύετε για πολλές ώρες, χωρίς κούραση. Απαιτείται λιγότερη προσπάθεια κατά τη βολή, ή κατά τα χτυπήματα για να παράγετε δράση για το τεχνητό σας, αλλά θα εκτιμήσετε καλύτερα τις πραγματικές δυνατότητες του καλαμιού κατά τη διάρκεια της μάχης, ενάντια σε μεγάλους θηρευτές. Το Zenaq Accura δίνει τη δυνατότητα στον ψαρά να χρησιμοποιήσει μια μεγάλη ποικιλία από τεχνητά, όσον αφορά το βάρος και τον τύπο (Jigs, Poppers, Plugs, Diving Pencils, κ.λπ.), ασκώντας την επαρκή αντίσταση στα ψάρια, με ελάχιστη προσπάθεια.

Η λαβή του συμπαγούς EVA είναι κατασκευασμένη με την πατενταρισμένη (από την Zenaq) τεχνολογία, Hexagon Grip, η οποία προσφέρει την καλύτερη δυνατή αίσθηση διαχείρισης των τεχνητών, άνετο, ασφαλές και εργονομικό κράτημα κατά την διάρκεια της μάχης, δίνοντάς μας τεράστιο πλεονέκτημα. Η παλάμη σας δεν θα κουραστεί τόσο εύκολα, ή γρήγορα, όσο αν κρατούσατε κυλινδρική λαβή.

Οι παρεμβάσεις που πραγματοποίησε η Zenaq στο πολύ επιτυχημένο Accura, για να προκύψει το Muthos Accura Type R ήταν ελάχιστες, αλλά πραγματικά αρκετές για να απογειώσουν το τελικό αποτέλεσμα. Η καινοτομία που γίνεται αντιληπτή με την πρώτη ματιά, είναι η αντικατάσταση της βάσης μηχανισμού με την νέα πατενταρισμένη αυθεντική βάση της Zenaq. Οι υψηλής αντοχής μακριές ίνες άνθρακα της Torayca® τοποθετούνται συνολικά μέσα στην ειδική μηχανή χύτευσης και δημιουργούν ένα συμπαγές σύνολο, το οποίο περικλείει το blank του καλαμιού. Η νέα βάση μηχανισμού της Zenaq θα συγκρατήσει σταθερά, ακόμη και μηχανισμούς μεγάλου μεγέθους. Η επιφάνεια της βάσης καλύπτεται με ειδικό ελαστικό υλικό, δημιουργώντας την αίσθηση άνεσης στα χέρια. Η κίνηση του καλαμιού κατά το ψάρεμα γίνεται με ευκολία, χωρίς να χρειάζεται να καταναλωθεί περίσσια ενέργειας.

Όπως η Hexagon Grip, έτσι και η βάση μηχανισμού έχει εξάγωνο σχήμα ταιριάζοντας αρμονικά με το σύνολο του καλαμιού βοηθώντας στο άνετο κράτημα, ξεκουράζοντας το χέρι που χρησιμοποιούμε δίνοντάς μας αυξημένες πιθανότητες να καταφέρουμε να έχουμε ένα αίσιο τέλος, σε μια μάχη με ένα πραγματικά μεγάλο αλίευμα. Έχει προβλεφθεί επίσης από την Zenaq, η δημιουργία ενός ελαστικού «μαξιλαριού» στο σημείο επαφής του μηχανισμού με την βάση του μηχανισμού, ώστε να υπάρχει απόλυτη προσαρμογή, ακόμη και με χαλαρά δεμένο μηχανισμό πάνω στο καλάμι. Με την πρόβλεψη αυτή αποφεύγεται η οποιαδήποτε ταλάντωση του μηχανισμού κατά την μάχη. Το καλάμι και ο μηχανισμός αποτελούν ένα ενιαίο σώμα.

Η εξάγωνη βάση στήριξης μηχανισμού της Zenaq μπορεί να συνεργαστεί άψογα με όλους τους μηχανισμούς Shimano και Daiwa που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά. Η Zenaq δεν έχει πραγματοποιήσει δοκιμές με άλλες εταιρίες κατασκευής μηχανισμών και η συμβατότητα τους εξαρτάται από το μέγεθος και το σχήμα του ποδιού του μηχανισμού. Πάντα τοποθετούμε σωστά τον μηχανισμό στην βάση του καλαμιού, σφίγγοντας καλά αποφεύγοντας φθορές. Ακόμη και ένας μηχανισμός Daiwa, ή Shimano, εάν δεν έχει τοποθετηθεί σωστά στη βάση του, μπορεί να προκαλέσει φθορά στο καλάμι σας.

Σχεδιάζοντας το απόλυτα αποδοτικό καλάμι, το σύστημα RG Guide System (RV Guide System για βαριά ψαρέματα) που χρησιμοποιεί η Zenaq, αναδεικνύει τις μέγιστες δυνατότητες των Blanks της, επιλύοντας τα μειονεκτήματα της χρήσης νήματος και μεγιστοποιώντας τα οφέλη της. Με πυκνή κατανομή οδηγών - συνολικά 15 - επιτυγχάνεται η μέγιστη ευαισθησία του καλαμιού και η αποφυγή εμπλοκών σε συνθήκες έντονου ανέμου. Στο νέο Zenaq Muthos Accura Type R θα βρείτε χαραγμένα με Laser τα χαρακτηριστικά σύμβολα Type R στους μεταλλικούς δακτυλίους της λαβής.

To γενικό σύνολο της αναβάθμισης ολοκληρώνεται με την γνήσια λαβή στο κάτω μέρος του Butt που μας προσφέρει εξαιρετική αίσθηση για τέλειες βολές. Στην νέα λαβή έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην σκληρότητα του καουτσούκ και στο φινίρισμα της επιφάνειάς τους. Η ομορφιά και η λειτουργικότητα είναι αποτέλεσμα μελέτης γύρω από ένα καλάμι που θέλουμε να πραγματοποιούμε συνεχής βολές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Δράση του με Πλάνους

Το Muthos Accura 100H είναι ένα καλάμι με γρήγορη δράση. Αυτό σημαίνει ότι ο ψαράς πρέπει να προσαρμόσει την τεχνική του, σύμφωνα με τον επιθετικό χαρακτήρα του καλαμιού. Ο International Angler Μάρκος Βιδάλης σημειώνει, ότι «όταν χρησιμοποίησα το Muthos Accura 100H για πρώτη φορά, αφού πρώτα χρησιμοποιούσα για μεγάλο χρονικό διάστημα το Muthos 96HH, που είναι ένα καλάμι Medium Action, είχα πρόβλημα στα Strikes. Στο τέλος, κατάλαβα ότι αυτό το καλάμι με Fast Action, χρειάζεται πολύ μικρότερη γωνία στην κίνησή του, για να δώσει τη σωστή δράση σε πλάνους. Η απόκριση του jig είναι στιγμιαία, έτσι ακόμα και με το μισό χτύπημα, ο πλάνος αντιδρά τέλεια, ακόμα και στα βαθύτερα επίπεδα της υδάτινης στήλης. Ταυτόχρονα είναι ένα ευαίσθητο και όχι άκαμπτο καλάμι.»

Το Accura 100H μπορεί να γίνει εξαιρετικά τεχνικό καλάμι και να βοηθήσει τον ψαρά να κατανοήσει και να αξιοποιήσει όλες τις ιδιότητες του κάθε πλάνου. Με ένα τέτοιο καλάμι, είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε πλάνους κάθε σχήματος και τύπου, ή ακόμα και Slow Jigging. Λειτουργεί τέλεια με πλάνους βάρους από 70 γρ έως 150 γρ και σε βάθη μεταξύ 15 και 50 μ. Η επαναφορά του καλαμιού είναι τόσο ισχυρή που πραγματοποιεί καρφώματα σχεδόν από μόνο του, με ελάχιστη προσπάθεια. Το ίδιο ισχύει και για την απόσταση βολής. Το Zenaq Muthos Accura 100H παράγει εξαιρετική βολή που θα εκπλήξει θετικά τον κάθε φίλο του Shore Jigging. Με την ελάχιστη προσπάθεια, το συγκεκριμένο μοντέλο παράγει πολύ μακρινή βολή, που φτάνει εύκολα τα 100 μέτρα, με πλάνους των 100 γρ.

Η Δράση του με Τεχνητά

Το Muthos Accura Type R 100H έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το μοντέρνο στυλ παράκτιου ψαρέματος και μπορεί να συνδυαστεί άψογα τόσο με πλάνους, όσο και με ψαράκια. Η γρήγορη δράση του καλαμιού, επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιήσει μια πολύ μεγάλη ποικιλία τεχνητών, όπως μεγάλα Minnows, Sinking Pencils, Top Water και Σιλικόνες. Η ρίψη ενός Popper, ή ενός Jighead με Σιλικόνη γίνεται πιο ευχάριστα και πιο εύκολα από ποτέ και το καλάμι μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο όλες τα ερεθίσματα από το τεχνητό, κατευθείαν στο χέρι του ψαρά.

Συνοψίζοντας, το Muthos Accura Type R 100H έχει αναπτυχθεί για τον έλεγχο μεγάλων ψαριών, που ζουν κοντά στον βυθό και είναι σε θέση να κόψουν εύκολα το νήμα, ή το Leader σας σε αιχμηρά βράχια. Με προ-ρύθμιση φρένων ανάμεσα σε 5 και 7 κιλά, αυτό το καλάμι παρέχει στον κάτοχό του όλες τις ιδιότητες που χρειάζεται, όπως μεγάλη δύναμη, απόλυτη ικανότητα βολής και σημαντική τόνωση της αυτοπεποίθησης. Όσον αφορά τα πελαγικά είδη, αυτό το καλάμι της Zenaq είναι ένα πραγματικό εργαλείο, καθώς θα καταφέρει να σταματήσει ακόμη και ένα Μαγιάτικο 5-10 κιλών από το να φύγει μακριά και θα αναγκάσει και το μεγαλύτερο αλίευμα να υποκύψει στη δύναμή του, μέσα σε λίγα λεπτά. Ικανό να αντιμετωπίσει και Τονοειδή, είναι το καλάμι για αυτόν που τολμά να τεστάρει τη θάλασσα.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Βάρος Τεχνητών PE Οδηγοί
Accura 100H 3,05 μ 2 158 εκ 378 γρ 30 - 200 γρ (Jig) / 30 - 120 γρ (Plug) 2,0 - 5,0 15
Accura 100HH 3,05 μ 2 158 εκ 416 γρ 60 - 230 γρ (Jig) / 40 - 150 γρ (Plug) 3,0 - 6,0 15
Mήκος Καλαμιού
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
00007. 161 - 180 γρ
00008. 181 - 200 γρ
00009. 201 γρ και άνω
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 Αντικείμενο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας