Καλάμι Tailwalk SSD Micro Shore Jigging
Καλάμι Tailwalk SSD Micro Shore Jigging
Καλάμι Tailwalk SSD Micro Shore Jigging
Καλάμι Tailwalk SSD Micro Shore Jigging
Καλάμι Tailwalk SSD Micro Shore Jigging
Καλάμι Tailwalk SSD Micro Shore Jigging
Καλάμι Tailwalk SSD Micro Shore Jigging
Καλάμι Tailwalk SSD Micro Shore Jigging

Καλάμι Tailwalk SSD Micro Shore Jigging

Tailwalk
01.0676
Διαθέσιμο
232,00 €
Με ΦΠΑ

Το νέο Micro Shore Jigging της σειράς Salty Shape Dash, της εταιρίας Tailwalk, σχεδιάστηκε για το φινετσάτο ψάρεμα του «Micro Shore Jigging», χρησιμοποιώντας μικρούς πλάνους.

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το νέο Micro Shore Jigging της σειράς Salty Shape Dash, της εταιρίας Tailwalk, σχεδιάστηκε για το φινετσάτο ψάρεμα του «Micro Shore Jigging», χρησιμοποιώντας μικρούς πλάνους, χαμηλού βάρους.

Το Shore Jigging, μια τεχνική που βρίσκει εφαρμογή σε βραχώδη κι απόκρημνα βράχια, καθιερώνεται ως είδος ψαρέματος τα τελευταία χρόνια, από τους παράκτιους ψαράδες που συνεχώς ψάχνουν τα «δύσκολα» σημεία, αποσκοπώντας στην συνάντηση με ακριβοθώρητα αλιεύματα. Η περαιτέρω ανάπτυξη της τεχνικής περνάει στις κατασκευάστριες εταιρίες, οι οποίες με την σειρά τους εξελίσσουν τον εξοπλισμό της τεχνικής με ραγδαίους ρυθμούς. Όταν τα ψάρια την περίοδο, ή στον τόπο που ψαρεύουμε τρέφονται αποκλειστικά με μικρόψαρα που κολυμπούν ακανόνιστα, ή είναι τραυματισμένα αγνοώντας πλάνους και τεχνητά δολώματα μεγάλου μεγέθους, τότε τη λύση μπορεί να δώσε η τεχνική του Micro Shore Jigging.

Ένα καλάμι εξειδικευμένο για την τεχνική Micro Shore Jigging, μια τεχνική ψαρέματος στην οποία θέλουμε ακόμη περισσότερη λεπτομέρεια και φινέτσα από το Shore Jigging, είναι το Tailwalk Micro Shore Jigging SSD, ένα καλάμι απόλυτα συμβατό και με υποδειγματική συμπεριφορά για την τεχνική αυτή, το οποίο περνά σε άλλο επίπεδο το ψάρεμά μας με τις ικανότητες διαχείρισης των πλάνων και των αλιευμάτων, που πολλές φορές θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες μας.

Τα ελαφρά πλανάκια σε συνδυασμό με το σχήμα και τον τρόπο βύθισής τους μπορούν να στοχεύσουν και να ξεγελάσουν οποιοδήποτε αλίευμα. Όχι μόνο οι έμπειροι κι εξοικειωμένοι με την τεχνική του Shore Jigging, αλλά και οι αρχάριοι που έρχονται πρώτη φορά σε επαφή με την τεχνική μπορούν να πάρουν χτυπήματα και αξιόλογα ψάρια. Το blank του Micro Shore Jigging SSD είναι κατασκευασμένο από λεπτά φύλλα Carbon, μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία κατασκευής από αυτή των blanks του Shore Jigging. Έχοντας μια ελαφριά αίσθηση ταλάντωσης στην κορυφή του, μπορεί να πετάξει σε πολύ μακρινές αποστάσεις, ακόμη και τα πολύ ελαφρά πλανάκια.

Οι οδηγοί της σειράς Tailwalk Micro Shore Jigging SSD έχουν υπολογιστεί, ώστε να είναι κατάλληλοι για την χρήση νήματος, να είναι χαμηλού βάρους και μικρότερης διαμέτρου από τα περισσότερα αντίστοιχα καλάμια της κατηγορίας, ώστε να βελτιώνεται η βολή και να συντελούν σε ένα πιο ελαφρύ σύνολο. Για τους παραπάνω λόγους η Tailwalk χρησιμοποίησε μονοστήρικτους οδηγούς της εταιρίας Fuji και συγκεκριμένα στο κάτω στέλεχος έναν KLSG και στο πάνω στέλεχος KTSG & KBSG της σειράς Κ, με κεραμικό υλικό SiC.

Η θέση στήριξης του μηχανισμού είναι VSS της Fuji, με υλικό EVA στο μπροστινό μέρος για τοποθέτηση του αντίχειρα στο σημείο αυτό, για άνετο κράτημα και εύκολο χειρισμό μικρών πλάνων.

Το μοντέλο Micro Shore Jigging 84 προορίζεται για finesse τεχνικές και σας επιτρέπει να χειρίζεστε με ακρίβεια ultra-micro jigs. Αν και στη βάση του, έχει σχεδιαστεί για να διαθέτει τις βασικές ιδιότητες ενός καλαμιού Shore Jigging, θα εντυπωσιαστείτε από την ήπια συμπεριφορά του. Το μοντέλο 84 διαθέτει την πιο ευαίσθητη κορυφή της σειράς Micro Jigging SSD και μπορεί να χειριστεί πλάνους βάρους 3 έως 12 γρ. Λόγω της στιβαρής λαβής του, σε αντίθεση με την ευαίσθητη κορυφή, μπορεί να χειριστεί πλάνους έως και 20 γρ με διακεκομμένες παύσεις, όταν ερευνείτε μια περιοχή.

Το Tailwalk SSD 89 είναι το πιο ευμετάβλητο καλάμι της σειράς, καθώς μπορεί να αποδώσει πολλές και διαφορετικές τεχνικές Micro Shore Jigging, σε διαφορετικά τερέν. Το μήκος του το βοηθά να πετυχαίνει και άριστη διαχείριση των τεχνητών σας σε μακρινές βολές και να σας διευκολύνει στη χρήση του, καθώς μπορείτε να ξεκινήσετε τη δράση, με το που θα βρεθεί ο πλάνος σας στο νερό, ακόμη και σε μεγάλη απόσταση από την ακτή. Το λεπτό προφίλ και η γρήγορη δράση του Tailwalk Micro Jigging 89  μεταδίδει άμεσα στον πλάνο, κάθε ερέθισμα από την κορυφή του καλαμιού.

Το Tailwalk Micro Shore Jigging SSD 96 είναι ένα μακρύ καλάμι της σειράς, το οποίο θα απογειώσει τα ελαφριά πλανάκια έως 30 γρ με δράση κορυφής Regular. Με το Micro Shore Jigging SSD 96 θα μπορέσει ο αλιέας να εκτελεί βολές που μέχρι πρότινος μόνο με μεγάλου βάρους πλάνους θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν. Το παραβολικό αλλά συνάμα δυνατό καλάμι SSD 96 θα αντιμετωπίσει άνετα αλιεύματα που θα χτυπήσουν στα μεσόνερα, όπως μεγάλα Κοκάλια, Κολιούς, Σπάθες, μικρά Συναγρίδια, Λαβράκια, αλλά και μεσαίου μεγέθους ψάρια του βυθού.

EVA Μπροστινή Λαβή – Σχήμα μπροστινής λαβής, η οποία επιτρέπει στον ψαρά να τοποθετήσει τον αντίχειρά του στο υλικό EVA, ή τον δείκτη του στο blank για μεγαλύτερη ευαισθησία.

Πίσω Λαβή – Η πίσω λαβή είναι λίγο πιο μακριά σε μήκος, για να βοηθά την ανάκτηση με μεγάλη ταχύτητα, ή την αποφυγή της κούρασης όταν ψαρεύετε για πολύ ώρα.

Βάση Μηχανισμού Fuji VSS – Εξοπλισμένο με βάση μηχανισμού VSS, κατασκευής Fuji, βοηθά στην άριστη χρήση και την πραγματοποίηση μακρινών βολών με ελαφριούς πλάνους.

Οδηγοί Μονής Στήριξης Fuji – Για τη διαχείριση νημάτων λεπτών διατομών, οι οδηγοί KTSG & KBSG έχουν τοποθετηθεί στο πάνω στέλεχος και ο KLSG στο κάτω στέλεχος.

Κάθε καλάμι Tailwalk, συνοδεύεται από κάρτα αντικατάστασης, η οποία ισχύει για δύο έτη από την αγορά του καλαμιού και καθορίζει την ειδική τιμή που αφαιρείται από την αξία του καλαμιού, σε περίπτωση αντικατάστασης για οποιοδήποτε λόγο.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Βάρος Τεχνητού PE L1 L2
84 2,54 μ 2 131 εκ 110 γρ Max 20 γρ Max 0,8 420 χιλ 275 χιλ
89 2,67 μ 2 137 εκ 127 γρ Max 20 γρ Max 0,8 420 χιλ 275 χιλ
96 2,90 μ 2 148 εκ 135 γρ Max 30 γρ Max 0,8 455 χιλ 310 χιλ

Mήκος Καλαμιού
2,31 μ. - 2,59 μ.
2,60 μ. - 2,79 μ.
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας