Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H
Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H
Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H
Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H
Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H
Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H
Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H
Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H
Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H
Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H
Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H
Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H
Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H
Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H
Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H
Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H
Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H
Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H

Καλάμι Zenaq Muthos Accura 100H

Zenaq
01.0833
Χωρίς απόθεμα
1.045,00 €
Με ΦΠΑ

Το Zenaq Muthos Accura 100H είναι ένα καλάμι υψηλών προδιαγραφών, υψηλών επιδόσεων, ευέλικτο, για την τεχνική του Shore Jigging, που επιτρέπει στον κάτοχό του να ασκεί διαφορετικές τεχνικές με ένα μόνο καλάμι.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι τεχνικές ψαρέματος εξελίσσονται συνεχώς. Το ίδιο και τα τεχνητά, τα νήματα, οι μηχανισμοί, σε μια προσπάθεια να προσελκύσουν περισσότερα είδη, ή μεγέθη ψαριών. Το Zenaq Muthos Accura 100H είναι ένα καλάμι υψηλών προδιαγραφών, υψηλών επιδόσεων, ευέλικτο, για την τεχνική του Shore Jigging, που επιτρέπει στον κάτοχό του να ασκεί διαφορετικές τεχνικές με ένα μόνο καλάμι.

Το Accura 100H έχει σχεδιαστεί από την Ιαπωνική εταιρία Zenaq για να είναι ένα καλάμι Shore Jigging με το οποίο μπορείτε να ψαρεύετε για πολλές ώρες, χωρίς κούραση. Απαιτείται λιγότερη προσπάθεια κατά τη βολή, ή κατά τα χτυπήματα ώστε να παράγετε δράση για το τεχνητό σας, αλλά θα εκτιμήσετε καλύτερα τις πραγματικές δυνατότητες του καλαμιού κατά τη διάρκεια της μάχης, ενάντια σε μεγάλους θηρευτές. Το Zenaq Accura100H δίνει τη δυνατότητα στον ψαρά να χρησιμοποιήσει μια μεγάλη ποικιλία από τεχνητά, όσον αφορά το βάρος και τον τύπο (Jigs, Poppers, Plugs, Diving Pencils, κ.λπ.), ασκώντας την επαρκή αντίσταση στα ψάρια, με ελάχιστη προσπάθεια.

Η λαβή του συμπαγούς EVA είναι κατασκευασμένη με την πατενταρισμένη (από την Zenaq) τεχνολογία, Hexagon Grip, η οποία προσφέρει την καλύτερη δυνατή αίσθηση διαχείρισης των τεχνητών, άνετο, ασφαλές και εργονομικό κράτημα κατά την διάρκεια της μάχης, δίνοντάς μας τεράστιο πλεονέκτημα. Η παλάμη σας δεν θα κουραστεί τόσο εύκολα, ή γρήγορα, όσο αν κρατούσατε κυλινδρική λαβή.

Σύμφωνα με τα λόγια του International Angler Μάρκου Βιδάλη «Πρέπει να ομολογήσω ότι αυτό το καλάμι έγινε αμέσως, το βασικό μου μοντέλο. Μου αρέσουν κυρίως οι βραχώδεις καταστάσεις στο ψάρεμά μου και σε αυτές τις συνθήκες, χρειάζεστε πραγματικά ένα καλάμι που μπορείτε να εμπιστευτείτε 100%. Οι κύριοι στόχοι μου είναι τα ψάρια που θα εκμεταλλευτούν ακόμη και την παραμικρή ευκαιρία για να ξεφύγουν, εφορμώντας προς τα βράχια για να κόψουν το Leader. Αλιεύματα όπως μεγάλες Σφυρίδες, Φαγκριά και μεγάλα Μαγιάτικα, δεν θα αφήσουν ούτε μια ευκαιρία να χαθεί για να είναι ξανά ελεύθερα. Το Muthos Accura 100H είναι ένα πολύ ευέλικτο καλάμι και απαραίτητο σε όσους χρειάζονται δύναμη. Δεν είναι το καλάμι με το οποίο θα στοχεύσει κάποιος ψάρια μικρότερα των 2, ή 3 κιλών. Το Zenaq Muthos Accura 100H έχει σχεδιαστεί για να ελέγχει μεγάλα ψάρια, καθώς και για να μπορεί να χρησιμοποιεί μια ευρεία γκάμα από τεχνητά. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ακόμα κι αν αναφέρεται ως μοντέλο H, στη σειρά Accura το H είναι το ίδιο με το HH, σε σχέση με τα άλλα καλάμια της οικογένειας Muthos.”

Η Δράση του με Πλάνους

Το Muthos Accura100H είναι ένα καλάμι με γρήγορη δράση. Αυτό σημαίνει ότι ο ψαράς πρέπει να προσαρμόσει την τεχνική του, σύμφωνα με τον επιθετικό χαρακτήρα του καλαμιού. Όταν χρησιμοποίησα το Muthos Accura 100H για πρώτη φορά, αφού πρώτα χρησιμοποιούσα για μεγάλο χρονικό διάστημα το Muthos 96HH, που είναι ένα καλάμι Medium Action, είχα πρόβλημα στα Strikes.

Στο τέλος, κατάλαβα ότι αυτό το καλάμι με Fast Action, χρειάζεται πολύ μικρότερη γωνία στην κίνησή του, για να δώσει τη σωστή δράση σε πλάνους. Η απόκριση του jig είναι στιγμιαία, έτσι ακόμα και με το μισό χτύπημα, ο πλάνος αντιδρά τέλεια, ακόμα και στα βαθύτερα επίπεδα της υδάτινης στήλης. Ταυτόχρονα είναι ένα ευαίσθητο και όχι άκαμπτο καλάμι. Το Accura 100H μπορεί να γίνει εξαιρετικά τεχνικό καλάμι και να βοηθήσει τον ψαρά να κατανοήσει και να αξιοποιήσει όλες τις ιδιότητες του κάθε πλάνου. Με ένα τέτοιο καλάμι, είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε πλάνους κάθε σχήματος και τύπου, ή ακόμα και Slow Jigging. Λειτουργεί τέλεια με πλάνους βάρους από 70 γρ έως 150 γρ και σε βάθη μεταξύ 15 και 50 μ. Η επαναφορά του καλαμιού είναι τόσο ισχυρή που πραγματοποιεί καρφώματα σχεδόν από μόνο του, με ελάχιστη προσπάθεια.

Το ίδιο ισχύει και για την απόσταση βολής. Το Zenaq Muthos Accura 100H παράγει εξαιρετική βολή που θα εκπλήξει θετικά τον κάθε φίλο του Shore Jigging. Με την ελάχιστη προσπάθεια, το συγκεκριμένο μοντέλο παράγει πολύ μακρινή βολή, που φτάνει εύκολα τα 100 μέτρα, με πλάνους των 100 γρ.

Η Δράση του με Τεχνητά

Το Muthos Accura 100H έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το μοντέρνο στυλ παράκτιου ψαρέματος και μπορεί να συνδυαστεί άψογα τόσο με πλάνους, όσο και με ψαράκια. Η γρήγορη δράση του καλαμιού, επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιήσει μια πολύ μεγάλη ποικιλία τεχνητών, όπως μεγάλα Minnows, Sinking Pencils, Top Water και Σιλικόνες. Η ρίψη ενός Popper, ή ενός Jighead με Σιλικόνη γίνεται πιο ευχάριστα και πιο εύκολα από ποτέ και το καλάμι μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο όλες τα ερεθίσματα από το τεχνητό, κατευθείαν στο χέρι του ψαρά.

Συνοψίζοντας, το Muthos Accura 100H έχει αναπτυχθεί για τον έλεγχο μεγάλων ψαριών, που ζουν κοντά στον βυθό και είναι σε θέση να κόψουν εύκολα το νήμα, ή το Leader σας σε αιχμηρά βράχια. Με προ-ρύθμιση φρένων ανάμεσα σε 5 και 7 κιλά, αυτό το καλάμι παρέχει στον κάτοχό του όλες τις ιδιότητες που χρειάζεται, όπως μεγάλη δύναμη, απόλυτη ικανότητα βολής και σημαντική τόνωση της αυτοπεποίθησης. Όσον αφορά τα πελαγικά είδη, αυτό το καλάμι της Zenaq είναι ένα πραγματικό εργαλείο, καθώς θα καταφέρει να σταματήσει ακόμη και ένα Μαγιάτικο 5-10 κιλών από το να φύγει μακριά και θα αναγκάσει και το μεγαλύτερο αλίευμα να υποκύψει στη δύναμή του, μέσα σε λίγα λεπτά. Ικανό να αντιμετωπίσει και Τονοειδή, είναι το καλάμι για αυτόν που τολμά να τεστάρει τη θάλασσα.

Το Zenaq Muthos Accura H έχει εξοπλιστεί με οδηγούς Fuji T-KWSG. Κάθε οδηγός έχει διπλή στήριξη και διπλό δέσιμο για μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Ο οδηγός κορυφής είναι T-NMST.

Μοντέλο

Μήκος

Στελέχη

Μήκος Μεταφοράς

Casting Weight

PE#

Βάρος

Αποστάσεις Butt (εκ)

Muthos Accura 100H (K)

304,8 εκ

2

158 εκ

Jig 30-200 γρ

2,0-5,0

350 γρ

(A)

(B)

(C)

Plug 30-120 γρ

84 εκ

49,5 εκ

30 εκ

Muthos Accura 100H (RG)

304,8 εκ

2

158 εκ

Jig 30-200 γρ

2,0-5,0

353 γρ

(A)

(B)

(C)

Plug 30-120 γρ

84 εκ

49,5 εκ

30 εκ

butt grip action accura 100h

accura 100h

Mήκος Καλαμιού
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
00007. 161 - 180 γρ
00008. 181 - 200 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας