Καλάμι Daiwa Prorex E BF
Καλάμι Daiwa Prorex E BF
Καλάμι Daiwa Prorex E BF
Καλάμι Daiwa Prorex E BF
Καλάμι Daiwa Prorex E BF
Καλάμι Daiwa Prorex E BF
Καλάμι Daiwa Prorex E BF
Καλάμι Daiwa Prorex E BF
Καλάμι Daiwa Prorex E BF
Καλάμι Daiwa Prorex E BF
Καλάμι Daiwa Prorex E BF
Καλάμι Daiwa Prorex E BF
Καλάμι Daiwa Prorex E BF
Καλάμι Daiwa Prorex E BF
Καλάμι Daiwa Prorex E BF
Καλάμι Daiwa Prorex E BF

Καλάμι Daiwa Prorex E BF

Daiwa
01.1055
Χωρίς απόθεμα
158,40 €
Με ΦΠΑ

Η συγκεκριμένη σειρά καλαμιών της Daiwa ονομάζεται Prorex E BF και από την στιγμή που θα αποφασίσετε να γίνετε κάτοχος ενός τέτοιου καλαμιού, δεν θα χρειαστείτε άλλο καλάμι.

Action
Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά καλαμιών Spinning Prorex, είναι μία από τις πιο πλήρεις σειρές για την τεχνική του Spinning, ανεξάρτητα από τον τύπο αλιεύματος, ή τον μηχανισμό που χρησιμοποιείτε. Τα καλάμια Prorex καλύπτουν με επιτυχία τις ανάγκες των μοντέρνων φίλων της τεχνικής. Είναι δίσπαστα καλάμια, με Blank με τεχνολογία πλέξης X-45. Σε αντίθεση με προηγούμενες σειρές, η E BF και εξοπλισμένη με οδηγούς Fuji Alconite και ένωση Daiwa V-Joints.

Η συγκεκριμένη σειρά καλαμιών της Daiwa ονομάζεται Prorex E BF και από την στιγμή που θα αποφασίσετε να γίνετε κάτοχος ενός τέτοιου καλαμιού, δεν θα χρειαστείτε άλλο καλάμι. Κατασκευασμένα από HVF Carbon, με περιέλιξη x45 και ενισχυμένα από 3DX για να προσδώσει στο blank αντοχή και αισθητική. Στα καλάμια Daiwa Prorex E BF θα βρείτε δύναμη κατά τη βολή και τη μάχη, ευαισθησία στην αίσθηση και την κίνηση του τεχνητού. Η δράση των καλαμιών Prorex Ε BF Spinning ανταποκρίνεται πλήρως στις σημερινές ανάγκες των ψαράδων που συχνά αλλάζουν μεταξύ μαλακών και σκληρών τεχνητών. Για τον σκοπό αυτό η Daiwa τροποποίησε την πυκνότητα του υλικού carbon που χρησιμοποιεί στο HVF Blank, έτσι ώστε να μειώσει το βάρος του καλαμιού, διατηρώντας τη δύναμή του, την ανθεκτικότητά του και την ασύγκριτη αίσθηση σε κάθε επαφή των ψαριών με το τεχνητό μας.

Πιο συγκεκριμένα, οι ίνες Carbon X45 που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των Prorex έχουν ως αποτέλεσμα ένα καλάμι με μεγάλη αντοχή κατά των στρεβλώσεων, χωρίς ροπή, χαρακτηριστικό το οποίο προσδίδει πιο μακρινές και με μεγαλύτερη ακρίβεια βολές.

Η πατενταρισμένη ένωση V-Joint των δύο στελεχών, υποστηρίζει ακόμη περαιτέρω την καμπύλη του καλαμιού και αποτρέπει θραύσεις. Επίσης, η σταυρωτή πλέξη ινών Carbon στην επιφάνεια του καλαμιού, ενισχύει ακόμη περισσότερο στην σταθερότητα του blank.

Οι οδηγοί Fuji Alconite συμπληρώνουν την εικόνα με την εντυπωσιακή τους, γυαλιστερή όψη, όπως ακριβώς και η εξωτερική στρώση Carbon Wrap στο κάτω στέλεχος.

Σε αυτό το εύρος τιμών δύσκολα θα βρείτε άλλα καλάμια Spinning τα οποία να διαθέτουν τέτοια ισορροπία και ευκολία χρήσης. Η δράση τους είναι fast και διαθέτουν επαρκή δύναμη για να φέρετε στην ακτή κάθε αλίευμα του Spinning.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • High Modulus Carbon Blank
  • Οδηγοί Fuji K Alconite
  • Εργονομική Βάση Μηχανισμού, με Δαχτυλίδι Carbon
  • Λαβές από υλικό EVA
  • Tip Action
  • Lure Hook

Μοντέλο

Μήκος

Στελέχη

Μήκος Μεταφοράς

Βάρος

Οδηγοί

Action

902HMHFSBF -  Mover III

2,72 μ

2

140 εκ

147 γρ

9

10-35 γρ

902HXHFSBF - Shad Distance

2,72 μ

2

140 εκ

151 γρ

9

14-56 γρ

Mήκος Καλαμιού
2,60 μ. - 2,79 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας