Καλάμι Daiwa BG Seabass New
Καλάμι Daiwa BG Seabass New
Καλάμι Daiwa BG Seabass New
Καλάμι Daiwa BG Seabass New
Καλάμι Daiwa BG Seabass New
Καλάμι Daiwa BG Seabass New
Καλάμι Daiwa BG Seabass New
Καλάμι Daiwa BG Seabass New
Καλάμι Daiwa BG Seabass New
Καλάμι Daiwa BG Seabass New

Καλάμι Daiwa BG CF Seabass New

Daiwa
01.0646
Διαθέσιμο
142,20 €
Με ΦΠΑ

Τα καλάμια Daiwa BG Seabass κατασκευάστηκαν για να συνδυάζονται άψογα με τους μηχανισμούς Daiwa BG Spinning και μαζί να προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις. 

Μήκος / Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Όπως και με τα αντίστοιχα μοντέλα μηχανισμών BG της Daiwa, τα οποία ξεχωρίζουν για την στιβαρή τους κατασκευής και της προσιτής τους τιμής, τα καλάμια BG Seabass βασίστηκαν στην ίδια κατασκευαστική φιλοσοφία.

Τα καλάμια Daiwa BG Seabass κατασκευάστηκαν για να συνδυάζονται άψογα με τους μηχανισμούς Daiwa BG Spinning και μαζί να προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις. Τα νέα καλάμια BG Seabass, προορίζονται για Spinning και, λόγω των τεχνολογιών στις οποίες βασίστηκε η κατασκευή τους, διαθέτουν πολύ μεγάλη αντοχή, αλλά και πολύ μεγάλη ευαισθησία. Παρά το χαμηλό τους βάρος, τα καλάμια Daiwa BG έχουν πολύ στιβαρό blank κατασκευασμένο 100% από υλικό Carbon HVF (High Volume Fiber - Υψηλής Πυκνότητας) το οποίο τα καθιστά σχεδόν άθραυστα. Ταυτόχρονα είναι πολύ ευαίσθητα και σας επιτρέπουν να αντιδράτε και στα πιο αμυδρά ερεθίσματα.

Η νέα σειρά καλαμιών BG Seabass έχει επανασχεδιαστεί και φέρει αλλαγές οι οποίες γίνονται ορατές με το μάτι. Για παράδειγμα το τμήμα του butt, το οποίο είναι καλυμμένο με υλικό EVA είναι μεγαλύτερο σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Επίσης, νέα βάση μηχανισμού έχει κατασκευαστεί από τους τεχνικούς της Daiwa, αξιοποιώντας εξαρτήματα Fuji. Η νέα βάση ονομάζεται “Air Sensor reel seat”.

Η Daiwa έχει προικίσει τα καλάμια BG Seabass με blank από Υψηλής Πυκνότητας HVF Carbon, με τεχνολογία Σταυρωτής Πλέξης X45, για ακόμα περισσότερη κύρτωση  και αντοχή κατά τη διάρκεια της μάχης, αλλά και ταχύτητα επιστροφής στην αρχική τους κατάσταση. Τα καλάμια BG είναι επίσης εξοπλισμένα με δετούς οδηγούς Fuji Alconite Concept O, χαμηλού βάρους. Η ένωση των στελεχών είναι Overfit Joint, η βάση του μηχανισμού είναι της Daiwa, ενώ η λαβή τους είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας, αντιολισθητικό υλικό EVA.

Θα αναφερθούμε ειδικότερα στο μοντέλο 1002HXHFS καθώς το καλάμι αυτό προορίζεται για τους φίλους των ακραίων συνθηκών. Όσοι ψάχνουν το πολυπόθητο Λαβράκι τρόπαιο με κόντρα καιρό και σε πολύ κύμα, τότε το καλάμι αυτό έχει κατασκευαστεί για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Προορισμένο να μπορεί να πετάξει πιο βαριά τεχνητά, ανήκει στην κατηγορία καλαμιών για δύσκολες μάχες με ανάκτηση του τεχνητού. Με το μήκος και τη δύναμη κορμού τους, μπορούν ακόμα και από παραλία, να μας χαρίσουν πολύ μακρινές βολές στις χειρότερες φουσκοθαλασσιές, ακόμα και με κόντρα άνεμο. Το καλάμι αυτό μπορεί να δαμάσει μεγάλα Λαβράκια, ως Seabass καλάμι, νιώθει τα τεχνητά μας και δίνει τις σωστές πλεύσεις.

Η αναγραφή BG αποτελεί συντομογραφία για τις λέξεις - συνώνυμο της πολυτέλειας - Χρυσό και Μαύρο (Black Gold) και τα συγκεκριμένα καλάμια διαθέτουν το φινίρισμα που τους ταιριάζει.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευασμένα 100% από Carbon HVF με τεχνολογία πλέξης X 45
  • Ένωση Στελεχών Overfit Joint
  • Χαμηλού Βάρους Δετοί Οδηγοί Fuji-Concept O
  • Βάση μηχανισμού Daiwa Air Sensor, σε Μαύρο Φινίρισμα, κατασκευασμένη από εξαρτήματα Fuji
  • Ειδικά σχεδιασμένη, αντιολισθητική λαβή με υψηλής ποιότητας υλικό EVA
  • Με Προοδευτική Δράση Κορυφής
  • Με Κρίκο Συγκράτησης του Τεχνητού
Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Οδηγοί Casting Weight
BG902HFSCF 2,72 μ 2 142 εκ 165 γρ 9 14 - 42 γρ
BG932HXHFSCF 2,82 μ 2 146 εκ 170 γρ 9 14 - 56 γρ
BG1002HXHFSCF 3,05 μ 2 157 εκ 173 γρ 9 14 - 56 γρ
Mήκος Καλαμιού
2,60 μ. - 2,79 μ.
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
3 αντικείμενα
Νέο

Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας