Καλάμια Daiwa Tournament AGS
Καλάμια Daiwa Tournament AGS
Καλάμια Daiwa Tournament AGS
Καλάμια Daiwa Tournament AGS
Καλάμια Daiwa Tournament AGS
Καλάμια Daiwa Tournament AGS
Καλάμια Daiwa Tournament AGS
Καλάμια Daiwa Tournament AGS

Καλάμια Daiwa Tournament AGS Spinning

Daiwa
01.0870
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
367,00 €
Με ΦΠΑ

Εξαιρετικής ποιότητας καλάμι Spinning από την Daiwa για το οποίο εύκολα μπορεί κάποιος να πει, ότι είναι από τα καλύτερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά του Spinning.

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Εξαιρετικής ποιότητας καλάμι Spinning από την Daiwa για το οποίο εύκολα μπορεί κάποιος να πει, ότι είναι από τα καλύτερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά του Spinning.

Το νέο μοντέλο Daiwa Tournament AGS έχει ανακατασκευαστεί πλήρως ώστε να επωφεληθεί από τεχνολογίες αιχμής που αναπτύσσει η Daiwa. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, η Daiwa αύξησε λίγο την ευαισθησία του νέου AGS Tournament, μειώνοντας ελάχιστα την σκληρότητα. Αυτό σας βοηθά όταν ερευνάτε έναν τόπο, καθώς σας μεταφέρει άμεσα κάθε ερέθισμα στο καλάμι σας, ενώ επίσης βελτιώνει τις επιδόσεις του στη χρήση σιλικονούχων δολωμάτων.

Η Daiwa έχοντας χρησιμοποιήσει 100% υλικό Carbon SVF (Super High Volume Fiber) με τεχνολογία Nanoplus, κατασκεύασε ένα ανώτερα τεχνολογικό καλάμι, αλλά πολύ ελαφρύ, με απίστευτη ικανότητα κύρτωσης και το σημαντικότερο, μηδαμινή αλλοίωση συμπεριφοράς στο χρόνο. Τα περισσότερα καλάμια μετά από κάποιο χρόνο χρήσης, έχουν χάσει την αρχική συμπεριφορά τους, κάτι που δεν θα συμβεί με το Daiwa AGS Tournament.

Αυτό το καλάμι σας μεταφέρει μια απαράμιλλη αίσθηση του τεχνητού σας, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε όχι μόνο αν το τεχνητό σας κολυμπάει σωστά, αλλά ακόμα αν έχει μπλεχτεί η σαλλαγκιά του, ή έχει πιαστεί κάποιο φύκι. Σε πραγματικό χρόνο θα νιώσετε και την πιο ανεπαίσθητη τσιμπιά, ενώ το κάρφωμα γίνεται σε πρώτο χρόνο, μόνο από την επαναφορά του καλαμιού. Κάθε κίνηση, ή ερέθισμα του τεχνητού μεταδίδεται αμέσως στον χρήστη, λόγω της ευαισθησίας του blank. Αντίστροφα κάθε κίνηση που πραγματοποιείτε, όσο μικρή και να είναι μεταδίδεται στο τεχνητό, κάνοντας το Twitching και το παιχνίδι στην επιφάνεια του νερού. Χάριν της χρήσης του πυκνού υλικού SVF™ Carbon σε συνδυασμό με τις ιδιότητες της Σταυρωτής Πλέξης σε γωνία 45º η οποία μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες θραύσης, το Daiwa Tournament SW AGS είναι πολύ ελαφρύ και στιβαρό. Η επαναφορά του στην αρχική του κατάσταση γίνεται σχεδόν αμέσως μετά τη βολή.

Στα καλάμια Tournament AGS η  Daiwa έχει εφαρμόσει την εξέλιξη της τεχνολογίας Σταυρωτής Πλέξης x45. Η X45X FullShield είναι κατά 25% πιο αποδοτική από την παλαιότερη x45. Η νέα τεχνολογία X45 FullShield προβάλει ακόμη μεγαλύτερη αντίσταση κατά της κύρτωσης που προκαλείται στο καλάμι κατά τη βολή και κατά τη διάρκεια της μάχης. Το όφελος είναι να μη χάνεται καθόλου ενέργεια κατά τη διάρκεια της βολής, ή της μάχης, αντίθετα αυτή μεταφέρεται χωρίς απώλειες μέσω του blank, προς το τεχνητό σας.

Ένα επιπλέον σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η χρήση των αποκλειστικών οδηγών AGS από ίνες Carbon της Daiwa, οι οποίες είναι σημαντικά ελαφρύτερες σε σύγκριση με τους συμβατικούς οδηγούς και επιπλέον βελτιστοποίησαν τη δράση και την ευαισθησία του καλαμιού. Κάτω από τον πρώτο οδηγό, υπάρχει μια επίστρωση φύλλου carbon η οποία διασφαλίζει ότι ο οδηγός δεν θα επιβαρύνει το blank κάτω από συνθήκες ακραίας πίεσης. Η τοποθέτηση οδηγών AGS αποτελεί και την κορωνίδα στο καλάμι Tournament και ανεβάζει την ευαισθησία τους σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Έτσι, τα Tournament AGS αντιδρούν εξαιρετικά γρήγορα και δεν έχουν σχεδόν καμία ροπή. Συνεπώς οι πολύ μακριές και ακριβείς ρίψεις είναι ένα λογικό αποτέλεσμα.

Η δράση του Tournament SW AGS είναι Regular. Η ένωση των στελεχών είναι V-Joint και η βάση του μηχανισμού Fuji.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευασμένο από 100% Carbon SVF (Super High Volume Fiber) με τεχνολογία Nanoplus
  • Τεχνολογία x45x FullShield για αντίσταση κατά των κυρτώσεων
  • Σύστημα Ένωσης των Στελεχών V-Joint
  • Χαμηλού Βάρους Δετοί Οδηγοί AGS, κατασκευασμένοι από υλικό Carbon
  • Βάση Μηχανισμού Fuji TVS
  • Ειδικά σχεδιασμένη, αντιολισθητική λαβή με υψηλής ποιότητας υλικό EVA
  • Δράση Regular
  • Αναδιπλούμενο Άγκιστρο Τεχνητού Fuji

Μοντέλο

Μήκος

Στελέχη

Μήκος Μεταφοράς

Βάρος

Οδηγοί

Βάρος Τεχνητού

TNAGS862HMHFSCF

2,59 μ

2

133 εκ

152 γρ

9

10-35 γρ

TNAGS902HFSCF

2,72 μ

2

141 εκ

181 γρ

9

14-42 γρ

TNAGS1002HXHFSCF

3,05 μ

2

157 εκ

197 γρ

9

14-56 γρ

Mήκος Καλαμιού
2,31 μ. - 2,59 μ.
2,60 μ. - 2,79 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας