Τηλεσκοπικά Καλάμια Shimano Catana FX
Τηλεσκοπικά Καλάμια Shimano Catana FX
Τηλεσκοπικά Καλάμια Shimano Catana FX
Τηλεσκοπικά Καλάμια Shimano Catana FX
Τηλεσκοπικά Καλάμια Shimano Catana FX
Τηλεσκοπικά Καλάμια Shimano Catana FX

Τηλεσκοπικά Καλάμια Shimano Catana FX

Shimano
01.0979
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
54,00 €
Με ΦΠΑ

Τα τηλεσκοπικά καλάμια Spinning Shimano Catana FX, συνδυάζουν την εξαιρετική και διαχρονική τους αξία, με τις τελευταίες τεχνολογίες και τη μοντέρνα εμφάνιση.

Μήκος / Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα τηλεσκοπικά καλάμια Spinning Shimano Catana FX, συνδυάζουν την εξαιρετική και διαχρονική τους αξία, με τις τελευταίες τεχνολογίες και τη μοντέρνα εμφάνιση. Διαθέσιμο σε Moderate – Fast δράση και σε ένα ευρύ φάσμα επιλογών Casting Weight, το Catana Tele FX θα ανεβάσει την απόδοσή σας, σε νέα επίπεδα.

Εάν είστε νέοι φίλοι του Spinning και αναζητάτε ένα καλάμι εξαιρετικής αξίας, το οποίο να χωρά εύκολα στο σακίδιό σας, να σας εμπνεύσει εμπιστοσύνη και να σας βοηθήσει να ψαρεύετε πιο αποτελεσματικά, το Catana FX είναι μια εξαιρετική επιλογή, όπως υπήρξανε και οι προηγούμενες εκδόσεις του, χρόνια πριν. Δύσκολα θα βρείτε ένα φίλο του Spinning που θα σας πει ότι δεν έχει ψαρέψει κάποια στιγμή με ένα Catana. Κατασκευασμένα με υλικό Carbon, τα καλάμια Spinning Catana FX παράγονται από την Shimano σε Moderate Fast δράση, ιδανική για ψάρεμα με τεχνητά Crankbaits. Επιλέξτε οποιοδήποτε μοντέλο από την σειρά και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε ένα καλάμι που θα καλύψει και με το παραπάνω τις ανάγκες σας.

Το blank των καλαμιών Catana FX Tele είναι ενισχυμένο με Geofibre, το οποίο προσθέτει έξτρα δύναμη. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο στα ελαφρύτερα μοντέλα, ειδικά όταν αντιμετωπίζετε μεγάλα και δυνατά ψάρια, που δοκιμάζουν στο μέγιστο τον εξοπλισμό σας.

Όλα τα μοντέλα είναι εφοδιασμένα με οδηγούς Shimano Hardlite, οι οποίοι είναι ελαφροί, δυνατοί και ταιριάζουν απόλυτα σε χρήση με μεσινέζα, ή νήμα. Για να βελτιώσει περαιτέρω την απόδοση και να συμπληρώσει τη μοντέρνα εμφάνισή τους, η Shimano τοποθέτησε βάση μηχανισμών VSS η οποία συνδυάζεται τέλεια με το blank.

Η Shimano έχει προσαρμόσει τις λαβές των καλαμιών Spinning Catana FX, με μοντέρνο, φυσικό φελλό. Όποιο μοντέλο Catana και αν επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει μια εξαιρετική επιλογή για να ανεβάσετε τις επιδόσεις σας στο ψάρεμα σε νέα ύψη.

Μάθετε περισσότερα για την 3ετή Εγγύηση που παρέχει η επίσημη αντιπροσωπία Shimano, Αφοί Κασάμπαλη & ΣΙΑ ΟΕ σε Καλάμια και Μηχανισμούς Shimano

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Casting Weight Action
SCATFXTE165UL 1,65 μ 5 57 εκ 97 γρ 1 - 11 γρ Moderate Fast
SCATFXTE21ML 2,10 μ 5 68 εκ 129 γρ 7 - 21 γρ Moderate Fast
SCATFXTE27M 2,70 μ 6 69 εκ 203 γρ 10 - 30 γρ Moderate Fast
Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
2,00 μ. - 2,30 μ.
2,60 μ. - 2,79 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
Στελέχη
00005.Τηλεσκοπικά
1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας