Καλάμια Daiwa Powermesh Telesurf
Καλάμια Daiwa Powermesh Telesurf
Καλάμια Daiwa Powermesh Telesurf
Καλάμια Daiwa Powermesh Telesurf

Καλάμια Surf Casting Daiwa Powermesh Tele Surf

Daiwa
01.0839
Χωρίς απόθεμα
119,00 €
Με ΦΠΑ

Μόλις πιάσετε στα χέρια σας ένα καλάμι της σειράς Daiwa Powermesh θα καταλάβετε ότι πρόκειται για ένα στιβαρό Casting καλάμι, το οποίο απευθύνεται στους απαιτητικούς φίλους της τεχνικής.

Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Μόλις πιάσετε στα χέρια σας ένα καλάμι της σειράς Daiwa Powermesh θα καταλάβετε ότι πρόκειται για ένα στιβαρό Casting καλάμι, το οποίο απευθύνεται στους απαιτητικούς φίλους της τεχνικής.

Το PowerMeshείναι ένα μοντέλο Surfcasting από την Daiwa το οποίο θα μας δείξει την αξία του  από την πρώτη στιγμή. Θα μας κερδίσει πριν ακόμη το πάμε στην θάλασσα, με την στιβαρότητα και την ποιότητα κατασκευής του.

Η χρήση του High modulus Carbon από την Daiwa για την κατασκευή του blank είναι πληροφορία που μας προδιαθέτει για την υψηλή ποιότητα του προϊόντος μιας και είναι υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευής blanksαρκετά πιο ακριβών κατηγοριών καλαμιών.

Η χρήση οδηγών διπλής στήριξης, με κεραμικό υλικό New Concept και πλαίσιο σε χρώμα Frosted Silver-White, πέρα από την αντοχή και την σωστή κατανομή του νήματος κατά την βολή, προσδίδουν κι ένα αέρα φινέτσας στο Power Mesh. Πέρα από την αισθητική αναβάθμιση το καλάμι Daiwa Power Meshθα εντυπωσιάσει με την βολή του αλλά και στο κάρφωμα, χάρη στη δράση της πανίσχυρης κορυφής του.

Το καλάμι Surf Casting, Daiwa PowerMeshδιαθέτει δύο ελεύθερους (τρελούς) οδηγούς και ελαστικούς δακτυλίους μεταξύ των στελεχών του για την αποφυγή φθοράς κατά το κλείσιμο.

Τα καλάμια Powermesh Tele Surf είναι τέλεια για το ψάρεμα των αλιευμάτων που συναντούμε στις Ελληνικές θάλασσες όπως η Τσιπούρα.

Διαθέτουν εξαιρετικά γρήγορη δράση και μεγάλη δύναμη ώστε να μπορούν να ψαρέψουν από μεγάλη απόσταση από την παραλία.

Η αντιολισθητική λαβή προσφέρει σταθερό κράτημα, ακόμη και με βρεγμένα χέρια. Η Daiwa έχει εξοπλίσει τα καλάμια Casting Powermesh με αντικραδασμικό, μεταλλικό, βιδωτό καπάκι στο άκρο της λαβής, ώστε να μπορείτε να το στηρίξετε και σε βραχώδεις περιοχές, χωρίς να το φθείρετε και θα εξασφαλίσει την σταθερότητα μέσα στην βάση καλαμιών ακόμη και με καιρό. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευασμένο από Υψηλής Πυκνότητας Άνθρακα (High Modulus Carbon)
  • Στελέχη: 5
  • Οδηγοί: Fuji Concept O Τριπλής Στήριξης
  • Βιδωτή Βάση Μηχανισμού Daiwa
  • Λεία Λαβή με αντιολισθητική επίστρωση στη βάση
  • Ισχυρή Δράση Κορυφής
  • Φωσφοριζέ Χρωματισμός στην Κορυφή
  • Συνδυάζεται με Μηχανισμό: 6000LT
Κωδικός PMS420140 PMS420170
Μήκος 4,20 μ 4,20 μ
Στελέχη 5 5
Μήκος Μεταφοράς 149 εκ 149 εκ
Βάρος 393 γρ 412 γρ
Οδηγοί 6 6
Βάρος Τεχνητού 70 - 140 γρ 80 - 170 γρ
Mήκος Καλαμιού
4,00 μ. - 4,50 μ.
Action Καλαμιού
00004. 50 - 100 γρ
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
00007. 161 - 180 γρ
Στελέχη
00005.Τηλεσκοπικά
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας