Καλάμια 3 Στελεχών Shimano Aerlex Surf
Καλάμια 3 Στελεχών Shimano Aerlex Surf
Καλάμια 3 Στελεχών Shimano Aerlex Surf
Καλάμια 3 Στελεχών Shimano Aerlex Surf
Καλάμια 3 Στελεχών Shimano Aerlex Surf
Καλάμια 3 Στελεχών Shimano Aerlex Surf
Καλάμια 3 Στελεχών Shimano Aerlex Surf
Καλάμια 3 Στελεχών Shimano Aerlex Surf
Καλάμια 3 Στελεχών Shimano Aerlex Surf
Καλάμια 3 Στελεχών Shimano Aerlex Surf

Καλάμια 3 Στελεχών Shimano Aerlex Surf

Shimano
01.0983
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
171,00 €
Με ΦΠΑ

Το Shimano Aerlex Surf είναι ένα ιδανικό μοντέλο για τον αφοσιωμένο ψαρά του Surf Casting με περιορισμένο προϋπολογισμό, ή για τον έμπειρο παράκτιο, που θέλει να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό του.

Μήκος / Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα 3σπαστα καλάμια Shimano Aerlex Surf, συνδυάζουν την προσιτή τιμή με τις εντυπωσιακές επιδόσεις βολών και την ποιότητα κατασκευής. Το Aerlex είναι ένα ιδανικό μοντέλο για τον αφοσιωμένο ψαρά του Surf Casting με περιορισμένο προϋπολογισμό, ή για τον έμπειρο παράκτιο, που θέλει να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό του.

Συνδυάζοντας την ικανότητα ενός καλαμιού 3 στελεχών, με ικανότητα μακρινών βολών, το Aerlex Surf ανήκει στην κατηγορία μεσαίου κόστους της σειράς καλαμιών Surf Casting της Shimano και προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό ποιότητας, τιμής και υψηλής απόδοσης.

Έχει σχεδιαστεί με γρήγορη δράση κορυφής. Τα blanks είναι Full Carbon, πολύ χαμηλού βάρους με εξαιρετική ισορροπία, αλλά διαθέτουν δύναμη την οποία δεν θα πιστεύετε όταν βρεθούν κάτω από πίεση. Επίσης θα εκπλαγείτε με τις εξαιρετικές βολές που θα πραγματοποιήσετε, ανεξάρτητα από την εμπειρία σας, ή τη δύναμή σας. Τα Shimano Aerlex είναι διαθέσιμα σε δύο Casting Weights ώστε να σας παρέχουν ευελιξία, ανάλογα με την εμπειρία σας. Είναι επίσης εφοδιασμένα με υβριδικού τύπου κορυφές, οι οποίες μεταφέρουν με ακρίβεια κάθε ερέθισμα, από την αρματωσιά, στο χέρι σας.  Αν αναζητάτε καλάμια σε ανταγωνιστική τιμή, σε συνδυασμό με πολύ καλές επιδόσεις σε βολές και ευαισθησία, το Aerlex Surf θα μπορούσε να είναι η ιδανική επιλογή.

Τα Aerlex είναι εξοπλισμένα με ανοξείδωτους οδηγούς Seaguide με δαχτυλίδι Ζιρκονίου, οι οποίοι είναι ανθεκτικοί κατά της διάβρωσης, χαμηλού βάρους και ιδανικοί για χρήση με νήμα. Η βάση μηχανισμού είναι Shimano DPS, η οποία μπορεί να σηκώσει το μεγαλύτερο μέγεθος (14000) μηχανισμών Surf Casting και έχει τοποθετηθεί έτσι ώστε να σας επιτρέπει να βάζετε τη μέγιστη δύναμη, στην κάτω λαβή με κατά τη βολή.

Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις (4,25μ – 200γρ, 4,50μ – 200γρ), το Aerlex Surf διαθέτει επίσης νάιλον θήκη μεταφοράς. Βασισμένοι καθαρά στην αναλογία κόστους και επιδόσεων, είναι δύσκολο να ξεπεράσει κάποιο άλλο καλάμι σε αξία, το Shimano Aerlex Surf. Είναι ένα καλάμι που απευθύνεται σε ένα μεγάλο μέρος της αγοράς Surf Casting, ανεξάρτητα από το βαθμό ικανότητας.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Οδηγοί Casting Weight
ARLXSFH425CX 4,25 μ 3 146 εκ 540 γρ 7 200 γρ
ARLXSFH450CX 4,50 μ 3 156 εκ 575 γρ 7 200 γρ

Μάθετε περισσότερα για την 3ετή Εγγύηση που παρέχει η επίσημη αντιπροσωπία Shimano, Αφοί Κασάμπαλη & ΣΙΑ ΟΕ σε Καλάμια και Μηχανισμούς Shimano

Mήκος Καλαμιού
4,00 μ. - 4,50 μ.
Action Καλαμιού
00006. 141 - 160 γρ
00007. 161 - 180 γρ
00008. 181 - 200 γρ
Στελέχη
00003.Τρίσπαστα
1 Αντικείμενο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας