Καλάμια Major Craft Fullsoli Tai Rubber
Καλάμια Major Craft Fullsoli Tai Rubber
Καλάμια Major Craft Fullsoli Tai Rubber
Καλάμια Major Craft Fullsoli Tai Rubber
Καλάμια Major Craft Fullsoli Tai Rubber
Καλάμια Major Craft Fullsoli Tai Rubber
Καλάμια Major Craft Fullsoli Tai Rubber
Καλάμια Major Craft Fullsoli Tai Rubber
Καλάμια Major Craft Fullsoli Tai Rubber
Καλάμια Major Craft Fullsoli Tai Rubber

Καλάμια Major Craft Fullsoli Tai Rubber

Major Craft
01.0556
Διαθέσιμο
244,90 €
Με ΦΠΑ

Τα Major Craft Fullsoli είναι μια σειρά καλαμιών για έμπειρους φίλους της τεχνικής Tai Rubber που ζούνε για τη μέγιστη αδρεναλίνη της μάχης με θηράματα, αλλά με πολύ ελαφρύ εξοπλισμό. 

Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Αυτή είναι η νέα σειρά καλαμιών Major Craft Fullsoli για Tai Rubber. Το όνομα Fullsoli δεν προέκυψε τυχαία, αλλά προέρχεται από το πολύ λεπτό, αλλά πολύ ισχυρό blank "Carbon Full Solid". Το blank συνδυάζει δύο άκρα στην κατασκευή του: την πολύ σκληρή βάση και την πολύ ευαίσθητη κορυφή. Τα μασίφ σώματα (solid), χωρίς κοιλότητες και κενά υπερισχύουν σε αντοχή και ευκαμψία από τα κενά σώματα (tubular). Αυτό το χαρακτηριστικό επέτρεψε στην Major Craft να κάνει τα Fullsoli πολύ λεπτά, χωρίς να υστερούν σε δύναμη, ή αντοχή κάτω από σκληρή χρήση.

Τα Major Craft Fullsoli είναι μια σειρά καλαμιών για έμπειρους φίλους της τεχνικής Tai Rubber που ζούνε για τη μέγιστη αδρεναλίνη της μάχης με θηράματα, αλλά με πολύ ελαφρύ εξοπλισμό. Το βασικό χαρακτηριστικό της τεχνολογίας "Blank Carbon Full Solid" που εφαρμόστηκε στα νέα αυτά καλάμι για Tai Rubber είναι η πολύ λεπτή κατασκευή, το πολύ χαμηλό βάρος και ταυτόχρονα η απεριόριστη δύναμη του blank το οποίο είναι πραγματικά άθραυστο. Τα γεμάτα, μασίφ blanks, χωρίς κενό μέσα τους, είναι ανώτερα από τα κενά blanks, τόσο σε όριο θραύσης, όσο και σε ευλυγισία.

Στην προηγούμενη έκδοση η Ιαπωνική εταιρία Major Craft είχε εξαντλήσει την εικαστική της διάθεση και είχε χρωματίσει τα καλάμια σε έντονο κίτρινο χρώμα. Η νέα τους έκδοση είναι σε ματ ανθρακί χρώμα, παραπέμπει περισσότερο σε ένα σοβαρό εργαλείο ψαρέματος για ενήλικες, αλλά περιλαμβάνει και άλλες βελτιώσεις, με στόχο την κατακόρυφη αύξηση του παράγοντα ευχαρίστησης. Το blank των νέων καλαμιών Fullsoli Tai Rubber, διαθέτει ακόμα περισσότερη παραβολικότητα και παρέχει μια ασύγκριτη αίσθηση εμπιστοσύνης και σιγουριάς για τον εξοπλισμό που κρατάτε, κατά τη διάρκεια της μάχης. Αν ξαφνικά το τεχνητό τας δεχτεί επίθεση από έναν μεγάλο θηρευτή, η έξαψη που θα νιώσετε κατά τη διάρκεια της μάχης θα σας βυθίσει ακόμη περισσότερο στον κόσμο του Tai Rubber με απόλυτα παραβολικά καλάμια, όπως μόνο η Major Craft μπορεί να προσφέρει με τα καλάμια Fullsoli.

Η Major Craft κατασκεύασε τα Fullsoli για εκείνους που διψάνε για την ένταση της ξεκούραστης μάχης με μεγάλα θηράματα, ενώ θέλουν να ψαρεύουν με λεπτά εργαλεία.

Το 67M διαθέτει Full Solid Blank, όταν θέλετε να ψαρέψετε με Tai Rubber jigs έως το μέγεθος των 160 γρ. Η συσσωρευμένη δύναμη στη λαβή του καλαμιού και η ροπή, επαρκούν για να φέρουν στην επιφάνεια τα πιο δυνατά αλιεύματα της Μεσογείου. Το καλάμι FSTR-B67MH είναι και αυτό Full Solid Blank για τις περιπτώσεις όταν η ζώνη δράσης βρίσκεται κάτω από τα 100 μέτρα.

Μοντέλο Μήκος Βάρος Στελέχη Βάρος Τεχνητού PE Action
FSTR-B67L 2,04 μ 132 γρ 1 max 80 γρ 0,4 - 1,0 Fast
FSTR-B67ML 2,04 μ 138 γρ 1 max 130 γρ 0,6 - 1,2 Fast
FSTR-B67M 2,04 μ 138 γρ 1 max 160 γρ 0,6 - 1,5 Regular Fast
FSTR-B67MH 2,04 μ 143 γρ 1 max 200 γρ 0,6 - 1,5 Regular Fast

Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
00007. 161 - 180 γρ
00008. 181 - 200 γρ
Στελέχη
00001.1 Στέλεχος
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας