Καλάμι Major Craft SP Solpara Tachiuo Tenya

Καλάμι Major Craft SP Solpara Tachiuo Tenya

Major Craft
01.0526
Διαθε΄σιμο
134,90 €
Με ΦΠΑ

Το καλάμι Solpara Tachiuo Tenya διαθέτει πολύ ευαίσθητη κορυφή, η οποία σας επιτρέπει να νιώθετε κάθε επαφή του θηράματος με την αρματωσιά σας, αλλά ταυτόχρονα καρφώνει από μόνη της το θήραμα λόγω της ευλυγισίας που διαθέτει.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι κάθετες τεχνικές όπως το Tenya συνήθως απαιτούν ακριβό εξοπλισμό. Το ψάρι Σπάθα (Tachi στα Ιαπωνικά) είναι ένα πολυπόθητο αλίευμα, μα και εκλεκτός μεζές στην Ιαπωνική κουλτούρα, κάτι που οδήγησε στην ανάπτυξη μιας τεχνικής αποκλειστικά για το είδος αυτό. Τα καλάμια που χρησιμοποιούν οι Ιάπωνες είναι αρκετά ευλύγιστα, σχεδιασμένα για να έχουν συνεχή αντίσταση στο ψάρι μας κατά την πάλη, αλλά και να απορροφούν τους κραδασμούς και τα έντονα κτυπήματα που κάνει το συγκεκριμένο είδος.

Στα νερά της Μεσογείου, το καλάμι Solpara Tachiuo Tenya διατίθεται μέσω της σειράς Solpara η οποία παρέχει ποιοτικά προϊόντα χωρίς υψηλό κόστος. Είναι κατάλληλο για συνδυασμό με σιλικόνες, πλάνους Inchiku, Tenya και Καμπούρες.

Το καλάμι Solpara Tachiuo Tenya διαθέτει πολύ ευαίσθητη κορυφή, η οποία σας επιτρέπει να νιώθετε κάθε επαφή του θηράματος με την αρματωσιά σας, αλλά ταυτόχρονα καρφώνει από μόνη της το θήραμα λόγω της ευλυγισίας που διαθέτει.

Μοντέλο Μήκος Βάρος Στελέχη Βάρος Τεχνητού Action
SPXJ-B180M / Tachi 1,80 μ 140 γρ 2 110 - 220 γρ 2:8
SPXJ-B190M / Tachi 1,90 μ 140 γρ 2 110 - 220 γρ 3:7

Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
Action Καλαμιού
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
00007. 161 - 180 γρ
00008. 181 - 200 γρ
00009. 201 γρ και άνω
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας