Καλάμια Major Craft Giant Killing Micro Jigging
Καλάμια Major Craft Giant Killing Micro Jigging
Καλάμια Major Craft Giant Killing Micro Jigging
Καλάμια Major Craft Giant Killing Micro Jigging
Καλάμια Major Craft Giant Killing Micro Jigging
Καλάμια Major Craft Giant Killing Micro Jigging
Καλάμια Major Craft Giant Killing Micro Jigging
Καλάμια Major Craft Giant Killing Micro Jigging
Καλάμια Major Craft Giant Killing Micro Jigging
Καλάμια Major Craft Giant Killing Micro Jigging
Καλάμια Major Craft Giant Killing Micro Jigging
Καλάμια Major Craft Giant Killing Micro Jigging
Καλάμια Major Craft Giant Killing Micro Jigging
Καλάμια Major Craft Giant Killing Micro Jigging

Καλάμια Major Craft Giant Killing Micro Jigging

Major Craft
01.0550
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
229,90 €
Με ΦΠΑ

Η Major Craft σχεδίασε μια ειδική σειρά καλαμιών για Micro Jigging, με τα γνωστά υψηλά στάνταρντ της κατηγορίας Giant Killing.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Major Craft σχεδίασε μια ειδική σειρά καλαμιών για Micro Jigging, με τα γνωστά υψηλά στάνταρντ της κατηγορίας Giant Killing. Η Giant Killing είναι μία από τις πολύ ποιοτικές σειρές καλαμιών της Major Craft, με καλάμια τα οποία προορίζονται για τεχνικές όπως Tai Rubber και Slow Jigging, Kabura, Tenya και ψάρεμα με σιλικονούχα τεχνητά. Η συγκεκριμένη σειρά απευθύνεται σε μια νέα τεχνική, η οποία θα συναρπάσει τους φίλους του Ultra Light Jigging, καθώς είναι μια από τις πιο ευχάριστες και αποδοτικές τεχνικές από βάρκα.

Φανταστείτε ένα καλάμι για Vertical Jigging από το σκάφος με max Casting Weight τα 80 γρ. Ένα καλάμι που να μπορεί να διαχειριστεί ακραία λεπτές διατομές νήματος, από PE #0.8 μέχρι #1.5. Ένα καλάμι για τους φίλους του Jigging, ικανό να μπορεί να αντιμετωπίσει και μεγάλα αλιεύματα, παρά τα λεπτά εργαλεία με τα οποία συνδυάζεται. Αναμφίβολα αυτό το καλάμι θα ήταν ο κυρίαρχος της διασκέδασης, αφού δε νοείται να κατέβει μικρό πλανάκι στο βυθό με οποιαδήποτε μορφολογία, (άμμος, χαλίκι, βράχια) και να μην πάρει αμέσως τσιμπιά. Και είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι με τόσο λεπτά εργαλεία, δεν είναι δύσκολο ένα πλανάκι 30 γρ με ήπιο καιρό, να κατέβει ακόμα και στα 30-40 μέτρα (αν προλάβει και δεν γίνει μπουκιά στο δρόμο).

Τα Giant Killing Micro Jigging είναι ευαίσθητα καλάμια, με δυνατή κορυφή. Το βασικό χαρακτηριστικό των Giant Killing Micro Jigging είναι η κατασκευαστική τους φιλοσοφία. Αποτελούν την προέκταση του τι μπορεί να μας δώσει την απόλυτη αίσθηση του βυθού και των θηραμάτων του. Και το πιο ελαφρύ τσίμπημα μπορεί να μετατραπεί σε «κάρφωμα» του θηράματος εάν διαθέτουμε το κατάλληλο καλάμι. Η δυνατή κορυφή των Giant Killing θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε όλα τα δεδομένα του βυθού.

Ένα μεγάλο μυστικό του σχεδιασμού των Giant Killing Tai Rubber βρίσκεται στην λαβή των καλαμιών. Διαθέτει το ιδανικό μήκος για να το στηρίζετε κάτω από τη μασχάλη σας και να το κρατάτε με το ένα χέρι, ώστε να νιώθετε κάθε τσιμπιά.

Αυτό είναι και το κύριο πλεονέκτημα της τεχνικής Micro Jigging, η οποία ίσως είναι η μοναδική που μπορεί να εγγυηθεί 100% επιτυχία σε κάθε ψάρεμα, εφόσον δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβει τόσο μικρό πλανάκι στο βυθό και να μην δεχτεί επίθεση από κάτι, μα είναι Πέρκα, μα είναι Φαγκρόπουλο.

Τα συγκεκριμένα καλάμια είναι πολύ τεχνικά Micro Jigging. Θα απογειώσουν κάθε μάχη και θα ενθουσιάσουν κάθε ψαρά, καθώς είναι μοναδικά στο είδος τους. Διαθέτουν διάφορα μήκη, Solid ή Tubular κορυφή και συνδυάζονται άριστα με μηχανισμούς Baitcasting με ρηχή μπομπίνα, ή μηχανισμούς Spinning.

Θα σταθούμε λίγο σε αυτό το σημείο καθώς η ρηχή μπομπίνα, είναι σημαντικός παράγοντας για ένα επιτυχημένο ψάρεμα με την τεχνική Micro Jigging. Ο μηχανισμός Bait Casting που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να διαθέτει ρηχή μπομπίνα, προκειμένου να περιστρέφεται άνετα και να αφήνει μικρού βάρους πλάνους και σιλικονούχα δολώματα να βυθίζονται φυσικά στο βυθό. Η βαθιά μπομπίνα, λόγω όγκου και βάρους, φρενάρει τον πλάνο και δεν παρέχει τη δυνατότητα αυτή.

Η σειρά Major Craft Giant Killing, σας προσφέρει μια σειρά ποιοτικών καλαμιών, με περίσσια δύναμη και υψηλή ευαισθησία, απαραίτητα συστατικά για την τεχνική Micro Jigging.

GXMJ-S662ML/S – Καλάμι για μηχανισμό Spinning, με μασίφ κορυφή, απαραίτητο σε ρηχές περιοχές. Το μήκος του το κάνει ιδιαίτερα εύκολο στον χειρισμό.

GXMJ-S702M/T – Καλάμι με κενή κορυφή, το οποίο δεν προορίζεται αποκλειστικά για Micro Jigging, και το οποίο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μεγάλο εύρος τεχνητών.

GXMJ-B682ML/S – Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η καλύτερη επιλογή εάν χρησιμοποιείτε μεταλλικούς πλάνους, που παράγουν έντονη κίνηση wobbling σε σταθερή ανάκτηση. Η ευαίσθητη κορυφή σας επιτρέπει να νιώθετε κάθε ερέθισμα στο δόλωμά σας, να αντιδράτε άμεσα και σας παρέχει την απαραίτητη δύναμη στο butt για να χειριστείτε μεγάλα θηράματα.

GXMJ-B702M/T – Καλάμι με κενή κορυφή το οποίο δεν προορίζεται μόνο για Micro Jigging. Διαθέτει ευέλικτο blank το οποίο δουλεύει πολύ καλά σε έντονα χτυπήματα jerking, συνεπώς είναι ένα πολυχρηστικό καλάμι. Με αυτό μπορείτε να κυνηγήσετε πολλά θηράματα με πληθώρα πλάνων και τεχνητών.

Μοντέλο Τύπος Μήκος Στελέχη Casting Weight Action
GXMJ-S662ML/S Spinning / Μασίφ Μύτη 2,01 μ 2 Max 60 γρ Extra Fast
GXMJ-S702M/T Spinning / Κενή Μύτη 2,13 μ 2 Max 80 γρ Fast
GXMJ-B682ML/S Baitcasting / Μασίφ Μύτη  2,07 μ 2 Max 60 γρ Extra Fast
GXMJ-B702M/T Baitcasting / Κενή Μύτη  2,13 μ 2 Max 80 γρ Fast

Τεχνολογίες Major Craft

Σχεδιασμός Blank: Για το blank των Giant Killing Micro Jigging έχει χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας υλικό carbon, μεσαίας έως και υψηλής ελαστικότητας, ανάλογα με τις ανάγκες του καλαμιού. Όλα τα καλάμια διατηρούν της ευαισθησία και την λειτουργικότητά τους.

Οδηγοί: Χαμηλού βάρους οδηγοί S-SIC K, μεγάλης ανθεκτικότητας, με ανοξείδωτο σκελετό.

Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας