Καλάμι Daiwa Crosscast Light
Καλάμι Daiwa Crosscast Light
Καλάμι Daiwa Crosscast Light
Καλάμι Daiwa Crosscast Light
Καλάμι Daiwa Crosscast Light
Καλάμι Daiwa Crosscast Light
Καλάμι Daiwa Crosscast Light
Καλάμι Daiwa Crosscast Light
Καλάμι Daiwa Crosscast Light
Καλάμι Daiwa Crosscast Light

Καλάμια Daiwa Crosscast Light Rockfishing

Daiwa
01.0368
Διαθέσιμο
83,70 €
Με ΦΠΑ

Το Daiwa Crosscast Light είναι το ιδανικό καλάμι για να γνωρίσετε την χαρά και την αδρεναλίνη του Light Rock Fishing. 

Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η σειρά Daiwa Crosscast Light Rockfishing διαθέτει τα ιδανικά καλάμια για να γνωρίσετε την χαρά και την αδρεναλίνη του Light Rock Fishing. Εξοπλισμένα με περιφερειακό εξοπλισμό Fuji και κατασκευασμένα με τεχνολογίες της Daiwa, η σειρά Crosscast Light Rockfishing δίνει νέα διάσταση στην έννοια "αξία".

Με γρήγορη, αλλά προοδευτική δράση τα Daiwa Crosscast Light Rockfishing σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε Ultra Light διατομής μεσινέζα, ή νήμα σε συνδυασμό με μικρού μεγέθους τεχνητά, ή micro jigs. Θα εντυπωσιαστείτε με την ευαισθησία, την ισορροπία και την απόλυτη αίσθηση ελέγχου του τεχνητού που σας παρέχει το Daiwa Crosscast.

Όπως θα περιμένατε από ένα καλάμι Daiwa το νέο Crosscast Light διαθέτει ποιοτικό περιφερειακό εξοπλισμό όπως δετούς οδηγούς Fuji Concept O και είναι κατασκευασμένα από (High Modulus) υψηλής πυκνότητας Carbon, με επιπρόσθετη εξωτερική πλέξη για έξτρα ενίσχυση.

Με δράση κορυφής progressive τα Daiwa Crosscast Rockfishing προσφέρουν, τέλεια ισορροπία και έλεγχο του τεχνητού, ενώ σημαντική είναι η ευαισθησία αλλά και η λειτουργικότητα του, που θυμίζουν καλάμια πολύ μεγαλύτερης αξίας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Blank από υλικό Carbon Υψηλής Πυκνότητας
  • Οδηγοί SIC μονής στήριξης
  • Αντιολισθητική λαβή από υλικό EVΑ
  • Βάση Μηχανισµού Carbon
  • Με προοδευτική δράση κορυφής
Μοντέλο Μήκος Βάρος Μήκος Μεταφοράς Στελέχη Casting Weight
CRS762ULFS-CF 2,28 μ 92 γρ 1,19 μ 2 1 - 6 γρ
CRS782LFS-CF 2,34 μ 94 γρ 1,21 μ 2 3 - 10 γρ
Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
4 αντικείμενα
Νέο
3660393392617
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας