Καλάμι Major Craft New Giant Killing Tai Rubber
Καλάμι Major Craft New Giant Killing Tai Rubber
Καλάμι Major Craft New Giant Killing Tai Rubber
Καλάμι Major Craft New Giant Killing Tai Rubber

Καλάμι Major Craft New Giant Killing Tai Rubber

Major Craft
01.0438
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
209,90 €
Με ΦΠΑ

Σειρά καλαμιών της Major Craft για σειρά τεχνικών του βυθού όπως Tai Rubber και Slow Jigging. 

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Giant Killing είναι μία από τις πολύ ποιοτικές σειρές καλαμιών της Major Craft και τα συγκεκριμένα καλάμια προορίζονται για τεχνικές όπως Tai Rubber και Slow Jigging, Kabura, Tenya και ψάρεμα με σιλικονούχα τεχνητά.

Τα νέα Giant Killing Tai Rubber είναι ευαίσθητα καλάμια, με δυνατή κορυφή. Το βασικό χαρακτηριστικό των Giant Killing Tai Rubber είναι η κατασκευαστική τους φιλοσοφία. Αποτελούν την προέκταση του τι μπορεί να μας δώσει την απόλυτη αίσθηση του βυθού και των θηραμάτων του. Και το πιο ελαφρύ τσίμπημα μπορεί να μετατραπεί σε «κάρφωμα» του θηράματος εάν διαθέτουμε το κατάλληλο καλάμι. Η δυνατή κορυφή των Giant Killing θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε όλα τα δεδομένα του βυθού.

Ένα μεγάλο μυστικό του σχεδιασμού των Giant Killing Tai Rubber βρίσκεται στην λαβή των καλαμιών. Διαθέτει το ιδανικό μήκος για να το στηρίζετε κάτω από τη μασχάλη σας και να το κρατάτε με το ένα χέρι, ώστε να νιώθετε κάθε τσιμπιά.

GXJ-B69MLTR/S: Καλάμι με μασίφ κορυφή, η οποία διατηρεί την ευλυγισία της, αλλά ταυτόχρονα συνεργάζεται άψογα με blank προοδευτικής δράσης, το οποίο λυγίζει μέχρι τη λαβή. Ακόμα και αν ένα μεγάλο φαγκρί βρίσκεται στην άκρη του νήματός σας, αυτό το μοντέλο θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τη μάχη. Ιδανικό για χρήση με τεχνητά Tai Rubber μεγέθους έως 100 γρ.

GXJ-B69MTR/S: είναι το ιδανικό καλάμι για να ερευνήσετε περιοχές με τεχνητά Tai Rubber βάρους 150 γρ.

GXJ-B70ML/DTR: Μοντέλο με επαρκή δύναμη στη λαβή και τον κορμό, για τεχνητά Tai Rubber βάρους περίπου 100 γρ. Η κενή μύτη επιτρέπει στο καλάμι να διαθέτει ευεληξία και ευαισθησία, ακόμη και αν ψαρεύετε σε μεγάλο βάθος. Εξειδικευμένο μοντέλο για ψάρεμα Tai Rubber.

GXJ-B70MTR/DTR: Μοντέλο το οποίο προορίζεται για την τεχνική Tai Rubber σε βάθη τα οποία ξεπερνούν τα 50 μ. βάθος. Διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο blank το οποίο μειώνει την αίσθηση βάρους του πλάνου, ο οποίος ιδανικά ζυγίζει κοντά στα 150 γρ. Συνεπώς είναι καλάμι το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλα βάθη, με ρεύματα, όπου μεγάλου μεγέθους δολώματα είναι αναγκαία.

GXJ-B70 MHTR/DTR: Είναι το καλάμι που χρειάζεστε όταν το βάθος του ψαρότοπου ξεκινά από τα 100 μ και πηγαίνει βαθύτερα. Παρά το βάθος και τη χρήση πλάνων 200 γρ, το συγκεκριμένο μοντέλο κάνει το ψάρεμα εύκολο.

GXJ-B70 HTR/DTR: Το πιο δυνατό μοντέλο της σειράς Giant Killing για χρήση σε περιοχές με βάθος που ξεπερνά τα 100 μ. Διαθέτει πολύ ισχυρό blank το οποίο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μεγάλα θηράματα και να χειριστεί πλάνους μεγαλύτερου βάρους των 200 γρ.

Μοντέλο

Κορυφή Μήκος Βάρος Τεχνητού PE Line Action Βάρος

GXJ-B69 MLTR/S

Μασίφ 2,10 μ έως 120 γρ 0,6 - 1,2 Ex Fast 134 γρ

GXJ-B69 MTR/S

Μασίφ 2,10 μ έως 160 γρ 0,6 - 1,5 Ex Fast 138 γρ

GXJ-B70 MLTR/DTR

Κενή 2,13 μ έως 120 γρ 0,6 - 1,2 Regular Fast -

GXJ-B70 MTR/DTR

Κενή 2,13 μ έως 160 γρ 0,6 - 1,5 Regular Fast -

GXJ-B70 MHTR/DTR

Κενή 2,13 μ έως 200 γρ 0,6 - 1,5 Regular Fast -

GXJ-B70 HTR/DTR

Κενή 2,13 μ έως 250 γρ 0,8 - 1,5 Regular Fast -

Τεχνολογίες Major Craft

Σχεδιασμός Blank: Για το blank των Crostage New Slow Jig έχει χρησιμοποιηθεί υψηλής ποιότητας υλικό carbon, μεσαίας έως και υψηλής ελαστικότητας, ανάλογα με τις ανάγκες του καλαμιού. Όλα τα καλάμια διατηρούν της ευαισθησία και την λειτουργικότητά τους.

Οδηγοί: Χαμηλού βάρους οδηγοί S-SIC K, μεγάλης ανθεκτικότητας, με ανοξείδωτο σκελετό

Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00004. 50 - 100 γρ
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
00007. 161 - 180 γρ
00008. 181 - 200 γρ
00009. 201 γρ και άνω
Στελέχη
00001.1 Στέλεχος
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας