Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shole Slow
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shole Slow
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shole Slow
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shole Slow
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shole Slow
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shole Slow
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shole Slow
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shole Slow
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shole Slow
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shole Slow
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shole Slow
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shole Slow
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shole Slow
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shole Slow
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shole Slow
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shole Slow
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shole Slow
Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shole Slow

Καλάμια Palms Shore Gun Evolv Shore Slow

Palms
01.0548
Διαθέσιμο
315,00 €
Με ΦΠΑ

Τα καλάμια Shore Gun Evo της Palms για Shore Slow έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την τεχνική του Shore Slow και είναι παγκοσμίως γνωστά, ως τα καλύτερα βασικά καλάμια για αυτήν.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

H τεχνική του Shore Slow είναι, θα λέγαμε, «πνευματικό παιδί» της Palms και μεταξύ άλλων σπουδαίων Ιαπώνων ψαράδων, του Numata Junichi. Το ψάρεμα με Shore Slow έχει τις καταβολές του στο Slow Pitch Jigging από βάρκα και αποτελεί εξέλιξη της τεχνικής αυτής από τη στεριά.

Το Shore Slow είναι πλέον παγκοσμίως δημοφιλές και εξασκείται από έμπειρους ψαράδες, ως μια τεχνική αιχμής, υψηλής κατάρτισης και λεπτομέρειας. Οι πυλώνες της τεχνικής, είναι τα ειδικά καλάμια και οι ειδικοί πλάνοι που σχεδιάζονται αποκλειστικά για την παράκτια τεχνική Shore Slow. To Shore Slow αναφέρεται σε μια πλειάδα αλιευμάτων, από Μαύρα που τρέφονται κοντά στον πυθμένα και Σαργούς, έως μεγάλα Μαγιάτικα, Πελαγικά και Συναγρίδες. Το μεγάλο της προτέρημα είναι πως μπορεί να ξεκλειδώσει ψάρια ακόμα και την στιγμή που αυτά δεν τρέφονται ενεργά ενώ, κατά δεύτερον, μπορεί και εξερευνάει συστηματικά συγκεκριμένα κομμάτια της υδάτινης στήλης με μεγάλη συνέπεια και λεπτομέρεια. Καλώς ήρθατε στον συναρπαστικό κόσμο του τεχνικότερου ψαρέματος με πλάνους. Καλώς ήρθατε στο Shore Slow και στα καλύτερα καλάμια παγκοσμίως για την τεχνική τα Shore Gun Evo 990 έως 993.

Στο Shore Slow οι πλάνοι μας έχουν σκοπό να πιάσουν τόσο ψάρια που δεν τρέφονται ενεργά, όσο και ψάρια που από τη φύση τους δεν κυνηγάνε με μεγάλη ταχύτητα. Η παρουσίαση του πλάνου μας ελέγχεται με μικρότερες κινήσεις από ότι στο Shore Jigging και η κίνησή τους είναι πιο λεπτομερειακή και εστιασμένη στον χώρο, επιμένοντας περισσότερο σε συγκεκριμένο σημείο και όχι «τρέχοντας» τόσο δυναμικά και διαπερνώντας γρήγορα την υδάτινη στήλη, από το βυθό έως την επιφάνεια, όπως στο Shore Jigging.

Το Shore Slow είναι «αργό» όσον αφορά τις παύσεις μεταξύ δυο «σετ» κινήσεων με jerks, όπως μας αναφέρει και ο ίδιος ο Junichi Numata σε μια από τις πιο σημαντικές συνεντεύξεις που έχει δώσει. Πάνω στα Jerks όμως, οι κινήσεις μπορεί και να είναι γρήγορες και να θυμίζουν Shore Jigging. Για περισσότερα πάνω στην τεχνική προτείνουμε να δείτε τα βίντεο της Palms αποκλειστικά για αυτήν εδώ.

Τα καλάμια Shore Gun Evo της Palms για Shore Slow έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την τεχνική του Shore Slow και είναι παγκοσμίως γνωστά, ως τα καλύτερα βασικά καλάμια για αυτήν. Τα μοντέλα στην ουσία έχουν όλα το ίδιο μήκος, 9 πόδια και 9 ίντσες (λίγο πάνω από τα 3 μέτρα) αλλά έχουν διαφορετικό εύρος Casting Weight και διαφορετική συμπεριφορά. Από το πιο ελαφρύ (με τον αριθμό 0 (Μοντέλο 990) έως το πιο βαρύ με τον αριθμό 3 (Μοντέλο 993).

Το τι καλάμι θα επιλέξει κανείς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και κυρίως από το βάρος και μέγεθος των πλάνων που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε, όσο και από το πόσο ενεργά θέλουμε να τους παρουσιάσουμε. Το μοντέλο Palms Shore Gun Evolution 990 για παράδειγμα μπορεί να ρίξει πλάνους έως 25 γρ. και να τους χειριστεί με μικροκινήσεις που θυμίζουν μικρά ψάρια λείας, ενώ το Palms 993 μπορεί να χειριστεί πλάνους έως 60 γρ. και να τους χειριστεί έντονα μιμούμενο μεγαλύτερα ψάρια λείας που κινούνται πιο ενεργά – και που με τη σειρά τους θα κυνηγηθούν από μεγαλύτερους και πιο ενεργά τρεφόμενους θηρευτές.

Tα καλάμια Shore Gun Evo για Shore Slow έχουν την κατάλληλη ευαισθησία κορυφής για να χειρίζονται άψογα τις κινήσεις ακριβείας που έχουμε ανάγκη, όταν ψαρεύουμε με Slow πλάνους. H περιγραφή τους θα μπορούσε να γίνει στα όρια του Regular όσον αφορά τη δύναμη και Fast, όσον αφορά τη δράση. Πηγαίνουν όμως πολύ παραπέρα. Το blank τους έχει κατασκευαστεί με την τεχνολογία X-Carbonology, ένα σύστημα ενίσχυσης του κορμού του καλαμιού, το οποίο βελτιώνει τις επιδόσεις του, λόγω της σταυρωτής πλέξης των φύλλων carbon. Εκτός από τη μείωση του βάρους του καλαμιού, αυξάνεται η δύναμή του και η αντοχή κατά των στρεβλώσεων και προς τους 4 άξονες. Κατά τη διάρκεια του ψαρέματος, δίνει προοδευτικότητα για τον χειρισμό των τεχνητών και την αποσόβηση των κεφαλιών που θα κάνει το ψάρι στη μάχη, μα την ίδια στιγμή έχουν την ικανότητα να καρφώνουν στέρεα και διαθέτουν δύναμη κορμού ικανή να βγάλει στη στεριά τα δυνατότερα αλιεύματα. Για αυτόν τον λόγο τα καλάμια του Shore Slow από την Palms στην κυριολεξία δεν μπορούν να αντικατασταθούν από άλλα καλάμια στο ψάρεμα με πλάνους Shore Slow και έχουν φτιάξει από μόνο τους μια ολόκληρη «σχολή», μια ξεχωριστή ολότελα τεχνική.  Πλαισιώνονται με ανοξείδωτους οδηγούς Fuji, θέση μηχανισμού της ίδιας εταιρίας, λαβή από το ποιοτικότερο Eva, στην ουσία τα τεχνολογικά αριστουργήματα της Palms είναι μονόδρομος για το Shore Slow.

Μοντέλο 990

Το υπέρ-ελαφρύ καλάμι της τεχνικής του Shore Slow ειδικευμένο στο Super Light Shore Slow. Ειδικό για πλάνους από 7 έως 25 γρ. 9 πόδια και 9 ίντσες σε μήκος και 161 γραμμάρια σε βάρος. Μπορεί να δεχτεί από PE 0,3 έως PE 1,2. Στα Μεσογειακά νερά έχει δοκιμαστεί με μεγάλη επιτυχία σε Σαργούς, Κοκάλια, Μελανούρια αλλά ακόμα και σε μικρά Φαγκριά, Συναγριδάκια, Λυθρίνια, Λούτσους αλλά και πελαγικά όπως Παλαμίδες. Ιδανικό για ελαφρύ παιχνίδι με Slow πλάνους σε ρηχά νερά από 2 έως 15 μέτρα περίπου. 

Μοντέλο 991

To ελαφρύ καλάμι της σειράς στα 9 πόδια και 9 ίντσες σε μήκος και 173 γραμμάρια σε βάρος. Ειδικό για πλάνους 10-30 γραμμάρια και νήμα PE 0,6 έως PE 1,5. Καλάμι για φινετσάτο και πολύ τεχνικό Shore Slow το οποίο εξαιτίας τις λεπτότητάς του ξεγελάει μικρά και μεγάλα θηράματα, εκεί που τα «βαρύτερα» αδέρφια του αποτυγχάνουν. Ένα καλάμι για τους λάτρεις της τεχνικής.

Μοντέλο 992

To βασικό καλάμι της τεχνικής του Shore Slow από την Palms, το εργαλείο με το οποίο μπορεί να ξεκινήσει κανείς την τεχνική και το πρώτο από τα μοντέλα με το οποίο προσεγγίζει κανείς μια περιοχή. Το 992 είναι το ιδανικό καλάμι Shore Gun Evo, προκειμένου να «σκανάρει» μια περιοχή και να δει τι ψάρια κρατάει και να αποφασίσει διάφορες παραμέτρους, όπως το βάθος, το εύρος των πλάνων, το αν τα ψάρια τρέφονται ενεργά, ή όχι. Ισορροπεί ανάμεσα στο ελαφρύ και το σκληρό, στο αργό και στο γρήγορο. Είναι ικανό να χειρίζεται πλάνους από 20 έως 40 γραμμάρια, ζυγίζει μόλις 205 γραμμάρια και μπορεί να δεχτεί νήμα από PE 0.6 έως PE 2.

Μοντέλο 993

To καλάμι Palms Shore Gun Evo για μεγάλους πλάνους και πολύ ενεργό παιχνίδι, για τα μεγαλύτερα αλιεύματα που τρέφονται ενεργά. Η Palms κατασκεύασε ένα απίθανο καλάμι για τα Μεσογειακά νερά, στις περιπτώσεις που θέλουμε να ψαρέψουμε με πλάνους και μέχρι σήμερα το σχετικά μικρό βάθος δεν μας βοηθούσε. Το Shore Gun Evolution 993 διαθέτει Casting Weight από 30 έως 60 γραμμάρια, βάρος στα 232 γραμμάρια και ικανό να χειριστεί νήμα από PE 0,8 έως PE 3,0. Ένα καλάμι που τα έχει βάλει με Συναγρίδες και Μαγιάτικά και τα έχει δελεάσει με τον πιο τεχνικό τρόπο, όταν ήταν νωθρά, ενώ τα έχει «δαμάσει» με την παραβολικότητα και την δύναμή του. Το συγκεκριμένο είναι καλάμι για τους φίλους του Shore Slow που θέλουν να πάνε την τεχνική στα άκρα και να αναμετρηθούν με μεγάλους αντιπάλους.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Βάρος Τεχνητού Νήμα PE Βάρος
SFSGS-990 2,97 μ 2 7 - 25 γρ 3 - 12 lbs 0,3 - 1,2 161 γρ
SFSGS-991 2,97 μ 2 10 - 30 γρ 6 - 16 lbs 0,6 - 1,5 173 γρ
SFSGS-992 2,97 μ 2 20 - 40 γρ 6 - 20 lbs 0,6 - 2,0 205 γρ
SFSGS-993 2,97 μ 2 30 - 60 γρ 30 - 60 lbs 0,8 - 3,0 222 γρ

Οδηγοί K Series Guides

Όλα τα καλάμια Palms διαθέτουν Οδηγούς K Series. Αξιολογώντας κατά περίπτωση το ιδανικό μέγεθος, τον αριθμό και την κατανομή των οδηγών, ανάλογα με την εκάστοτε τεχνική, η εταιρία Palms έχει επιτύχει την ιδανική ισορροπία, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες του blank. Προσφέρει άνεση στο χειρισμό, μακρινές βολές ακριβείας, προοδευτική δράση και αποφυγή τρανταγμάτων. Όλα τα περιφερειακά των καλαμιών Palms περιλαμβάνουν εξοπλισμό ο οποίος στοχεύει στην επίτευξη τελειότητας.

Κεραμικά Fuji SiC Ring Guides

Όλα τα καλάμια της εταιρίας Palm χρησιμοποιούν κεραμικά SiC, τα οποία προστατεύουν το νήμα σας από φθορά και διασφαλίζουν την διατήρησή του σε υψηλά στάνταρντ απόδοσης ακόμα και μετά από μακροχρόνια και δύσκολη χρήση (βίντεο).

Τεχνολογία X Material

Για την κατασκευή του Blank των Shore Gun Evolved, η Palms αξιοποιεί ένα υπερ-ελαστικό υλικό, κοντά στην περιοχή της λαβής. Η κατασκευή του blank με τον συγκεκριμένο συνδυασμό υλικών, παρέχει μια διαυγή αίσθηση της βολής και βελτιώνει ακόμη περισσότερο την ποιότητα και απόσταση των βολών. Επίσης αυξάνει σημαντικά την αντοχή του καλαμιού.

Mήκος Καλαμιού
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας