Καλάμια Palms Metal Witch Quest α Light Jigging
Καλάμια Palms Metal Witch Quest α Light Jigging
Καλάμια Palms Metal Witch Quest α Light Jigging
Καλάμια Palms Metal Witch Quest α Light Jigging
Καλάμια Palms Metal Witch Quest α Light Jigging
Καλάμια Palms Metal Witch Quest α Light Jigging
Καλάμια Palms Metal Witch Quest α Light Jigging
Καλάμια Palms Metal Witch Quest α Light Jigging
Καλάμια Palms Metal Witch Quest α Light Jigging
Καλάμια Palms Metal Witch Quest α Light Jigging
Καλάμια Palms Metal Witch Quest α Light Jigging
Καλάμια Palms Metal Witch Quest α Light Jigging
Καλάμια Palms Metal Witch Quest α Light Jigging
Καλάμια Palms Metal Witch Quest α Light Jigging
Καλάμια Palms Metal Witch Quest α Light Jigging
Καλάμια Palms Metal Witch Quest α Light Jigging

Καλάμια Palms Metal Witch Quest α Light Jigging

Palms
01.0569
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
275,00 €
Με ΦΠΑ

Η εταιρία Palms έχει κατασκευάσει την σειρά καλαμιών Metal Witch Quest α Light Jigging, από κράμα υλικών μικρο-τεχνολογίας, για μεγάλη αντοχή του blank. Απευθύνονται στους φίλους του Light Jigging, Tai Rubber, Slow Pitch και άλλων κάθετων τεχνικών.

Μήκος / Action

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η εταιρία Palms έχει κατασκευάσει την σειρά καλαμιών Metal Witch Quest α Light Jigging, από κράμα υλικών μικρο-τεχνολογίας, για μεγάλη αντοχή του blank. Απευθύνονται στους φίλους του Light Jigging, Tai Rubber, Slow Pitch και άλλων κάθετων τεχνικών.

Τα καλάμια Metal Witch Quest χαρακτηρίζονται από την αίσθηση αξιοπιστίας και την εμπιστοσύνη που εμπνέουν σε αυτόν που τα κρατά στα χέρια του. Η εταιρία Palms έλαβε υπόψιν της κατά τον σχεδιασμό της σειράς, την ευκολία μεταφοράς των συγκεκριμένων καλαμιών, αλλά παράλληλα με αυτή την προσπάθεια θέλησε να αφαιρέσει από το blank τα μειονεκτήματα που συνοδεύει η προσθήκη ενώσεων στελεχών. Η εμπειρία και εξειδίκευση της Palms είχε ως αποτέλεσμα την παραγωγή της σειράς Metal Witch Quest α Light Jigging, οι επιδόσεις της οποίας σας επιτρέπει να αφιερωθείτε στο ψάρεμα και όχι στους περιορισμούς που μπορεί να έχει ένα καλάμι δύο ή περισσοτέρων στελεχών. Παράλληλα, το blank που κατασκεύασε η Palms για τα συγκεκριμένα καλάμια κάθετων τεχνικών, είναι το αποτέλεσμα της φιλοσοφίας της Ιαπωνικής εταιρίας για παραγωγή εξοπλισμού ο οποίος ανεβάζει και τις επιδόσεις του κατόχου.

Το καλάμι MTTS-633B, είναι το πιο light της κατηγορίας Blue Runner, με κράμα συνθετικού μίγματος από 3 διαφορετικά δομικά υλικά. Το συγκεκριμένο Metal Witch Quest είναι ένα ευαίσθητο καλάμι το οποίο μπορεί να χειριστεί πλάνους έως 100 γρ, αλλά διαθέτει την απαραίτητη αντοχή για να σας επιτρέψει να νιώσετε την αδρεναλίνη της μάχης ακόμα και με μεγάλα αλιεύματα. Το καλάμι MTTS-634B ανήκει και αυτό στην κατηγορία Blue Runner. Είναι ένα τεχνικό καλάμι μέγιστου Casting Weight 150 γρ, το οποίο μπορεί να σας καλύψει σε ένα μεγάλο εύρος κάθετων τεχνικών. Αν και θα το χαρακτήριζε κάποιος καλάμι Light Jigging, μπορείτε να εμπιστευτείτε το blank για να φέρει στην επιφάνεια ψάρια τρόπαια.

Τα MTTC-633SF και 634SF είναι καλάμια Slow & Fall με ευελιξία στη χρήση και στο εύρος τεχνικών δολωμάτων που μπορούν να χρησιμοποιήσουν, έως 180 και 200 γρ αντίστοιχα. Με τα συγκεκριμένα καλάμια της Palms, ενισχύουμε τον παράγοντα ευαισθησία, καθώς είναι πολύ ελαφριά στη χρήση τους, παρά το μεγάλο casting weight. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες των συγκεκριμένων Metal Witch Quest σε περιοχές με μεγάλα βάθη και έντονα ρέματα, όπου ένας πιο βαρύς πλάνος γίνεται απαραίτητος. Το blank τους σας επιτρέπει να νιώθετε ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο του πλάνου σας.

Τέλος η Palms ανέβασε ψηλότερα τον πήχη με το καλάμι MTTC-682M Madai, καθώς ο μασίφ κορμός του (Solid Blank) παράγεται από την μίξη υλικών Fiberglass και Carbon, προσθέτοντας ασύγκριτα μεγάλη αντοχή στο butt του καλαμιού, ενώ το blank μπορεί να κυρτωθεί σε μεγάλη γωνία και να αλληλεπιδράσει με το αλίευμα.

Ειδικότερα για το συγκεκριμένο καλάμι Madai, η εταιρία Palms το προτείνει κυρίως για την τεχνική Tai Rubber και για Κόκκινα αλιεύματα. Είναι καλάμι μασίφ, με ισχυρό κορμό και εύκαμπτη κορυφή, κατάλληλη για την συγκεκριμένη τεχνική, ώστε να ψάρια να μην αισθάνονται αντίσταση όταν "παίζουν" με το τεχνητό μας και συχνά καταπίνουν το δόλωμα, χωρίς να απαιτείται κάρφωμα. Συνεπώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε light, κάθετη τεχνική, όπως με Micro Jigging, Ultra Light Slow Jigging.

Ακόμα και αν στην άκρη της αρματωσιάς σας υπάρχει ένα μεγάλο Φαγκρί, το blank του συγκεκριμένου καλαμιού της Palms θα το χειριστεί με ευκολία.

Μοντέλο

Μήκος Στελέχη Τύπος Βάρος Τεχνητού PE Βάρος
MTTS-633B 1,91 μ 2 Blue Runner 30 - 100 γρ 0,8 - 2,0 116 γρ
MTTS-634B 1,91 μ 2 Blue Runner 45 - 150 γρ 0,8 - 2,5 123 γρ
MTTC-633SF 1,91 μ 2 Slow & Fall 130 - 180 γρ 1,2 - 2,5 137 γρ
MTTC-634SF 1,91 μ 2 Slow & Fall 150 - 200 γρ 1,5 - 3,0 144 γρ
MTTC-682M 2,03 μ 2 Madai 30 - 150 γρ 0,6 - 1,5 182 γρ

Τεχνολογίες Καλαμιών Palms

Χ-Carbonology

Το blank τους έχει κατασκευαστεί με την τεχνολογία X-Carbonology, ένα σύστημα ενίσχυσης του κορμού του καλαμιού, το οποίο βελτιώνει τις επιδόσεις του, λόγω της σταυρωτής πλέξης των φύλλων Carbon. Εκτός από τη μείωση του βάρους του καλαμιού, αυξάνεται η δύναμή του και η αντοχή κατά των στρεβλώσεων και προς τους 4 άξονες. Κατά τη διάρκεια του ψαρέματος, δίνει προοδευτικότητα για τον χειρισμό των τεχνητών και την αποσόβηση των κεφαλιών που θα κάνει το ψάρι στη μάχη, μα την ίδια στιγμή έχουν την ικανότητα να καρφώνουν στέρεα και διαθέτουν δύναμη κορμού ικανή να βγάλει στη στεριά τα δυνατότερα αλιεύματα. Η τεχνολογία X-Carbonology παράγει τα νευρικά, ευαίσθητα και την ίδια στιγμή δυνατά εκείνα καλάμια, που έχουν φέρει τη σειρά Pinwheel στην κορυφή των επιλογών για Light Rock Fishing.

Οδηγοί Τangle Free Fuji K-Guides

Στη διαχείριση λεπτών διατομών νημάτων, οι οδηγοί Τangle Free Fuji K-Guide (ενάντια στις «τούφες»), με τους οποίους εξοπλίστηκαν τα καλάμια Pinwheel είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Πατενταρισμένος σχεδιασμός από την Fuji, ο οποίος διασφαλίζει την σωστή διαχείριση του νήματος κατά την βολή για την αποφυγή «τούφας», αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του ψαρέματος, με απαράμιλλη ευαισθησία στη διαχείριση των τεχνητών και στην μεταφορά εντολών και «σημάτων» προς και από αυτό. Η πορσελάνη των οδηγών είναι Fuji Sic Guide για μακροχρόνια αντοχή κατά της διάβρωσης από το θαλασσινό νερό και την τριβή.

Συμβατά με διάφορες Παραλλαγές Light Jigging

Οι τεχνικές και οι εφαρμογές του Light Jigging συνεχώς εξελίσσονται και τα χαρακτηριστικά των καλαμιών αυτών επεκτείνονται σε μεγάλο εύρος. Η κορυφή πρέπει να είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του πλάνου και της λαβής και να σας επιτρέπει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στην κίνησή του δολώματός σας για να προσελκύσετε θηράματα. Στο butt πρέπει να φτάνει κάθε ερέθισμα το οποίο προκαλείται από το υποψήφιο θήραμα. Η Ιαπωνική εταιρία Palms κινείται αντίστροφα σε σχέση με άλλους κατασκευαστές καλαμιών, καθώς κατηγοριοποιεί ψάρια στόχους και σχεδιάζει καλάμια τα οποία αποδίδουν ακριβώς όπως απαιτείται για να τα προσελκύσει. Με αυτόν τον τρόπο διαχωρίζει τις διάφορες προσεγγίσεις Light Jigging και προσαρμόζει τα χαρακτηριστικά τους για να σας προσφέρει πολύ άνετο ψάρεμα.

Όλα τα καλάμια είναι δύο Στελεχών

Το σύνηθες είναι το καλάμι Jigging να είναι ενιαίο, αλλά όταν το μέγεθος ξεπερνά το 1,80 μ, η μεταφορά και αποθήκευση γίνεται λιγότερο βολική. Διαχωρίζοντας τη λαβή και το Blank, ακόμα και τα πιο μεγάλα καλάμια δεν ξεπερνούν το 1,40 μ κατά τη μεταφορά τους. Και φυσικά η Palms έχει εξαλείψει την απώλεια δύναμης στην ένωση, ή την απώλεια κύρτωσης, μέσω των μοναδικών τεχνολογιών που διαθέτει στην κατασκευή των καλαμιών της, κάνοντάς τα να συμπεριφέρονται σαν ενιαία.

Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
00007. 161 - 180 γρ
00008. 181 - 200 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας