Καλάμια Hearty Rise Slow Jigging III
Καλάμια Hearty Rise Slow Jigging III
Καλάμια Hearty Rise Slow Jigging III
Καλάμια Hearty Rise Slow Jigging III
Καλάμια Hearty Rise Slow Jigging III
Καλάμια Hearty Rise Slow Jigging III
Καλάμια Hearty Rise Slow Jigging III
Καλάμια Hearty Rise Slow Jigging III
Καλάμια Hearty Rise Slow Jigging III
Καλάμια Hearty Rise Slow Jigging III
Καλάμια Hearty Rise Slow Jigging III
Καλάμια Hearty Rise Slow Jigging III

Καλάμια Hearty Rise Slow Jigging III

Hearty Rise
01.0602
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
555,00 €
Με ΦΠΑ

Η σειρά Slow Jigging III είναι μία σειρά καλαμιών η οποία τραβά τα βλέμματα πάνω της και περιλαμβάνει καλάμια κατασκευασμένα με την τεχνολογία NET-VIII. 

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Hearty Rise έχει περάσει σε υψηλό στάδιο εξειδίκευσης όσον αφορά την τεχνική του Slow Jigging, αν και διαθέτει πολλά και αξιόλογα καλάμια στο οπλοστάσιό της. Η εταιρεία Hearty Rise από την Ταϊβάν εξειδικεύεται στις πιο σύγχρονες τεχνικές ψαρέματος παγκοσμίως και διαθέτει ολοκληρωμένες προτάσεις για την συναρπαστική, αλλά συνάμα απαιτητική τεχνική του Slow Jigging. Τα προϊόντα της Hearty Rise (καλάμια, πλάνοι) έχουν κατασκευασθεί αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη τεχνική, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής, αλλά και τα κορυφαία υλικά της αγοράς.

Η σειρά Slow Jigging III είναι μία σειρά καλαμιών η οποία τραβά τα βλέμματα πάνω της και περιλαμβάνει καλάμια κατασκευασμένα με την τεχνολογία NET-VIII. Η συγκεκριμένη τεχνολογία προσφέρει στα καλάμια της σειράς εντυπωσιακή παραβολικότητα και τα επιτρέπει να λυγίζουν 20% περισσότερο από αντίστοιχα καλάμια, ενώ διατηρούν αναλλοίωτη και σταθερή τη δύναμή τους. Η επιπρόσθετη παραβολικότητα επιτρέπει στα καλάμια να "ζωντανεύουν" τον πλάνο. Στην καρδιά της τεχνολογίας NET-V III βρίσκεται ο συνδυασμός ινών carbon πυκνότητας 30Τ and 40T, ώστε να δημιουργήσουν μια πολύ ευαίσθητη κορυφή, η οποία μεταδίδει στο χέρι του ψαρά ακόμα και την πιο ανεπαίσθητη κίνηση κάτω από το νερό.

Τα καλάμια Hearty Rise της σειράς Slow Jigging III ζυγίζουν ελάχιστα, με το βάρος τους να ξεκινά από τα 181 γρ. Όλα τα καλάμια της σειράς Slow Jigging III είναι εξοπλισμένα με εξαιρετικής ποιότητας οδηγούς Torzite και βάση στήριξης μηχανισμού Fuji, από υλικό που χαρίζει στον κάτοχο του καλαμιού σταθερή επαφή με το καλάμι. Η βάση μηχανισμού των Hearty Rise Slow Jigging III είναι εργονομική και αντιολισθητική, χαρακτηριστικά τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο σε μάχες που διαρκούν πολύ ώρα.

Στην πράξη.... τα καλάμια Slow Jigging III κατασκευάστηκαν από την Hearty Rise αποκλειστικά για να κάνει τους πλάνους Slow Jigging να αποδίδουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα και να παράγουν κινήσεις τις οποίες δε θα έκαναν με άλλα καλάμια. Με ένα καλάμι Slow Jigging ΙIΙ θα ξυπνήσετε τα ένστικτα θηρευτών που υπό άλλες συνθήκες θα παρέμειναν αδρανείς.

Στον μοναδικό συνδυασμό τεχνολογίας και υλικών κατασκευής, προσθέστε οδηγούς Τιτανίου Fuji Torzite για ελαχιστοποίηση του βάρους και Casting Weight το οποίο σας επιτρέπει να χειρίζεστε με επιτυχία πολλών μεγεθών πλάνους. Με τα καλάμια Hearty Rise θα μπορείτε να ψαρεύετε για ώρες, χωρίς κούραση.

Η λαβή είναι μεγάλη, άνετη και αφήνει τον έλεγχο στα χέρια σας. Σας μεταδίδει επίσης οτιδήποτε φτάνει στην κορυφή του καλαμιού. Ακόμα και η ένωση των καλαμιών Slow Jigging III σας κάνει να ξεχνάτε ότι αποτελείται από δύο στελέχη και διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα των ενιαίων καλαμιών, με την ευκολία χρήσης ενός δίσπαστου.

Τέλος η Hearty Rise έχει δώσει στα Slow Jigging III ένα εντυπωσιακό ματ φινίρισμα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ειδικό καλάμι για Slow Jigging
  • Σχεδιασμένο για να δίνει σε πλάνους Slow την τέλεια δράση και να αυξάνει την αποτελεσματικότητά τους
  • Κατασκευασμένο με NET-V III τεχνολογία
  • Πολύ ευαίσθητη κορυφή
  • Με δράση η οποία ξεκουράζει τον ψαρά
  • Fuji Titanium Torzite οδηγοί
  • Μεγάλη, άνετη λαβή
  • 2 στελεχών με ένωση η οποία δίνει την αίσθηση ενιαίου καλαμιού
  • Με θήκη υψηλής ποιότητας
Κωδικός Μήκος Στελέχη Βάρος Διάμετρος Butt / Tip PE Βάρος Τεχνητού Carbon
SJ3-631C/250 1,91 μ 1 176 γρ 8,4 χιλ / 2,3 χιλ Max 1,5 Max 250 γρ 95%
SJ3-631C/340 1,91 μ 1 203 γρ 10,0 χιλ / 2,7 χιλ Max 2,5 Max 340 γρ 95%

Τεχνολογίες Καλαμιών Hearty Rise

NET-V III - Τεχνολογία με την οποία η Hearty Rise μεγιστοποιεί την στιβαρότητα των καλαμιών, διατηρώντας το βάρος χαμηλά. Αποτελεί την περαιτέρω πρόοδο της τεχνολογίας carbon NET-V, μετά από πολλές δοκιμές με νέα υλικά. Η τεχνολογία NET-V III αξιοποιεί τρεις στρώσεις φύλλων carbon, με ίνες προς διαφορετικές κατευθύνσεις, για μεγιστοποίηση της απόδοσης του blank, ιδιαίτερα στα σημεία των ενώσεων.

Hearty Rise Technologies Rods Hearty Rise Technologies Rods

Το υλικό Nano NVC αποτελείται από ρητίνη χαμηλού μοριακού βάρους. Σε σύγκριση με την τεχνολογία SNVC, η νέα νανοτεχνολογία NVC επέτρεψε στην Hearty Rise να μειώσει την περιεκτικότητα του blank σε ρητίνη και να την αυξήσει σε υλικό carbon. Το αποτέλεσμα περιλαμβάνει πολύ χαμηλό βάρος, λεπτή διατομή, αλλά μεγάλη δύναμη στο blank. 

Hearty Rise Technologies Rods Hearty Rise Technologies Rods

Η Hearty Rise αξιοποιεί μια μέθοδο μείωσης της περιεκτικότητας σε ρητίνη και αύξησης σε υλικό carbon.

Η περαιτέρω επεξεργασία του υλικού carbon, το έχει φέρει στο ανώτατο όριο δύναμης και χαμηλού βάρους. Η τεχνολογία SNVC συνδυάζει την αξιοποίηση των καλύτερων επεξεργασμένων υλικών με την επίτευξη της υψηλότερης πυκνότητας, για μέγιστη αντοχή και χαμηλού βάρους.

Hearty Rise Technologies Rods Hearty Rise Technologies Rods

Η μέθοδος διπλά σταυρωτής πλέξης (Double Helix X-Shape) ισχυροποιεί και σταθεροποιεί το blank του καλαμιού και αυξάνει κατά 20% την ανθεκτικότητα και τη δύναμη επαναφοράς του. Στην πράξη σημαίνει ότι το blank αξιοποιεί την μέγιστη δύναμή του προς όφελος του χειριστή. 

Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
Action Καλαμιού
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
00007. 161 - 180 γρ
00008. 181 - 200 γρ
00009. 201 γρ και άνω
Στελέχη
00001.1 Στέλεχος
1 Αντικείμενο
Νέο
020400400139
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας