Καλάμια Shimano Lunamis
Καλάμια Shimano Lunamis
Καλάμια Shimano Lunamis
Καλάμια Shimano Lunamis
Καλάμια Shimano Lunamis
Καλάμια Shimano Lunamis
Καλάμια Shimano Lunamis
Καλάμια Shimano Lunamis
Καλάμια Shimano Lunamis
Καλάμια Shimano Lunamis
Καλάμια Shimano Lunamis
Καλάμια Shimano Lunamis

Καλάμια Shimano Lunamis

Shimano
01.0609
Διαθέσιμο
468,00 €
Με ΦΠΑ

Το Shimano Lunamis απευθύνεται στον λάτρη της συγκεκριμένης τεχνικής, που αναζητά την τελειότητα ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια. 

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Δεν γίνονται συχνά διαθέσιμα στην Ευρώπη, καλάμια Seabass απευθείας από την αγορά της Ιαπωνίας, με την ένδειξη Japan Domestic Product (JDM). Ειδικά σχεδιασμένο για Seabass Spinning, το Shimano Lunamis ενσωματώνει τις καλύτερες τεχνολογίες κατασκευής καλαμιών της Ιαπωνικής Εταιρείας, επιτυγχάνοντας το χαμηλότερο δυνατό βάρος, τη μεγάλη ακρίβεια σε κάθε του κίνηση και την υπέρτατη ευαισθησία.

Το Shimano Lunamis απευθύνεται στον λάτρη της συγκεκριμένης τεχνικής, που αναζητά την τελειότητα ακόμη και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Ειδικά σχεδιασμένο έχοντας ως στόχο το Λαυράκι, ο κορμός του έχει κατασκευαστεί με τις τεχνολογίες Spiral X Core Blank, η λαβή είναι Carbon Monocoque, η βάση μηχανισμού Ci4+ και οι οδηγοί του είναι συνδυασμός από Shimano X Guide και Fuji Titanium SiC οι οποίοι εξασφαλίζουν μέγιστη αντοχή στον χρόνο καθώς και άριστη διαχείριση νήματος.

Σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, η Shimano κατάφερε να αφαιρέσει από τα Lunamis γύρω στα 15 γρ βάρους και συνεπώς τα Shimano Lunamis κατατάσσονται στην κατηγορία ultra-light καλαμιών Spinning. Για να πετύχει τη μείωση του βάρους, η Shimano στηρίχθηκε για την κατασκευή του σώματος του καλαμιού στην τεχνολογία Spiral X Core, η οποία παράγει χαμηλού βάρους, αλλά μεγάλης αντοχής blanks. Η τεχνολογία Carbon Fiber Grip μειώνει περαιτέρω το βάρος και αυξάνει σημαντικά την ευαισθησία. Αποτέλεσμα του συνδυασμού των δύο τεχνολογιών είναι η πολύ μεγάλη ακρίβεια στις κινήσεις του καλαμιού, η γρήγορη επαναφορά του στην αρχική κατάσταση και η ευκολία στον χειρισμό του, καθώς είναι πιο ελαφρύ.

Τι σημαίνουν όλα αυτά για τον αλιέα; Ότι τα συγκεκριμένα καλάμια μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα στις ιδιαίτερες συνθήκες κάθε τόπου και σας επιτρέπουν να ψαρεύετε με ακρίβεια τόσο σε κοντινές αποστάσεις, όσο και σε μακρινές. Επίσης σας παρέχουν τη δυνατότητα να κυνηγήσετε πολλά και διαφορετικά αλιεύματα.

Αξίζει όμως να δει σε βάθος κάποιος και μερικές λεπτομέρειες που κάνουν τα Lunamis να ξεχωρίζουν στο οπλοστάσιο της Shimano. Μπορεί με μια ματιά να νομίζετε ότι το Casting Weight (6-25 γρ και 7-35 γρ) δεν εστιάζει κάπου με ακρίβεια και να αναρωτιέστε αν μπορείτε να ρίξετε μεγάλα τεχνητά, κοντά και μετά το όριο των Lunamis. Να είστε σίγουροι ότι τα Lunamis μπορούν με την ίδια ευκολία και ακρίβεια, να χειριστούν από ελαφριές σιλικόνες μέχρι και μεγάλα τεχνητά τα οποία ξεπερνούν το ανώτερο όριο του Casting Weight. Εάν ψαρεύετε Λαυράκια θα γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει όριο στον τύπο τεχνητών και στον αριθμό τεχνικών που μπορείτε να αξιοποιήσετε για την σύλληψη θηραμάτων. Και σίγουρα έχετε περισσότερα από ένα καλάμια για να μπορείτε να χειριστείτε με ακρίβεια το εύρος των τεχνητών που απευθύνονται σε Λαυράκια. Μέχρι εδώ όμως. Με τα συγκεκριμένα καλάμια μπορείτε να καλύψετε σχεδόν όλες τις παραλαγές του Seabass Fishing.

Μία από τις τεχνολογίες που αξίζει να αναλύσουμε είναι η Carbon Monocoque. Με την τεχνοτροπεία Carbon Monocoque η λαβή του καλαμιού είναι κατασκευασμένη από Carbon και είναι κενή (όχι μασίφ). Ο προηγμένος σχεδιασμός δεν απαιτεί την προσθήκη έξτρα υλικών γύρω από το blank, διατηρεί το βάρος του χαμηλά και μεταφέρει στο χέρι σας με μεγάλη ακρίβεια, κάθε δόνηση. Εάν συγκρίνετε τη λαβή Carbon Monocoque με μια οποιαδήποτε λαβή θα διαπιστώσετε ότι είναι κατά 10 γρ πιο ελαφριά ενώ αυξάνει την ευαισθησία κατά 130%, επιτρέποντας στον angler να νιώθει κάθε ερέθισμα, ακόμη και την ακριβή στιγμή που το αλίευμα επιτίθεται.

Η δράση των Shimano Lunamis είναι άριστη και ακριβής. Από τον τρόπο που λυγίζει, θα το νιώθετε πιο ισχυρό, αλλά το βάρος του το κατατάσσει σε κατηγορία light. Παίζουν χωρίς σύγκριση όσον αφορά το βάρος και τις αντιδράσεις τους με τα ελαφριά τεχνητά, σε σχέση με καλάμια της κατηγορίας 10-30 γρ, ή 7-35 γρ. Είναι εξοπλισμένο με συνδυασμό οδηγών Shimano X Guide και Fuji Titanium SiC. Το μήκος και το βάρος της λαβής, η ποιότητα κατασκευής του blank και των οδηγών, όλα σας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τα Shimano Lunamis είναι από τα καλύτερα καλάμια Seabass με τα οποία έχετε ποτέ ψαρέψει.

Στην Ελλάδα εισάγονται δύο μοντέλα: τα S96M και S90ML.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Οδηγοί Casting Weight Νήμα PE
20LUNAMISS90ML 2,74 μ 2 141 εκ 122 γρ 8 6 - 25 γρ 0,5 - 1,5
20LUNAMISS96M 2,90 μ 2 149 εκ 136 γρ 8 7 - 35 γρ 0,8 - 2,0

Μάθετε περισσότερα για την 3ετή Εγγύηση που παρέχει η επίσημη αντιπροσωπία Shimano, Αφοί Κασάμπαλη & ΣΙΑ ΟΕ σε Καλάμια και Μηχανισμούς Shimano

Mήκος Καλαμιού
2,60 μ. - 2,79 μ.
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
Εxclude
1
2 αντικείμενα
Νέο
4969363395702
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας