Καλάμι LRF Nerd Fishing Twitcher
Καλάμι LRF Nerd Fishing Twitcher
Καλάμι LRF Nerd Fishing Twitcher
Καλάμι LRF Nerd Fishing Twitcher
Καλάμι LRF Nerd Fishing Twitcher
Καλάμι LRF Nerd Fishing Twitcher
Καλάμι LRF Nerd Fishing Twitcher
Καλάμι LRF Nerd Fishing Twitcher
Καλάμι LRF Nerd Fishing Twitcher
Καλάμι LRF Nerd Fishing Twitcher
Καλάμι LRF Nerd Fishing Twitcher
Καλάμι LRF Nerd Fishing Twitcher
Καλάμι LRF Nerd Fishing Twitcher
Καλάμι LRF Nerd Fishing Twitcher

Καλάμι LRF Nerd Fishing Twitcher

Nerd Fishing
01.0655
Διαθέσιμο
290,00 €
Με ΦΠΑ

Το Twitcher είναι ένα μοναδικό χειροποίητο καλάμι σχεδιασμένο για τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του Light Rock Fishing (LRF) στα Ελληνικά νερά.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το Twitcher είναι ένα μοναδικό χειροποίητο καλάμι σχεδιασμένο για τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του Light Rock Fishing (LRF) στα Ελληνικά νερά. Για πρώτη φορά στα δεδομένα της χώρας μας, το εργαστήρι Nerd Fishing του Γιώργου Καλαγάνη, σε συνεργασία με τον γνωστό ψαρά και αρθρογράφο αλιείας Γιώργο Τυρίκο Εργά και την εταιρία Tσούρος Marine, παρουσιάζουν ένα εξειδικευμένο εργαλείο, γεμάτο καινοτομίες από Έλληνες δημιουργούς για τον Έλληνα λάτρη του τεχνικού ψαρέματος.

Το Twitcher έχει τέσσερις συγκεκριμένους στόχους:

  • Πρώτον τη μακρινή βολή σε τεχνητά μικρού μεγέθους. Σε αυτό μεγάλο ρόλο έχει παίξει η χρησιμοποίηση High Frame οδηγών της Fuji. Τόσο το πλήθος τους, όσο και η κατανομή τους είναι με βάση τα ακριβή πρότυπα της κατασκευάστριας εταιρίας.
  • Δεύτερον, μια βολή μεγάλης ακρίβειας, η οποία επιτυγχάνεται με την πρωτότυπη χρήση του καλαμιού, με το ένα χέρι. Το απόλυτο ζύγισμα με τον κατάλληλο μηχανισμό, κάνει το καλάμι αυτό προέκταση του χεριού του χρήστη και δεν κουράζει καθόλου ακόμα και μετά από συνεχόμενα πολύωρα ψαρέματα.
  • Τρίτον, τον απόλυτο έλεγχο όλων εκείνων των τεχνητών που «ζωντανεύουν» με Twitching – με την παρουσίαση δηλαδή που αποδεδειγμένα είναι πλέον η αγαπημένη των σημαντικότερων ψαριών του Ελληνικού LRF (Σαργός, Μελανούρι, Λαβράκι)
  • Τέταρτον, το συγκερασμό ευαισθησίας στο πέρασμα των εντολών και στη λήψη ερεθισμάτων με τη δύναμη στο κάρφωμα και τη διαχείριση ακόμα και μεγάλων αλιευμάτων. Εδώ έχει βοηθήσει η τοποθέτηση οδηγών “Micro” σε συνδυασμό με το μικρό μήκος του καλαμιού και την χρήση πρωτοποριακών και άκρως ποιοτικών υλικών στο “μοντάρισμα” της βάσης μηχανισμού, που σαν αποτέλεσμα έχουν την ακαριαία μεταφορά πληροφορίας στο χέρι του ψαρά.

Το καλάμι Twitcher βρισκόταν στο στάδιο δοκιμών για περίπου ενάμιση χρόνο. Μετά από αλλεπάλληλες εναλλαγές στα blanks και στο στήσιμο, καταλήξαμε σε μια πρόταση εντελώς καινοτόμα – κάτι που δεν κυκλοφορεί ευρέως στην αγορά. Το Twitcher αποτελείται από ένα μονόκλωνο blank, με μήκος 1,72 μ. το οποίο συνδυάζεται με πολύ κοντό Butt και θυμίζει το στήσιμο ενός καλαμιού Fly Fishing, ή κάποιου εξειδικευμένου καλαμιού Aji. Το εξαιρετικό του ζύγισμα, ειδικά με τους κατάλληλους μηχανισμούς, κάνει την χρήση και την βολή με το ένα χέρι μια καινούρια εμπειρία.

Τα εξαρτήματα που πλαισιώνουν αυτό τον μοναδικό κορμό είναι ανοξείδωτοι οδηγοί Fuji της σειράς K, με Alconite δαχτυλίδι και Tangle Free τεχνολογία, βάση μηχανισμού Fuji TVS βαμμένη σε χρώμα Nerd-White από το εργαστήριο της Nerd Fishing και αντιολισθητικές λαβές μεγάλης αντοχής με επένδυση Carbon. Το πολύ κοντό Butt είναι καθαρά υποστηρικτικού χαρακτήρα μιας και το καλάμι μπορεί να ψαρέψει είτε χωρίς αυτό, είτε με το λίγο μακρύτερο αν ο χρήστης το επιθυμεί.

Η διακόσμηση του καλαμιού είναι λιτή, παρά τον έντονο χρωματικό του χαρακτήρα, κάτι που κάνει το κάθε κομμάτι μοναδικό. Όλα τα καλάμια της πρώτης παρτίδας είναι αριθμημένα και έχει γίνει καταγραφή των λεπτομερειών για κάθε ένα ξεχωριστά. Τα πολύ υψηλά κατασκευαστικά κριτήρια φαίνονται και από την σχεδόν μηδενική απόκλιση βάρους από καλάμι σε καλάμι. Τόσο η εφαρμογή της βάσης όσο και των λαβών έχει γίνει με εξειδικευμένα υλικά που μόνο σε χειροποίητα, ή σε πολύ ακριβά καλάμια μπορεί κάποιος να συναντήσει. H κόλλα Generation 4 που χρησιμοποιήθηκε στην τοποθέτηση των οδηγών, είναι ίσως η καλύτερη της αγοράς με μεγάλη αντοχή στη χρήση, παραμένοντας ελαστική για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τις περισσότερες κόλλες που κυκλοφορούν στην αγορά. Το καλάμι συνοδεύεται από πρωτότυπη χειροποίητη θήκη Διχτυού, πολύ μικρού όγκου και εύκολης τοποθέτησης, ακόμα και αν είναι “αρματωμένο”,η οποία το προστατεύει κατά την μεταφορά στα βράχια και στα δύσκολα τοπία που καλείται να εξερευνήσει.

Το Τwitcher έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί μέσα από ατέλειωτες ώρες ψαρέματος στην Ελληνική ακτογραμμή και έχει ενσωματώσει όλα τα στοιχεία που έχει κανείς ανάγκη για να ευχαριστηθεί ένα αποδοτικό, Finesse LRF ψάρεμα. Είτε κανείς ψαρεύει σε μια ρηχοτοπιά, όπου η ακρίβεια στη βολή είναι σημαντική ώστε να πλησιάσουμε συγκεκριμένες δομές, εκεί όπου η ακριβής πλοήγηση του τεχνητού είναι απολύτως αναγκαία για να αποφευχθούν μπλεξίματα, είτε κανείς ψαρεύει σε «σκαλοπάτια» εκεί όπου τα ρηχά νερά συναντούν απότομα βάθη, από τη μπούκα του λιμανιού, είτε ακόμα και από βάρκα, ή κανό, τo Twitcher θα ρίξει το τεχνητό μας μακριά, εκεί που θέλουμε και θα το ζωντανέψει σωστά, μεταδίδοντας ακαριαία την κάθε μας εντολή προς αυτό. Το κάρφωμα γίνεται άμεσα και το καλάμι μπορεί να διαχειριστεί μεγάλους Σαργούς, Λαβράκια και μαχητικά Μελανούρια με μεγάλη άνεση.

Το Twitcher είναι ένα χειροποίητο μοναδικό εργαλείο για ξεκούραστο Light Rock Fishing, αποδοτικό για ακριβές τεχνικό ψάρεμα. Όποιο τεχνητό ζωντανεύει με τα «χτυπηματάκια» του καλαμιού, είτε ένα μικρό Jerkbait, ένα Minnow, ένα Micro–WtD στην επιφάνεια θα το δείτε να κινείται όπως ποτέ άλλοτε και θα δείτε ότι όχι μόνο οι βολές και οι εντολές που μπορείτε να δώσετε, αλλά και πως τα όσα μπορείτε να νιώσετε με αυτό το καλάμι στα χέρια σας από την άλλη άκρη της αρματωσιάς, είναι ασύγκριτα με ό,τι έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Σε αυτό συμβάλλει ο γενικότερος χειρισμός του καλαμιού με το ένα χέρι και ο ιδιαίτερα κοντός και ενιαίος κορμός που παρέχει τόσο την καλύτερη δυνατή μετάδοση πληροφορίας, όσο και την συνεχή επαφή με το τεχνητό μας.

Για να απολαύσετε τις επιδόσεις του Twitcher, σημαντικό ρόλο θα παίξει ο συνδυασμός του με τον σωστό μηχανισμό.

  • Αν είστε φίλος της Daiwa προτιμήστε μηχανισμό μεγέθους έως 2000 με βάρος έως 180 γρ. Μια καλή επιλογή είναι ο Ballistic LT.
  • Εάν προτιμάτε την Shimano δοκιμάστε με μηχανισμό 1000άρη και βάρος έως 180 γρ. Μια καλή επιλογή είναι ο Stradic FL 

Εκτός από το βάρος (έως 180 γρ) επιλέξτε μηχανισμό με υψηλό Λόγο Μεταβολής και ανάκτηση από 75 εκ και πάνω. Η προτεινόμενη ιδανική διατομή του νήματος είναι PE0.3.

Δείτε στα βίντεο του συνδέσμου το πως στα χέρια του Γιώργου Τυρίκου Εργά το Twitcher μεταμορφώνεται σε ένα απίθανο τεχνικό εργαλείο, για καταπληκτικές συλλήψεις πολύ μεγάλων Σαργών, μεγάλων Λαβρακιών και Μελανουριών. Καθώς η θάλασσα και τα ψάρια είναι αυτά που κρίνουν τον οποιονδήποτε εξοπλισμό, αφήνουμε τις εικόνες να μιλήσουν περισσότερο από τις λέξεις. Εμείς δηλώνουμε περήφανοι για έναν πραγματικά αξιόλογο καλάμι το οποίο οραματιστήκαμε και πραγματοποιήσαμε στη χώρα μας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 1,64 μ
  • Στελέχη: 1
  • Μήκος Μεταφοράς: 1,64 μ
  • Casting Weight: Max 8 γρ
  • Βάρος: 81 γρ
  • Βάρος Blank: 22 γρ
  • Δράση: Fast
  • Κορυφή: Tubullar
  • Οδηγοί: 9 Fuji Alconite Tangle Free
  • Διάμετρος Κορυφής: 1,8 χιλ
  • Διάμετρος Λαβής: 8,5 χιλ
  • Προτεινόμενο P.E.: 0,1 – 0,4 (ιδανικό το 0,3)
  • Βάση Μηχανισμού: Fuji TVS Custom Nerd-White
  • Υλικό Λαβής: Carbon

Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
Στελέχη
00001.1 Στέλεχος
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας