Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger
Καλάμι Mojo Micro Jigger

Καλάμι Mojo Micro Jigger Elite Nerd Fishing

Nerd Fishing
01.0784
Διαθέσιμο
470,00 €
Με ΦΠΑ

Το χειροποίητο καλάμι Mojo Micro Jigger Elite είναι το τελικό αποτέλεσμα, αρκετών χρόνων ενασχόλησης με την πολύ αποδοτική τεχνική Texas Rig, με αναμετρήσεις με δύσκολα αλιεύματα όπως μεγάλες Τσιπούρες, Σαργούς και Σκαθάρια.

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το χειροποίητο καλάμι Mojo Micro Jigger Elite είναι το τελικό αποτέλεσμα, αρκετών χρόνων ενασχόλησης με την τεχνική του Light Rock Fishing, με αναμετρήσεις με δύσκολα αλιεύματα όπως μεγάλες Τσιπούρες, Σαργούς και Σκαθάρια. Το συγκεκριμένο καλάμι μπορεί να διαχειριστεί επιτυχώς μικρά βάρη 2-10 γραμμαρίων και ταυτόχρονα διαθέτει κορμό ικανό να καρφώσει και να κουράσει αυτά τα δυνατά και μάχιμα ψάρια.

Με την πολύτιμη συνδρομή του Γιώργου Τυρίκου – Εργά, το Ελληνικό εργαστήρι του Γιώργου Καλαγάνη βασίστηκε για ακόμα μια φορά σε ένα blank της American Tackle, σχεδίασε και κατασκεύασε ένα καλάμι ικανό να ανταπεξέλθει στις δυσκολότερες συνθήκες και στα μεγαλύτερα ψάρια στα οποία απευθύνεται η τεχνική του Light Rock Fishing.

Το ιδανικό μήκος των 218 εκ και το βάρος των 100 γρ (έως 118 γρ με τα αντίβαρα), σε συνδυασμό με το πολύ κοντό butt και το άψογο ζύγισμα, κάνουν το καλάμι αυτό πολύ βολικό και εύχρηστο ακόμα και στα πιο "σφιχτά" σημεία. Η αίσθηση που φτάνει σε εμάς από την άλλη άκρη του καλαμιού είναι πραγματικά απαράμιλλη. Η παραμικρή πληροφορία, κάθε μικρό ερέθισμα από τον βυθό, ή φλερτάρισμα ψαριού με το τεχνητό μας μεταφέρεται άμεσα στο χέρι μας και επιτρέπουν την πολύ γρήγορη αντίδραση μας.

Η μοναδική δράση του Mojo Micro Jigger Elite επιτρέπει την χρήση πληθώρας τεχνητών σε όλο το εύρος του Casting Weight του, προσφέροντας εκπληκτικές βολές ακόμα και με τεχνητά 2 - 3 γρ. Μικρές μολυβοκεφαλές βάρους 2 - 6 γρ, Slow πλανάκια 2 – 5 γρ, Slim πλανάκια 6 – 10 γρ και μικρά Minnows και Pencils από 4 - 8 γρ είναι οι κυριότερες κατηγορίες τεχνητών στις οποίες το Mojo MicroJigger Elite διαπρέπει. 

Η Tubular κορυφή του, σε συνδυασμό με τις πολύ γρήγορες επαναφορές, κάνει την μεταφορά εντολών ακριβείας στο τεχνητό μας μια εύκολη διαδικασία, μεγάλης ακριβείας και η συμπεριφορά του σε γρήγορα Twitch και Jerks θα ενθουσιάσει όλους τους φίλους της LRF τεχνικής.

Το καλάμι Mojo Micro Jigger Elite της Nerd Fishing έχει κατασκευαστεί με τα καλύτερα υλικά τα οποία είναι διαθέσιμα σήμερα στην αγορά. Ξεκινώντας από τους οδηγούς Fuji High Frame Τιτανίου, με πορσελάνη SiC και τεχνολογίας anti–tangle για προστασία από τις τούφες κατά την βολή, ειδικά σε συνθήκες με έντονο άνεμο. Η μελετημένη κατανομή των οδηγών  πάνω στο blank, βοηθάει προκειμένου να μεταφέρονται εντολές και ερεθίσματα με μεγαλύτερη ακρίβεια στο χέρι μας. Σε αυτό συμβάλει σημαντικά και η κενή εσωτερικά λαβή (hollow), ενώ η υψηλής αντοχής βάση APEX CCT (Compressed Carbon Technology) της American Tackle, προσφέρει τέλειο κράτημα ακόμα και σε πολύ έντονες πλάγιες κινήσεις.

Η αισθητική του καλαμιού τονίζει τον sport χαρακτήρα του, με έντονες αλλά απέριττες χρωματικές επιλογές σε διάφορα σημεία του και εργονομική φιλοσοφία που ευνοεί κυρίως την άνεση σε πολύωρη χρήση, απορρίπτοντας κάθε περιττό διακοσμητικό στοιχείο. Το Mojo είναι ένα custom καλάμι σε πολύ μικρό βάρος, αλλά με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευαισθησία και δύναμη στο κάρφωμα και τη μάχη.

Συνοδεύεται από ρυθμιζόμενο αντίβαρο με δύο ροδέλες, συνολικού βάρους 18 γρ για την καλύτερη προσαρμογή του καλαμιού ανάλογα με τον τύπο του τεχνητού. Η δυνατότητα να το κάνουμε εμπροσθόβαρο όταν π.χ. χρησιμοποιούμε Jerkbaits, ή οπισθόβαρο όταν θέλουμε να ψαρέψουμε με πλανάκια, είναι κάτι πολύ χρήσιμο ειδικά σε πολύωρα ψαρέματα.

Εντύπωση προκαλεί η δύναμη που κρύβει μέσα του αυτός ο πολύ ελαφρύς και λεπτός κορμός, που είναι ικανός να καρφώσει τα πιο σκληρά σαγόνια, που η τεχνική του LRF μπορεί να αντιμετωπίσει. Δοκιμάστε το καλάμι αυτό σε ψάρεμα «Light Casting» με ζωντανό, νωπό, η βιοδιασπώμενο δόλωμα και θα εκπλαγείτε με την αποτελεσματικότητά του.

Συνδυάζεται ιδανικά με μηχανισμούς από 1500 έως 2500 και νήματα από PE 0.3 έως PE 0.5.

Δεν υπάρχει τεχνητό το οποίο το Mojo Micro Jigger Elite να μη μπορεί να χειριστεί. Αν ψαρεύετε με τεχνητά Pencil, Minnows ή Crankbaits, αν εξασκείτε την τεχνική Texas Rig, αν είστε φίλος της DUO, ή της Palms, ή της Savage Gear δεν έχει καμία σημασία. Τα χειρίζεται όλα με άριστο τρόπο. Η μόνη κατηγορία για την οποία δεν προτείνουμε το συγκεκριμένο καλάμι, είναι οι σιλικόνες.

Επίσης συνδυάζεται άψογα, καθώς οι περισσότερες δοκιμές έγιναν με τα καλάμια Mojo & HRF Jigger, με το μοναδικό, χειροποίητο τεχνητό Kudos (και τις δύο εκδόσεις).

Για οποιαδήποτε απορία έχετε, ο κατασκευαστής των καλαμιών είναι στη διάθεσή σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μήκος: 2,18 μ
  • Casting Weight: 2 - 10 γρ
  • Δράση: Fast
  • Μύτη: Κενή (Tubular)
  • Οδηγοί: 10 Fuji High Frame Τιτανίου
  • Δαχτυλίδια: Fuji SiC
  • Στελέχη: 2
  • Μήκος Μεταφοράς: 1,15 μ
  • Βάρος: 100 γρ (+ 18 γρ αντίβαρο)
  • Βάρος Blank: 42 γρ
  • Διατομή Κορυφής: 1,6 χιλ
  • Διατομή Butt: 9,7 χιλ
  • Προτεινόμενο Νήμα P.E.: 0,3 – 0,5
  • Βάση Μηχανισμού: APEX American Tackle Compressed Carbon Technology
  • Υλικό Λαβής: Carbon
  • Υφασμάτινη Χειροποίητη Θήκη
Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας