Καλάμια Major Craft Triple Cross Shore Cutl Tenya
Καλάμια Major Craft Triple Cross Shore Cutl Tenya
Καλάμια Major Craft Triple Cross Shore Cutl Tenya
Καλάμια Major Craft Triple Cross Shore Cutl Tenya

Καλάμια Major Craft Triple Cross Shore Ginryu Tenya

Major Craft
01.0864
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
229,90 €
Με ΦΠΑ

Η Major Craft εμπιστευόμενη τη νέα τεχνική του Shore Tenya ανέπτυξε ένα από τα υψηλότερης ποιότητας μοντέλα της ώστε να πρωταγωνιστήσει και να οδηγήσει τις εξελίξεις στην τεχνική, κι αυτό δεν είναι άλλο από την σειρά Triple Cross.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Major Craft εμπιστευόμενη τη νέα τεχνική του Shore Tenya ανέπτυξε ένα από τα υψηλότερης ποιότητας μοντέλα της ώστε να πρωταγωνιστήσει και να οδηγήσει τις εξελίξεις στην τεχνική, κι αυτό δεν είναι άλλο από την σειρά Triple Cross. Η σειρά καλαμιών Triple Cross δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει φανατικούς φίλους που την εμπιστεύονται για κάθε είδος τεχνικής, από πολύ ελαφριές που διαχειρίζονται ελάχιστα γραμμάρια, έως πολύ βαριές που μπορούν να πετάξουν μεγάλους πλάνους για πολλά μέτρα βάθους. Η εμπιστοσύνη στην σειρά Triple Cross δεν είναι πηγαία αλλά εκπορεύεται από τις τεχνολογίες με τις οποίες είναι προικισμένη και την ποιότητα κατασκευής, σημαντικότερη από αυτές η τεχνολογία τριπλής πλέξης που χρησιμοποίησε η Major Craft στην συγκεκριμένη σειρά, καταφέρνοντας να επιτύχει την κατασκευής μιας σειράς καλαμιών τα οποία ταυτόχρονα θα κρατάνε χαμηλά το βάρος τους, θα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και διαθέτουν θηριώδη δύναμη κορμού.

Κάθε καλάμι Triple Cross βασίζεται στη μίξη τριών διαφορετικών, υψηλής ποιότητας υλικών άνθρακα, συμπεριλαμβανομένου και υλικού το οποίο λυγίζει προς κάθε κατεύθυνση. Το σώμα του καλαμιού είναι κατασκευασμένο από άνθρακα υψηλής πυκνότητας, με επικάλυψη ταινίας Carbon X στην εξωτερική του επιφάνεια. Η σειρά καλαμιών Triple Cross Shore Tenya κυκλοφορεί τόσο σε μοντέλα με κενή (Tubular) κορυφή, όσο και σε μοντέλα με μασίφ (Solid) για να εξειδικεύσει ο ψαράς, που θέλει να ασχοληθεί με αυτή την νέα συναρπαστική τεχνική, επιλέγοντας το αντίστοιχο μοντέλο που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του.

Η Major Craft δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για το Triple Cross Shore Tenya άλλους οδηγούς πέραν της σειράς FujiΚ με πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα και κεραμικό υλικό δαχτυλιδιού SiC-S προσφέροντας χαμηλό βάρος, απόλυτα ομαλή και λεία διαχείριση του νήματος κατά τις βολές και αποφυγή εμπλοκών του νήματος πάνω στους οδηγούς κατά την βολή, σε συνθήκες όπου ο άνεμος είναι στην πλάτη μας.

Η βάση του μηχανισμού επίσης είναι της κορυφαίας Ιαπωνικής Fuji και συγκεκριμένα χρησιμοποιείται το μοντέλο VSS για χαμηλό βάρος κι απόλυτη αίσθηση κατά το κράτημα αλλά και εργονομία, πλαισιωμένο με υψηλής πυκνότητα και χαμηλού βάρους συνθετικό υλικό EVA. Άλλο ένα χαρακτηριστικό της σειράς καλαμιών Triple Cross Shore Tenya Ginryu είναι ότι το πάνω στέλεχός τους, από τον τέταρτο οδηγό έως την κορυφή του, έχει βαφεί με φθορίζον έντονο κίτρινο χρώμα που αντιδρά στην έκθεση του στην υπεριώδη (UV) ακτινοβολία, ώστε να γίνεται εύκολα διακριτή η οποιαδήποτε κίνηση της κορυφής ακόμη και κατά την διάρκεια της νύχτας σε συνθήκες απόλυτου σκότους.

Και τα τρία μοντέλα συνδυάζονται με μηχανισμό Spinning.

Το TCX-S832STY Shore Tenya Ginryu είναι Solid (Μασίφ κορυφή) μοντέλο, στο οποίο έχει δοθεί έμφαση στην ευαισθησία και παράλληλα στην τεχνική του κίνηση. Ένα μοντέλο που απευθύνεται περισσότερο σε ψαράδες με λίγο μεγαλύτερη εμπειρία, που θα ψάξουν τα πιο πονηρεμένα ψάρια της τεχνικής, με μικρότερα σε βάρος Τenya, τα οποία θα αφεθούν να τα παρασύρει το ρέμα και η εξαιρετικά ευαίσθητη Solid κορυφή θα κάνει την διαφορά στο κάρφωμα. Διαθέτοντας κορυφή με Extra Fast δράση, Casting Weight από 2 έως 20 γραμμάρια και διαχείριση νήματος από PE #0.4 έως PE #1,5 καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για το μοντέλο που θα προσφέρει φινέτσα και λεπτότητα στο ψάρεμά μας, ενώ το μήκος των 2,53 μ θα μας δώσει την δυνατότητα να διαχειριστούμε αλιεύματα ευκολότερα σε στενά, ή με μπλεξίματα σημεία.

Το TCX-S962STY Shore Tenya Ginryu είναι άλλο ένα Solid (Μασίφ κορυφή) μοντέλο. Όπως και στο TCX-S832STY Shore Tenya Ginryu, έχει δοθεί έμφαση στην ευαισθησία αλλά και παράλληλα στην τεχνική του κίνηση. Είναι ένα μοντέλο που απευθύνεται περισσότερο σε ψαράδες με λίγο μεγαλύτερη εμπειρία και θα ψάξουν τα πιο πονηρεμένα ψάρια της τεχνικής, με μικρότερα σε βάρος Τenya που θα αφεθούν να τα παρασύρει το ρέμα. Η εξαιρετικά ευαίσθητη Solid κορυφή, θα κάνει την διαφορά στο κάρφωμα. Διαθέτοντας κορυφή με Extra Fast δράση, Casting Weight από 2 έως 20 γραμμάρια και διαχείριση νήματος από PE #0.4 έως PE #1.5 καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για άλλο ένα μοντέλο που θα προσφέρει φινέτσα και λεπτότητα στο ψάρεμά μας. Στην περίπτωση του TCX-S962STY Shore Tenya Ginryu το μήκος των 2,93 μ παίζει καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη μακρινών βολών, όταν τα ψάρια έχουν βαθύνει.

Το TCX-962STY Shore Tenya Ginryu είναι το μοντέλο με την Tubular (κενή κορυφή) στο οποίο έχει δοθεί έμφαση τόσο στην ευαισθησία όσο και στην δύναμη. Είναι το ιδανικό καλάμι για όποιον θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στην τεχνική του Shore Tenya. Με Casting Weight από τα μόλις 3 έως τα 30 γραμμάρια μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα μεγάλο εύρος κεφαλών Tenya, συνδυάζοντάς τες με ζωντανά, νωπά, σιλικονούχα, ή και βιοδιασπώμενα δολώματα. Διαθέτει γρήγορη δράση κορυφής, θα δώσει φυσική κίνηση στο δόλωμα και θα το κάνει να φανεί δελεαστικό στα μάτια των θηρευτών. Ενώ το γεγονός ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαζόμενο με νήματα από PE #0.6 έως PE #1.5 μας προδιαθέτει για την περίσσια δύναμη που διαθέτει ο κορμός τους. Με μήκος στα 2,93 μ θα βοηθήσει τον αρχάριο ψαρά να πραγματοποιήσει πραγματικά μακρινές βολές όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Μοντέλο Μήκος Στελέχη Μήκος Μεταφοράς Βάρος Μέγεθος Tenya PE Action Οδηγοί
TCX-962STY 2,90 μ 2 150 εκ 140 γρ 3 - 30 γρ 0,6 - 1,5 Fast 9
TCX-S832STY 2,52 μ 2 130 εκ 115 γρ 2 - 20 γρ 0,4 - 1,5 Extra Fast 9
TCX-S962STY 2,90 μ 2 150 εκ 130 γρ 2 - 20 γρ 0,4 - 1,5 Extra Fast 10

Mήκος Καλαμιού
2,31 μ. - 2,59 μ.
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας