E-SHOP

Δωρεάν Αποστολή για αγορές άνω των €60

Καλάμια MajorCraft Crostage Hard Rock Game

Μία νέα προσθήκη στο οπλοστάσιο της Major Craft για τους φίλους του Spinning. Η σειρά Hard Rock μπορεί να ανταποκρίνεται σε μεταβαλλόμενες συνθήκες και τεχνικές.

Περισσότερες Λεπτομέρειες

Σελίδα:
Νέο προϊόν

151,00 €με ΦΠΑ

- +

 
Περιγραφή

Εάν μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περαιτέρω, τότε είναι καλάμι MajorCraft Crostage.

Τα τελευταία χρόνια η Ιαπωνική εταιρία Major Craft έχει διαπιστώσει τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι φίλοι του Spinning. Ως αποτέλεσμα έχει κατασκευάσει καλάμια για το ψάρεμα με πολλά και διαφορετικά στυλ, ή με διαφορετικά τεχνητά. Οι άγνωστοι παράμετροι κάθε φορά που πηγαίνουμε ψάρεμα είναι πολλοί και επηρεάζουν την επιτυχημένη, ή όχι έκβαση της εξόρμησής μας. Σίγουρα έχει την γοητεία της η ψαρευτική εξόρμηση για ένα συγκεκριμένο θήραμα, αλλά είναι ακόμα πιο θελκτικό το κυνήγι πολλών διαφορετικών θηραμάτων, καθώς οι συνθήκες αλλάζουν.

Η σειρά καλαμιών Crostage Hard Rock είναι μια νέα προσθήκη στο οπλοστάσιο της Major Craft για τους φίλους του Spinning. Η σειρά Hard Rock μπορεί να ανταποκρίνεται σε μεταβαλλόμενες συνθήκες και τεχνικές.

Η εταιρία MajorCraft ενέπνευσε στα καλάμια Crostage όλη της συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση της, ώστε η σειρά Hard Rock να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ψαράδες με διαφορετικό επίπεδο εμπειρίας. Βασισμένα στην τεχνοτροπία των καλαμιών Sea Bass & Eging και χωρίς να κάνει παραχωρήσεις στην ποιότητα, η Major Craft σχεδίασε τα καλάμια Hard Rock με στόχο την ευκολία στην πραγματοποίηση βολής, αξιοποίησης της δράσης και ανταπόκρισης την ώρα της μάχης.

Ο ιδεατός συνδυασμός των τριών αυτών πυλώνων έχει επιτευχθεί, σε πολύ προσιτή τιμή. Η μεγαλύτερη έκπληξη θα παρουσιαστεί όταν η μεσινέζα γλιστρήσει για πρώτη φορά ανάμεσα στους οδηγούς. Η ευκολία που θα νιώσετε στην πραγματοποίηση βολών, θα είναι δύσκολο να περιγραφεί.

Τα καλάμια Crostage Hard Rock είναι εξοπλισμένα με οδηγούς K-Guides κατά των επιπλοκών. Η διαχωριζόμενη λαβή επιτρέπει στα καλάμια να διατηρήσουν την ευαίσθητη δράση τους, τη νευρική τους κίνηση και τη δύναμη την ώρα της μάχης, παρά το λεπτό τους προφίλ.

Η σειρά καλαμιών Crostage Hard Rock δημιουργήθηκε για να μπορεί να χειριστεί μεγάλα μεγάλα θηράματα, σε βραχώδεις περιοχές. Το δυνατό τους blank συνδυάζει λειτουργικότητα, χωρίς να τους στερεί την ευαισθησία. Η πολύ καλές τους επιδόσεις σε μακρινές βολές, θα σας επιτρέψουν να έχετε το πάνω χέρι όταν θέλετε να εξερευνήσετε μια περιοχή από την ακτή, ενώ η ισχυρή λαβή θα σας στηρίξει στη μάχη με δυνατά θηράματα.

Η Major Craft έχει συμπεριλάβει όλα τα παραπάνω στην κατασκευή των καλαμιών spinning, Hard Rock.

CRS-762M/S

Δυνατό blank για μεσαίου βάρους τεχνητά. Στιβαρή βάση η οποία θα σας επιτρέψει να καρφώσετε το πάνω σαγόνι μεγάλων θηραμάτων.

CRS-792MH/B

Συνδυάζει την επίτευξη μεγάλων βολών, με την ευαισθησία, τη δύναμη και τον εύκολο χειρισμό, ανεξάρτητα από τις συνθήκες, ή την τεχνική. Αυτό είναι το μοντέλο που μπορεί να καλύψει τις περισσότερες περιπτώσεις τεχνητών δολωμάτων.

CRS-802H/B

Εξοπλισμένο με λαβή η οποία μπορεί να χειριστεί μεγάλα θηράματα, τα οποία θα προσπαθήσουν να κινηθούν κάθετα προς την επιφάνεια, μετά το κάρφωμα. Πραγματοποιεί που καλές βολές και είναι το μοντέλο που θα χρειαστείτε όταν πρόκειται να ψαρέψετε σε βαθιά νερά. 

Κωδικός Προϊόντος

Μήκος

Μέγεθος Τεχνητού

Μηχανισμός

PE Line

Δράση

CRS-762M/S

2,32 μ

7-28 γρ

Spinning

0,8 - 1,5

Fast

CRS-792MH/B

2,41 μ

10- 42 γρ

Bait

1,0 - 2,0

Fast

CRS-802H/B

2,44 μ

14 - 56 γρ

Bait

1,2 - 2,5

Fast

Majorcraft Crostage Hardrock Game

K Guide System

Εξοπλισμένα με οδηγούς K Guide για άμεση απεμπλοκή του νήματος ή της μεσινέζας από σπείρες ή τούφες. Μικρής διαμέτρου οδηγός LN έχει τοποθετηθεί στα μοντέλα baitcasting. Κορυφές με ευαισθησία και οδηγοί με αντίστροφη φορά τοποθέτησης ώστε να ταιριάζουν με το λεπτό blank και να υποστηρίζουν τη νευρικότητα του καλαμιού.

30 προϊόντα στην ίδια κατηγορία

No products

To be determined Shipping
0,00 € Tax
0,00 € Total

Prices are tax included

Check out