Καλάμι XZoga Black Mamba Attack
Καλάμι XZoga Black Mamba Attack
Καλάμι XZoga Black Mamba Attack
Καλάμι XZoga Black Mamba Attack
Καλάμι XZoga Black Mamba Attack
Καλάμι XZoga Black Mamba Attack
Καλάμι XZoga Black Mamba Attack
Καλάμι XZoga Black Mamba Attack

Καλάμι XZoga Black Mamba Attack

XZoga
01.0375
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
229,00 €
Με ΦΠΑ

H βελτιωμένη έκδοση της επιτυχημένης σειρά καλαμιών spinning Black Mamba της XZoga ήρθε και αποτελεί ίσως το κορυφαίο καλάμι spinning.

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

H βελτιωμένη έκδοση της επιτυχημένης σειράς καλαμιών spinning, Black Mamba της XZoga ήρθε και αποτελεί ίσως το κορυφαίο καλάμι Spinning στην αγορά.

Το νέο μοντέλο Black Mamba Attack της Ιαπωνικής εταιρίας XZoga γεννήθηκε για να είναι πολύ ελαφρύ, ευέλικτο και πολύ δυνατό, έτοιμο να αντιμετωπίσει τους πιο επιθετικούς θηρευτές. Το Black Mamba, είναι ίσως το πιο γρήγορο φίδι, γνωστό για την επιθετικότητά του και το ισχυρό του δηλητήριο. Η XZoga μετενσάρκωσε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε ένα νέο, επιθετικό καλάμι, το Black Mamba Attack Rod.

Πίσω από το όνομα XZoga υπάρχει μια ομάδα επαγγελματιών ψαράδων με τεράστια εμπειρία 20 ετών σε συνθήκες αγωνιστικού ψαρέματος. Η δημιουργία μέσω εκείνων, καινοτόμων τεχνολογιών και τεχνοτροπιών και η καθιέρωση νέων ψαρευτικών τάσεων είναι που κάνει την συγκεκριμένη Ιαπωνική μάρκα ηγέτιδα στο χώρο της.

Tο νέο Black Mamba Attack είναι ένα επιθετικό καλάμι spinning, χαμηλού βάρους, με ασύγκριτη δύναμη και αντοχή το οποίο σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε μακρινές βολές ακριβείας, χωρίς τη χρήση δύναμης.

Τα XZoga Black Mamba είναι εξοπλισμένα με οδηγούς K-Fuji για σωστή διαχείριση νήματος και αποφυγή εμπλοκών, ενώ παράλληλα διαθέτουν βάση μηχανισμού Fuji VSS. Το Blank του είναι κατά 99% ενισχυμένο από ίνες μικρογραφίτη - πρωτάκουστη πυκνότητα για καλάμι spinning - χαρακτηριστικό που αυξάνει ακόμη περισσότερο την αντοχή και δύναμη ανάκτησης του καλαμιού. Στην εξωτερική του επιφάνεια έχει εφαρμοστεί η τεχνολογία περιτύλιξης Python, με ειδικό σύρμα το οποίο ενισχύει ακόμη περισσότερο την αντοχή του κατά την στρέψη του καλαμιού.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μείνετε εντυπωσιασμένοι με τις επιδόσεις του και την συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της μάχης. Ο σχεδιασμός των καλαμιών Black Mamba Attack σε συνδυασμό με τoν υψηλής ποιότητας εξοπλισμό τους, τους επιτρέπουν να αποδίδουν εξαιρετικά ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Με βασικά χαρακτηριστικά του το ελαφρύ βάρος του, τη γρήγορη δράση και την απίστευτη δύναμη, το Black Mamba Attack κατασκευάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών φίλων της τεχνικής.

Μοντέλο Μήκος Βάρος Action PE Μεσινέζα
BMS 70MF2 2,13 μ 146 γρ 7 - 30 γρ PE 1.2 8 - 20 lb
BMS 80MHF2  2,45 μ 170 γρ 12 - 50 γρ  PE 2.0 12 - 30 lb
BMS 90MHF2  2,75 μ 236 γρ 15 - 60 γρ PE 3.0 15 - 40 lb
BMS 100MHF2  3,05 μ 268 γρ 20 - 80 γρ PE 4.0 20 - 50 lb
Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
2,31 μ. - 2,59 μ.
2,60 μ. - 2,79 μ.
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00001. 0 - 9 γρ
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
1 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας