Καλάμι Major Craft Fullsoli Light Jigging
Καλάμι Major Craft Fullsoli Light Jigging
Καλάμι Major Craft Fullsoli Light Jigging
Καλάμι Major Craft Fullsoli Light Jigging

Καλάμι Major Craft New Fullsoli Light Jigging

Major Craft
01.0538
Διαθέσιμο
254,90 €
Με ΦΠΑ

Τα Major Craft Fullsoli είναι μια σειρά καλαμιών για έμπειρους φίλους της τεχνικής Light Jigging που ζούνε για τη μέγιστη αδρεναλίνη μάχης με θηράματα, αλλά με πολύ ελαφρύ εξοπλισμό.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Αυτή είναι η νέα σειρά καλαμιών Majorcraft Fullsoli για Light Jigging. Το όνομα Fullsoli δεν προέκυψε τυχαία, αλλά προέρχεται από το πολύ λεπτό, αλλά πολύ ισχυρό blank "Carbon Full Solid". Το blank συνδυάζει δύο άκρα στην κατασκευή του: την πολύ σκληρή βάση και την πολύ ευαίσθητη κορυφή. Τα μασίφ σώματα (solid), χωρίς κοιλότητες και κενά υπερισχύουν σε αντοχή και ευκαμψία από τα κενά σώματα (tubular). Αυτό το χαρακτηριστικό επέτρεψε στην Major Craft να κάνει τα Fullsoli πολύ λεπτά, χωρίς να υστερούν σε δύναμη, ή αντοχή κάτω από σκληρή χρήση.

Τα Major Craft Fullsoli είναι μια σειρά καλαμιών για έμπειρους φίλους της τεχνικής Light Jigging που ζούνε για τη μέγιστη αδρεναλίνη μάχης με θηράματα, αλλά με πολύ ελαφρύ εξοπλισμό. Το βασικό χαρακτηριστικό της τεχνολογίας "Blank Carbon Full Solid" που εφαρμόστηκε στα νέα αυτά καλάμι για Light Jigging είναι η πολύ λεπτή κατασκευή, το πολύ χαμηλό βάρος και ταυτόχρονα η απεριόριστη δύναμη του blank το οποίο είναι πραγματικά άθραυστο. Τα γεμάτα, μασίφ blanks, χωρίς κενό μέσα τους, είναι ανώτερα από τα κενά blanks, τόσο σε όριο θραύσης, όσο και σε ευλυγισία. Το δοκιμάσαμε και πραγματικά ο κορμός των Fullsoli στρίβει 180ο.

Στην προηγούμενη έκδοση η Ιαπωνική εταιρία Major Craft είχε εξαντλήσει την εικαστική της διάθεση και είχε χρωματίσει τα καλάμια σε έντονο κίτρινο χρώμα. Η νέα τους έκδοση είναι σε ματ ανθρακί χρώμα για ενήλικες, αλλά περιλαμβάνει και άλλες βελτιώσεις στην σειρά Light Jigging με στόχο την κατακόρυφη αύξηση του παράγοντα ευχαρίστησης. Το blank των νέων καλαμιών Fullsoli Light Jigging, διαθέτει ακόμα περισσότερη παραβολικότητα και παρέχει μια ασύγκριτη αίσθηση εμπιστοσύνης και σιγουριάς για τον εξοπλισμό που κρατάτε, κατά τη διάρκεια της μάχης. Αν ξαφνικά το τεχνητό τας δεχτεί επίθεση από έναν μεγάλο θηρευτή, η έξαψη που θα νιώσετε κατά τη διάρκεια της μάχης θα σας βυθίσει ακόμη περισσότερο στον κόσμο του Light Jigging με απόλυτα παραβολικά καλάμια, όπως μόνο η Major Craft μπορεί να προσφέρει με τα καλάμια Fullsoli Light Jigging. Η Major Craft κατασκεύασε τα Fullsoli για εκείνους που διψάνε για την ένταση της μάχης με μεγάλα θηράματα, ενώ θέλουν να ψαρεύουν με λεπτά εργαλεία.

S64SUL/LJ

Ανήκει στην κατηγορία των Super Light Jigging καλαμιών, που συνδυάζονται με μηχανισμό Spinning και μπορούν να χειριστούν jigs έως και τα 80 γρ. Με αυτό το καλάμι μπορείτε να στοχεύσετε, με πολύ ελαφρύ εξοπλισμό και Ultra-Light τεχνητά σε αλιεύματα, τα οποία δύσκολα θα προσεγγίζατε αλλιώς. Δεδομένου ότι το blank του καλαμιού είναι μασίφ, η αίσθηση της μάχης εκτοξεύεται καθώς αξιοποιείται το σύνολο του μήκους του καλαμιού.

B64M/LJ

Αν και ανήκει στην κατηγορία του Light Jigging, με το συγκεκριμένο μοντέλο μπορείτε να απολαύσετε αυθεντικό, παραδοσιακό, κάθετο jigging. Μπορείτε να το αξιοποιήσετε σε πολλές τεχνικές κάθετου jigging και να χειριστείτε επιθέσεις από μεγάλα θηράματα τα οποία ανταποκρίνονται σε πλάνους βάρους 150 έως 200 γρ. Μασίφ κορμός, μόνο το τμήμα της λαβής διαθέτει κενό blank.

S64ML/LJ

Η Major Craft προτείνει το συγκεκριμένο καλάμι για πλάνους έως 150 γρ, αλλά η δράση του μπορεί να παράγει πολλές κινήσεις εάν χρησιμοποιείτε πλάνους μεγέθους γύρω στα 100 γρ. Διαθέτει μασίφ blank με πολύ μεγάλη αντοχή κύρτωσης και συνδυάζεται με μηχανισμό κάθετου τυμπάνου (Spinning). Μόνο το τμήμα της λαβής διαθέτει κενό blank.

B64L/LJ

Μοντέλο το οποίο προορίζεται για ελαφρύ ψάρεμα, όταν το βάθος και οι συνθήκες επιβάλλουν τη χρήση πλάνων γύρω στα 100 γρ. Θα δείτε το blank να κυρτώνει ομαλά, ενώ θα νιώθετε τη δύναμη της λαβής. Αυτό το καλάμι θα χειριστεί άψογα πλάνους από τα 40 γρ έως και τα 120 γρ. Διαθέτει μια ευαίσθητη δύναμη η οποία δε θα ξέρετε από που προέρχεται.

B64ML/LJ

Ένα ιδανικό μοντέλο για Slow Jigging με πλάνους έως 150 γρ, αλλά ξεδιπλώνει όλες τις δυνατότητές του με πλάνους βάρους γύρω στα 100 γρ. Η δράση του καλαμιού θα κάνει τον πλάνο να μοιάζει με τρομαγμένο μικρόψαρο που προσπαθεί να ξεφύγει. Το μασίφ blank του θα σας επιτρέπει να απολαύσετε τη μάχη με μεγάλα θηράματα. Μόνο το τμήμα της λαβής διαθέτει κενό blank.

S64L/LJ

Καλάμι το οποίο συνδυάζεται με μηχανισμό κάθετου τυμπάνου (Spinning) με ελαφρούς πλάνους βάρους γύρω στα 80 γρ. Ακόμα και αν ο πλάνος σας δεχτεί επίθεση από μεγάλο θήραμα, το συγκεκριμένο καλάμι θα σας παρέχει μια ασύγκριτη εμπειρία μάχης. Μασίφ κορμός, μόνο το τμήμα της λαβής διαθέτει κενό blank.

Μοντέλο

Μηχανισμός

Μήκος

Βάρος Πλάνου

PE Line

Δράση

FSLJ-S64SUL/LJ

Spinning

1,95 μ

20 - 100 γρ

max 1,2

Regular Fast

FSLJ-S64L/LJ

Spinning

1,95 μ

30 - 120 γρ

max 1,2

Regular Fast

FSLJ-S64ML/LJ

Spinning

1,95 μ

40 - 150 γρ

max 1,5

Regular Fast

FSLJ-B64L/LJ

Bait

1,95 μ

30 - 120 γρ

max 1,2

Regular Fast

FSLJ-B64ML/LJ

Bait

1,95 μ

40 - 150 γρ

max 1,5

Regular Fast

FSLJ-B64M/LJ

Bait

1,95 μ

50 - 200 γρ

max 2,0

Regular Fast

Τεχνολογίες Major Craft

Σχεδιασμός Blank

Για το blank της σειράς καλαμιών Fullsoli Light Jigging, η Major Craft δημιούργησε ένα πολύ λεπτό αλλά ευλύγιστο, μασίφ, κορμό carbon. Είναι ευαίσθητο, λεπτό αλλά πανίσχυρο. Ειλικρινά δεν μπορούμε να σκεφτούμε ένα καλάμι το οποίο να προηγείται τεχνολογικά από τα Fullsoli.

Οδηγοί

Αυθεντικά δαχτυλίδια SIC και σκελετός K Series, όλα από την Fuji.

Λαβή

Ισχυρή, με ανθεκτικό, αντιολισθητικό υλικό EVA. Η λαβή είναι το μόνο σημείο του καλαμιού το οποίο διαθέτει κενό blank.

Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
00007. 161 - 180 γρ
00008. 181 - 200 γρ
Στελέχη
00001.1 Στέλεχος
2 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας