Καλάμι Lemax No Escape
Καλάμι Lemax No Escape
Καλάμι Lemax No Escape
Καλάμι Lemax No Escape
Καλάμι Lemax No Escape
Καλάμι Lemax No Escape
Καλάμι Lemax No Escape
Καλάμι Lemax No Escape
Καλάμι Lemax No Escape
Καλάμι Lemax No Escape
Καλάμι Lemax No Escape
Καλάμι Lemax No Escape
Καλάμι Lemax No Escape
Καλάμι Lemax No Escape
Καλάμι Lemax No Escape
Καλάμι Lemax No Escape

Καλάμι Lemax No Escape

Lemax
01.0384
Διαθέσιμο
120,00 €
Με ΦΠΑ

Νέο καλάμι ψαρέματος από την εταιρία Lemax για την τεχνική Slow Jigging.

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η εταιρία Lemax ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1995, εξυπηρετώντας την αγορά της Μαλαισίας και σήμερα αποτελεί μία από τις πιο ισχυρές μάρκες στη Νοτιοανατολική Ασία, κατασκευάζοντας προϊόντα αγωνιστικών προδιαγραφών για τον μέσο ψαρά. Αξιοποιώντας κατασκευαστικές τεχνολογίες και υλικά όπως υψηλής πυκνότητας Γραφίτη, η Lemax παρέχει στους αγοραστές των προϊόντων της μεγάλη δύναμη, ευαισθησία σε συνδυασμό με ευλυγισία και ικανότητα χειρισμού μεγάλων θηραμάτων.

Στο καλάμι No Escape Slow Jigging, η εταιρία Lemax εφάρμοσε μια προηγμένη κατασκευαστική τεχνοτροπία, χρησιμοποιώντας υψηλότερης καθαρότητας υλικό carbon και παρήγαγε ένα απόλυτα ομαλό, προοδευτικής διατομής taper blank, με πολύ καλές ιδιότητες μάχης.

Η τεχνολογία GCF technology σημαίνει Gradual Curve Fighting action, ή Δράση Προοδευτικής Καμπύλης και παρέχει στους ψαράδες τη δυνατότητα για ξεκούραστη, πολύωρη, συνεχόμενη μάχη με τα τέρατα του βυθού.

Οι εταιρίες Fuji και Lemax σχεδίασαν εκ νέου το σύστημα οδηγών, ώστε να μειώσουν ακόμα περισσότερο το βάρος του καλαμιού και να παρέχουν περισσότερη προστασία στο νήμα ή την μεσινέζα. Περισσότεροι και με πυκνότερη κατανομή οδηγοί, παρέχουν στο νήμα περισσότερα σημεία επαφής με το καλάμι, μειώνουν τις εμπλοκές και τις τούφες και κατανέμουν ομοιόμορφα την δύναμη έλξης που ασκείται. Οι οδηγοί είναι Fuji SiC κατά της διάβρωσης.

Στα καλάμια Slow Jigging Lemax No Escape θα βρείτε την βάση μηχανισμού Power Handle Joint System με δαχτυλίδι αλουμινίου για μεγιστοποίηση της δύναμης ανάκτησης. Επίσης, στα καλάμια Lemax No Escape, το blank συνεχίζει κατά μήκος της λαβής με αποτέλεσμα και να ενισχύει τη δύναμη του καλαμιού και να αυξάνει την ευαισθησία του. Το No Escape αποτελείται από δύο στελέχη με την ένωσή τους να βρίσκεται στο ύψος της λαβής του μηχανισμού.

Εξοπλισμένο με αντιολισθητικό, ανθεκτικό υλικό EVA στη λαβή, για άνετο χειρισμό και δυνατό κράτημα, το Lemax No Escape διαθέτει εργονομικά σχεδιασμένη λαβή για να μπορείτε να ψαρεύετε άνετα, για πολλές ώρες. Παρά τη μεγάλη του δύναμη, το Lemax No Escape διατηρεί το βάρος του χαμηλά, με αποτέλεσμα ο χειρισμός του να είναι άνετος, εύκολος, χωρίς περιθώρια λάθους και διαφυγής του θηράματος. No Escape... όπως λέει και το όνομά του.   

Τέλος η Lemax έβαλε τα δυνατά της και στην αισθητική όψη των καλαμιών No Escape, δίνοντάς τους φρεσκάδα και εικαστικό χαρακτήρα που δε θα βρείτε σε άλλα καλάμια της κατηγορίας Slow Jigging.

Μοντέλο Μήκος Βάρος Action PE Στελέχη
SNE 65C 1,95 μ 167 γρ έως 120 γρ 0,6 - 1,5 2
SNC 68C 2,07 μ 176 γρ έως 160 γρ 0,8 - 2,0 2
SNE 70C 2,13 μ 197 γρ έως 250 γρ 1,0 - 2,5 2
SNE 75C 2,28 μ 210 γρ έως 300 γρ 1,2 - 3,0 2
Mήκος Καλαμιού
2,00 μ. - 2,30 μ.
Action Καλαμιού
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
00007. 161 - 180 γρ
00008. 181 - 200 γρ
00009. 201 γρ και άνω
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
6 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας