Καλάμι Alpha Tackle Crazee Light Jigging Shaft

Καλάμι Alpha Tackle Crazee Light Jigging Shaft

Alpha Tackle
01.0388
Διαθέσιμο
155,00 €
Με ΦΠΑ

Το καλάμι Alpha Tackle Crazee Light Jigging Shaft είναι καλάμι το οποίο προορίζεται για χαμηλού βάρους jigs, αλλά μπορεί να αξιοποιηθεί και σε τεχνικές Tai Rubber.

Μοντέλο

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το καλάμι Alpha Tackle Crazee Light Jigging Shaft είναι καλάμι το οποίο προορίζεται για χαμηλού βάρους jigs, αλλά μπορεί να αξιοποιηθεί και σε τεχνικές Tai Rubber.

Τα καλάμια Crazee Light Jigging έχουν πολύ λεπτή διατομή, χαρακτηριστικό το οποίο συναντάμε σε νέες κατασκευαστικές τεχνοτροπίες καλαμιών για κάθετο Jigging. Το γεγονός ότι θα φέρουν αποτελέσματα, ακόμα και σε τόπους που έχουν υπεραλιευτεί οφείλεται σε έναν και μόνο λόγο: συνδυάζονται άψογα με λεπτά εργαλεία, όπως χαμηλού βάρους πλάνους, πολύ λεπτό νήμα και παράμαλλο και φυσικά χαμηλού βάρους Assist Hooks. Έτσι το αποτέλεσμα είναι μια πολύ φυσική παρουσία πλάνου στο βυθό, με πολύ έντονη και προκλητική  κίνηση.

Σαν επακόλουθο, τα χτυπήματα πολλαπλασιάζονται και με την μοναδική τους δράση, τα καλάμια Crazee Light Jigging Shaft μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε θήραμα.

Άλλη μία βασική τους διαφορά είναι ότι ανήκουν στην κατηγορία καλαμιών Slow Response (όχι Slow Pitch) και αυτό σημαίνει ότι δίνουν μια πιο ομαλή και φυσική κίνηση στον πλάνο. Σε αντίθεση με τα κοινά καλάμια Vertical Jigging που δουλεύουν στις 90o , αυτά δουλεύουν σχεδόν κάθετα στην επιφάνεια της θάλασσας με ελαφριές και ξεκούραστες κινήσεις.

Εκτός από το χαμηλό τους βάρος, τα Crazee Light Jigging Shaft διαθέτουν και αυξημένη ευαισθησία, η οποία σας επιτρέπει να νιώθετε τον πλάνο σας, ενώ παράλληλα θα σας εντυπωσιάσει με τις δυνατότητες κύρτωσης και την κρυμμένη δύναμη που έχει το blank του.

Μπορείτε να πείτε ότι το Crazee Light Jigging Shaft έχει διπλή προσωπικότητα: διαθέτει τη δύναμη και την αμεσότητα ενός καλαμιού Light Jigging και την απαραίτητη ευαισθησία για Tai Rubber.

Κατασκευασμένα από πολύ καλής ποιότητας, υψηλής πυκνότητας Carbon και Fuji περιφερειακά, δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης, ενώ έχουν πολύ προσιτή τιμή. 

Μοντέλο Μήκος Μήκος Μεταφοράς Στελέχη Casting Weight Βάρος Διάμετρος Κορμού Max Drag Τύπος Μηχανισμού
C632ML 1,92 μ 99 εκ 2 Max 160 γρ 153 γρ 1,3 χιλ / 7,5 χιλ 1,8 κιλά Baitcasting
S632ML 1,92 μ 99 εκ 2 Max 160 γρ 137 γρ 1,3 χιλ / 7,1 χιλ 1,8 κιλά Spinning
Mήκος Καλαμιού
1,61 μ. - 1,99 μ.
Action Καλαμιού
00003. 30 - 50 γρ
00004. 50 - 100 γρ
00005. 100 - 140 γρ
00006. 141 - 160 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
3 αντικείμενα
Νέο
4516508695588
Καμία Αξιολόγηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας