Καλάμι Alpha Tackle Crazee Seabass

Καλάμι Alpha Tackle Crazee Seabass

Alpha Tackle
01.0389
Διαθέσιμο
170,00 €
Με ΦΠΑ

Το καλάμι Crazee Seabass της Alpha Tackle είναι καθαρό καλάμι seabass spinning σε αναζήτηση μεγάλων θηρευτών.

Μήκος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Η Alpha Tackle κατασκεύασε την σειρά καλαμιών Crazee για να παρέχει εξειδικευμένα καλάμια ποιότητας, για συγκεκριμένες τεχνικές, σε προσιτή τιμή. Τα καλάμια Crazee Seabass είναι καθαρόαιμα spinning σε αναζήτηση μεγάλων θηρευτών, το οποίο διαθέτει μεγάλη δύναμη, παρά το μικρό του βάρος.

Η Alpha Tackle κατασκεύασε το Crazee Seabass έχοντας ένα στόχο. Να μπορεί να πετάξει τεχνητά μεγάλων αποστάσεων και μεσαίου βάρους, ενώ παράλληλα να διαθέτει την απαραίτητη δύναμη χειρισμού μεγάλων θηραμάτων, χωρίς να υστερεί σε ευαισθησία. Με άλλα λόγια... το Crazee Seabass τα έχει όλα. Η σειρά Crazee Sea Bass φιλοξενεί τρία μοντέλα διαφορετικού μήκους και Lure Weight που θα εξυπηρετήσουν, το καθένα με τον δικό του τρόπο, τον ψαρά που θα τα επιλέξει.

Για να το πετύχει αυτό η Alpha Tackle ενίσχυσε το blank του Seabass με ειδική, σταυρωτή πλέξη carbon η οποία αυξάνει τη δύναμη και αντοχή του καλαμιού, όταν τη χρειαστείτε, χωρίς όμως να αυξήσει το βάρος του. Διαθέτει πολύ προοδευτική παραβολή, επιτρέπει να "παίξετε" με το τεχνητό σας, να χρησιμοποιήσετε top water και να καρφώσετε άφοβα.

Όπως όλα τα καλάμια της σειράς Crazee, η Ιαπωνική εταιρίας τα έχει εξοπλίσει με κορυφαίας ποιότητας περιφερειακά. Οδηγούς Fuji Sic O-Concept, Fuji βάση μηχανισμού, carbon blank.

Μοντέλο Μήκος Μήκος Μεταφοράς Στελέχη Action Βάρος PE Νήμα Διάμετρος Κορμού
862ML 2,60 μ 1,33 μ 2 max 20 γρ 143 γρ max 1,2 1,7 χιλ / 10,4 χιλ
902M 2,74 μ 1,40 μ 2 max 28 γρ 160 γρ max 1,2 1,8 χιλ / 11,4 χιλ
S1002M 3,05 μ 1,56 μ 2 max 35 γρ 179 γρ max 1,5 1,8 χιλ / 12,7 χιλ

Mήκος Καλαμιού
2,60 μ. - 2,79 μ.
2,80 μ. - 3,10 μ.
Action Καλαμιού
00002. 10 - 30 γρ
00003. 30 - 50 γρ
Στελέχη
00002.Δίσπαστα
3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας