Παιδικές Κάλτσες Heat Holders Despicable Me Thermal Slipper Socks - Minions
Παιδικές Κάλτσες Heat Holders Despicable Me Thermal Slipper Socks - Minions
Παιδικές Κάλτσες Heat Holders Despicable Me Thermal Slipper Socks - Minions
Παιδικές Κάλτσες Heat Holders Despicable Me Thermal Slipper Socks - Minions
Παιδικές Κάλτσες Heat Holders Despicable Me Thermal Slipper Socks - Minions
Παιδικές Κάλτσες Heat Holders Despicable Me Thermal Slipper Socks - Minions

Παιδικές Κάλτσες Heat Holders Despicable Me Thermal Slipper Socks - Minions

Heat Holders
79.0197
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
18,00 €
Με ΦΠΑ

Οι παιδικές κάλτσες Despicable Me της εταιρίας Heat Holders, περιλαμβάνουν χαρακτήρες από την ομώνυμη ταινία. Διατίθενται σε κίτρινο σχέδιο με αντιολισθητικά επιθέματα στη σόλα.

Μέγεθος

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Οι παιδικές κάλτσες Despicable Me της εταιρίας Heat Holders, περιλαμβάνουν χαρακτήρες από την ομώνυμη ταινία. Διατίθενται σε κίτρινο σχέδιο με αντιολισθητικά επιθέματα στη σόλα. Οι κάλτσες Thermal Slipper Socks σε σχέδιο Despicable Me είναι ιδανικές για χαλάρωση και παιχνίδι στο σπίτι.

Οι παιδικές θερμικές κάλτσες – παντόφλες, κατασκευάζονται με άδεια χρήσης προς την εταιρία Heat Holders για να θυμίζουν τη διασκέδαση, τη δράση και τα χρώματα των πιο δημοφιλών ταινιών, κόμικ και κινούμενων σχεδίων στον κόσμο. Είναι το τέλειο δώρο για τους μικρούς σας πειρατές, ώστε να μπορούν να παίρνουν μαζί τους τους αγαπημένους τους χαρακτήρες όπου κι αν πάνε.

Αντιολισθητικές λεπτομέρειες στο κάτω μέρος του πέλματος κάθε κάλτσας, κρατούν τα παιδιά σταθερά σε γυαλισμένο παρκέ, ή πλακάκια δαπέδου. Παρέχουν την ίδια ζεστασιά και άνεση με τις Original Heat Holders® Crew, αλλά σε πιο κοντή έκδοση. Φτάνουν πάνω από τον αστράγαλο και κρατούν τα πόδια των παιδιών σας ζεστά κατά τις πιο κρύες μέρες, και λειτουργούν ως θερμικές παντόφλες.

Το ύφασμά τους είναι παχύ και κατασκευάζονται από ένα ειδικά ανεπτυγμένο νήμα, το οποίο έχει ιδιαίτερα έντονες, θερμικές ιδιότητες. Παράλληλα απορροφά τους κραδασμούς και σας βοηθούν να διατηρείτε τα πόδια σας άνετα και ζεστά.

Το εσωτερικό έχει υποστεί επεξεργασία ώστε όχι μόνο να το αισθάνεστε απαλό, αλλά και για να παγιδεύει τον ζεστό αέρα κοντά στο δέρμα διατηρώντας τα πόδια σας ζεστά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το Heat Holders ανακουφίζουν τα κρύα πόδια λόγω κυκλοφορικών προβλημάτων.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος:
    • UK 9-12, EUR 26-30, US 10-13
    • UK 12½-3½, EUR 31-36, US 1½-4½
  • Σχέδιο: Κοντές, Πάνω από τον Αστράγαλο
  • Χρωματισμοί: Κίτρινο
  • Συνθετικό Ύφασμα: 91% Acrylic, 5% Nylon, 3% Polyester, 1% Elastane
  • Με αντιολισθητικά επιθέματα στα πέλματα
  • Οδηγίες Πλυσίματος: Στο πλυντήριο έως 40 βαθμούς / Όχι στη χρήση Στεγνωτηρίου
  • Κωδικός: 80045

Βαθμολογία TOG

TOG σημαίνει Thermal Overall Grade. Είναι ένα επιστημονικό τεστ που μετρά την θερμική απόδοση των υφασμάτων. Οι θερμικές κάλτσες Heat Holders βαθμολογήθηκαν με 2,34 βαθμούς TOG. Αυτό σημαίνει ότι είναι 7 φορές πιο ζεστές από τις βαμβακερές κάλτσες και σχεδόν 3 φορές πιο ζεστές από τις συνηθισμένες θερμικές κάλτσες. Δοκιμάζουμε κάλτσες από τις περισσότερες μάρκες που μπορούμε να πάρουμε στα χέρια μας και είναι ασφαλές να πούμε ότι οι θερμικές κάλτσες Heat Holders® είναι σχεδόν 40% πιο ζεστές από την πιο ζεστή θερμική κάλτσα που έχουμε δοκιμάσει ποτέ, η οποία ήταν μια βαριά κάλτσα κατά 80% Μάλλινη. Οι κάλτσες με κλίμακα 2.3 TOG είναι μέγιστου πάχους, για μπότες και οικιακή χρήση. Οι 1,6 TOG είναι μεσαίου πάχους κάλτσες, για casual παπούτσια. Οι κάλτσες με κλίμακα 1,0 TOG είναι ελάχιστου πάχους για πιο σφιχτά παπούτσια.

Τα θερμικά νήματα Ιαπωνικής σχεδίασης, παρέχουν μόνωση με ανώτερη διαπνοή και απαλότητα στην αφή.

Πρωτοποριακή τεχνολογία πλεξίματος, παράγει ίνες με μακρύ βρόχο, για να συγκρατούν περισσότερο ζεστό αέρα.

Η εξειδικευμένη επεξεργασία brushing μεγιστοποιεί την ποσότητα ζεστού αέρα που διατηρείται εσωτερικά για ασυναγώνιστη ζεστασιά.

Η μόνωση HEATWEAVER® είναι μια βελούδινη θερμική επένδυση που μοιάζει με γούνα και μεγιστοποιεί τον ζεστό αέρα που συγκρατείται κοντά στο δέρμα.

1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας