Καπέλο Slash Ranger Hat SL-222
Καπέλο Slash Ranger Hat SL-222
Καπέλο Slash Ranger Hat SL-222
Καπέλο Slash Ranger Hat SL-222
Καπέλο Slash Ranger Hat SL-222
Καπέλο Slash Ranger Hat SL-222
Καπέλο Slash Ranger Hat SL-222
Καπέλο Slash Ranger Hat SL-222

Καπέλο Slash Ranger Hat SL-222

Slash
79.0167
Τελευταίο τεμάχιο σε απόθεμα
39,00 €
Με ΦΠΑ

Το καπέλο Slash Ranger είναι τύπου Jungle και κατασκευασμένο με επεξεργασία Nano Wing, ένα Ιαπωνικό ύφασμα που είναι αδιάβροχο και υδατοαπωθητικό, ανθεκτικό στους λεκέδες και καθαρίζεται εύκολα.

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Τα καπέλα έχουν γίνει απαραίτητα τα τελευταία χρόνια μεταξύ των ψαράδων, για προστασία από τη θερμοκρασία και τις βλαβερές ακτίνες UV.

Το καπέλο Slash Ranger είναι τύπου Jungle και κατασκευασμένο με επεξεργασία Nano Wing, ένα Ιαπωνικό ύφασμα που είναι αδιάβροχο και υδατοαπωθητικό, ανθεκτικό στους λεκέδες και καθαρίζεται εύκολα. Το ύφασμα Nano Wing είναι το αποτέλεσμα εφαρμογή νανοτεχνολογίας σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα για τη βελτίωση πολλών παραγόντων όπως: απωθητικότητα νερού και λαδιού, αφαίρεση λεκέδων, γρήγορο στέγνωμα, απαλή αίσθηση στην αφή, ανθεκτικότητα.

Αντί να καλύψει την επιφάνεια του υφάσματος, με μια υδατοαπωθητική επίστρωση, το υδατοαπωθητικό διάλυμα αφήνεται να διαπεράσει το ύφασμα, αφήνοντας πάνω του μικρές οπές που δεν επιτρέπουν τη διέλευση μορίων νερού. Επομένως, το ύφασμα έχει υδατοαπωθητικότητα και απορροφητικότητα / διαπερατότητα υγρασίας χωρίς να φράζει τα κενά μεταξύ των ινών. Αυτό είναι το υλικό Nano Wing: ένα εύκαμπτο ύφασμα που έχει υδατοαπωθητικές ιδιότητες, αλλά δεν είναι συμπαγές όπως σε σύγκριση με το νάιλον και άλλα υφάσματα.

Η κάτω πλευρά του γείσου του καπέλου Slash Ranger είναι κατασκευασμένη από μαύρο ύφασμα, μειώνοντας την αντηλιά στα μάτια. Γύρω από όλη την περιφέρεια του γείσου, έχει τοποθετηθεί ένα λεπτό συρμάτινο πλαίσιο, επιτρέποντας στο σχήμα του γείσου και να διατηρείται σταθερό και να τροποποιείται, συμβάλλοντας στην παρεμπόδιση του ανέμου και του ηλιακού φωτός και να διασφαλίζει το οπτικό πεδίο.

Το εσωτερικό του καπέλου της Slash είναι κατασκευασμένο από υλικό που απορροφά το νερό και στεγνώνει γρήγορα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Κύριο Σώμα: 65% Βαμβάκι + 35% Πολυεστέρας
  • Γείσο: 100% Πολυεστέρας
  • Κωδικός: SL-222
1 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας