Ρολόι Κατάδυσης Cressi King Computer
Ρολόι Κατάδυσης Cressi King Computer
Ρολόι Κατάδυσης Cressi King Computer
Ρολόι Κατάδυσης Cressi King Computer
Ρολόι Κατάδυσης Cressi King Computer
Ρολόι Κατάδυσης Cressi King Computer

Ρολόι Κατάδυσης Cressi King Computer

Cressi Sub
43.0076
Διαθέσιμο
297,00 €
Με ΦΠΑ

Το ρολόι κατάδυσης Cressi (The) King, είναι ένας εξελιγμένος υπολογιστής χειρός, για ελεύθερους δύτες, υποβρύχιο ψάρεμα και λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.  

Χρώμα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το ρολόι κατάδυσης Cressi (The) King, είναι ένας εξελιγμένος υπολογιστής χειρός, για ελεύθερους δύτες, υποβρύχιο ψάρεμα και λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.  

Με μια πρώτη ματιά στο νέο Cressi King έχουμε σαφή ένδειξη της ποιότητας κατασκευής του. Διαθέτει κάσα-πλαίσιο βαρέως τύπου, με κουμπιά από χάλυβα για αντοχή στην πίεση του νερού έως και τα 120 μέτρα, ορυκτό γυαλί και το μεταλλικό στεφάνι από χάλυβα Aisi 316, δείχνουν έναν πραγματικά προσεγμένο σχεδιασμό, μεγάλης αντοχής.

Η οθόνη προστατεύεται από το ειδικό κάλυμμα ρολογιών της Cressi το οποίο ταυτόχρονα λειτουργεί και σαν μεγεθυντικός φακός μεγαλώνοντας κατά 15% τις ενδείξεις της οθόνης.Το μεταλλικό στεφάνι παράγεται σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με τα χρώματα του ιμάντα (Μαύρο - Μπλέ - Πορτοκαλί - Λευκό).

Ένα αδύναμο σημείο αρκετών ρολογιών είναι τα λουράκια από πλαστικό ή καουτσούκ τα οποία έχουν μικρή διάρκεια ζωής. Η φθορά και οι ρωγμές απαιτούν κατά καιρούς την αντικατάσταση του ιμάντα. Η Cressi έχει μελετήσει ένα ειδικά επεξεργασμένο υλικό, ένα μείγμα σιλικόνης και πολυαμιδίου, που αποτρέπει το σκίσιμο και το σπάσιμο. Η πόρπη είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι. Η σύνδεση μεταξύ του ρολογιού με τον ιμάντα, επιτυγχάνεται μέσω μιας αρσενικής και θηλυκής βίδας από ανοξείδωτο χάλυβα το οποίο είναι απόλυτα ασφαλές.

Το καινοτόμο ρολόι ελεύθερης κατάδυσης Cressi King διαθέτει έναν αλγόριθμο ο οποίος αναπτύχθηκε στην Cressi, ο οποίος προστατεύει τον ελεύθερο δύτη από τον κίνδυνο της νόσου Taravana και μιας επιπλέον λειτουργίας που βοηθά στην αποφυγή του κινδύνου πνευμονικού οιδήματος.

Λειτουργίες και Χρήση:

  • Κυρίως Μενού: Ο υπολογιστής Cressi King χρησιμοποιεί ένα σύστημα δύο κουμπιών στα δεξιά του πλαισίου για περιήγηση στο μενού. Πατώντας ένα από τα δύο κουμπιά, μετακινούμαστε προς κάθε κατεύθυνση και αποκτούμε πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες. Κρατώντας πατημένο το κουμπί μπορείτε να μπείτε στην συγκεκριμένη λειτουργία.
  • Dive-S - Taravana: Με το πάνω δεξιά κουμπί μπαίνετε στο μενού Dive-S το οποίο περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες «Κινδύνου». Εισάγετε τη ρύθμιση συναγερμού Taravana, η οποία έχει οριστεί αρχικά σε L1. Αυτό έχει ρυθμιστεί να έχει χρόνο χαλάρωσης επιφάνειας, διπλάσιο του χρόνου της κατάδυσης. Η ρύθμιση μπορεί να φτάσει μέχρι το L8, επομένως είναι πιο συντηρητική, με τον χρόνο ανάκτησης να φτάνει έως και 5 φορές τον χρόνο κατάδυσης. Ωστόσο, ο αλγόριθμος είναι πολύ πιο εξελιγμένος και λαμβάνει επίσης υπόψη το βάθος και τον συνολικό χρόνο της προηγούμενης βουτιάς και τη θερμοκρασία του νερού. Η ρύθμιση ειδοποίησης Taravana μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί.
    Η Cressi επισημαίνει - όπως και η γενική Ιατρική γνώση - ότι δεν υπάρχουν ακριβείς υπολογισμοί που να μπορούν να αποτρέψουν τηνόσο Taravana. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι οι βαθιές βουτιές, οι μεγάλοι χρόνοι κατάδυσης, οι ανεπαρκείς χρόνοι χαλάρωσης και η αφυδάτωση μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο Taravana.
  • Blood Shift: Στην επόμενη επιλογή έχουμε τη ρύθμιση της λειτουργίας Blood Shift. Εδώ ορίζετε το μέγιστο βάθος της κατάδυσής σας και το ρολόι ρυθμίζει το βάθος της επόμενης βουτιάς. Τέτοιες καταδύσεις σε μικρότερο βάθος από εκείνο στο οποίο στοχεύετε για την τελική βουτιά, πρέπει να εκτελούνται, γιατί βοηθούν το σώμα να ζεσταθεί και να αποφευχθεί η αιμόπτυση και το πνευμονικό οίδημα. Αν και η συγκεκριμένη λειτουργία προορίζεται για τους φίλους της Ελεύθερης Κατάδυσης, καθώς το μέγιστο βάθος κυμαίνεται από 30 έως 120 μέτρα, ωστόσο, μπορεί να ρυθμιστεί και για ψαροντούφεκο λαμβάνοντας υπόψη το μέγιστο βάθος στο οποίο σκοπεύουμε να φτάσουμε.
  • Χρόνος Επιφανείας: Με κύλιση βρίσκουμε το Surface Time. Αυτό μπορεί να ρυθμιστεί από 30 δευτερόλεπτα, έως 4 λεπτά. Μόλις φτάσει η ώρα, θα ενεργοποιηθεί ένας ακουστικός και οπτικός συναγερμός (η ένδειξη Surface Time θα τρεμοπαίζει στην οθόνη). Η ενεργοποίηση του συναγερμού υποδεικνύει ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί η επόμενη βουτιά.
  • Συναγερμοί Μέγιστου Βάθους, Χρόνου και Ενυδάτωσης: Ο επόμενος συναγερμός είναι εκείνος του Μέγιστου Βάθους. Μπορεί να ρυθμιστεί από τα 10 μέτρα έως τα 120 μέτρα. Μόλις περάσετε το μέγιστο βάθος που έχετε ορίσει θα ενεργοποιηθεί ένας ακουστικός συναγερμός.
    Συνεχίζοντας, μπορεί να ρυθμιστεί η Διάρκεια της Κατάδυσης, από τα 10 δευτερόλεπτα και άνω. Μόλις επιτευχθεί ο μέγιστος χρόνος κατάδυσης, ο συναγερμός θα κάνει έναν ακουστικό ήχο και ο χρόνος κατάδυσης στην οθόνη θα τρεμοπαίζει.
    Ένας άλλος συναγερμός είναι ο Συναγερμός Ενυδάτωσης. Πολλές φορές λόγω της ομορφιάς του βυθού, ξεχνάμε να πιούμε νερό. H Cressi φρόντισε και για αυτό. Από προεπιλογή έχει ρυθμιστεί ανά 1 ώρα να υπάρχει ακουστική και οπτική ειδοποίηση. Μπορεί επίσης να ρυθμιστεί με βάση τις πεδιλιές που κάνει ο δύτης από 30 λεπτά έως και 4 ώρες. Όταν φτάσει η ώρα, θα εμφανιστεί το σύμβολο "Ενυδάτωση" στα δεξιά της οθόνης, που σας προτείνει να πιείτε νερό.

Διατίθεται σε σκληρή θήκη αποθήκευσης.

Περιλαμβάνεται και το προστατευτικό της οθόνης.

Κωδικός: KS842050.

2 αντικείμενα
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας