Εποξικό Primer International Gelshield 200

Εποξικό Primer International Gelshield 200

International
61.0008
Διαθέσιμο
50,00 €
Με ΦΠΑ

Το Gelshield 200 είναι εποξικό υπόστρωμα με ειδική σύσταση για μέγιστη προστασία κατά της όσμωσης, κατασκευασμένο για ευκολία στη χρήση και κατάλληλο για πολλές εφαρμογές

Χρώμα
Χωρητικότητα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Το εποξικό primer International Gelshield 200 εξυπηρετεί δύο σκοπούς, καθώς προστατεύει το σκάφος και εφαρμόζει άψογα το υφαλόχρωμα. Μόλις ολοκληρώσετε την επίστρωση στη σωστή αναλογία, μπορεί να επικαλυφθεί από οποιοδήποτε υφαλόχρωμα της σειράς International.

Το Gelshield 200 είναι εποξικό υπόστρωμα με ειδική σύσταση για μέγιστη προστασία κατά της όσμωσης, κατασκευασμένο για ευκολία στη χρήση και κατάλληλο για πολλές εφαρμογές. Το τελικό μίγμα βασίζεται σε τεχνολογία η οποία διασφαλίζει την ισχυρή εφαρμογή του σε διάφορες επιφάνειες και μεγάλη αντοχή σε δύσκολες συνθήκες και θερμοκρασίες. Για να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο οι προστατευτικές ιδιότητες του Gelshield 200 έχει προστεθεί στη σύνθεσή του συστατικό το οποίο «δένει» μοριακά κάθε στρώση του υλικού, ώστε να εμποδίζεται η εισροή νερού.

Το Gelshield 200 προστατεύει επίσης μεταλλικά μέρη από διάβρωση και έτσι έχετε ένα μοναδικό προϊόν το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί στα ύφαλα της βάρκας, σε μεταλλικά εξαρτήματα μηχανών έσω-έξω και γενικά σε κάθε εξάρτημα το οποίο χρειάζεται προστασία. Αν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε αποκλειστικά και μόνο σε μεταλλικές επιφάνειες, καλό είναι να γνωρίζετε ότι υπάρχει πιο εξειδικευμένο προϊόν της International για τον σκοπό αυτό.

Το συγκεκριμένο αστάρι δύο συστατικών της International είναι υψηλής απόδοσης, στεγνώνει γρήγορα, μπορεί να συνδυαστεί με κάθε υφαλόχρωμα και εφαρμόζεται με κάθε τρόπο, όπως πινέλο, ρόλερ, ψεκασμό.

Εάν η εφαρμογή του υφαλοχρώματος γίνει μέσα στα χρονικά όρια που ορίζουν οι οδηγίες, δεν απαιτείται λείανση με γυαλόχαρτο, είτε μεταξύ των στρωμάτων primer, είτε μεταξύ του primer και του υφαλοχρώματος.

Το Gelshield 200 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμοκρασίες έως και 5°C. Τα καινούργια σκάφη πρέπει να στεγνώσουν για 4 εβδομάδες πριν τοποθετηθεί το Gelshield 200.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Εφαρμογή: Πάνω και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας
  • Φινίρισμα: Matt
  • Διαλυτικό: YPA212 Thinners No.7
  • Στρώσεις: Τουλάχιστον 6
  • Μέθοδος Εφαρμογής: Πινέλο, Ρόλλερ

Οδηγίες Εφαρμογής

Θερμοκρασία ºC

Διάρκεια Μείγματος

Στέγνωμα

Χρόνος Εφαρμογής Gelshield 200

Χρόνος Εφαρμογής Υφαλοχρώματος

Βύθιση Σκάφους

5ºC

10 ώρες

4 ώρες

10 ώρες - 6 μήνες

10 ώρες - 24 ώρες

24 ώρες

15ºC

5 hours

2 ώρες

5 ώρες - 6 μήνες

5 ώρες - 9 ώρες

18 ώρες

23ºC

3 hours

1 ώρα

3 ώρες - 6 μήνες

3 ώρες - 7 ώρες

12 ώρες

35ºC

2 hours

30 λεπτά

2 ώρες - 6 μήνες

1 ώρα - 5 ώρες

8 ώρες

Προετοιμασία:

  • Καινούργια Σκάφη: Καθαρίστε την επιφάνεια εφαρμογής με καθαριστικό, ξεβγάλετε με γλυκό νερό και αφήστε να στεγνώσει.

Εφαρμογή:

  • Πριν την εφαρμογή του υποστρώματος αφαιρέστε λεκέδες, ή σκόνη.
  • Ανακινήστε καλά κάθε συστατικό, πραγματοποιήστε τη μίξη και αφήστε για 10 λεπτά ώστε να διαλυθούν οι φυσαλλίδες.
  • Εφαρμόστε τουλάχιστον 6 στρώσεις
  • Για εφαρμογή σε σεντίνες εφαρμόστε δύο στρώσεις, σε περίπτωση που υπάρχει gelcoat στο εσωτερικό του σκάφους.
  • Μίξη σε αναλογία 3:1
  • Διατίθεται σε δύο χρώματα: Γκρι / Πράσινο
  • Διατίθεται σε συσκευασίες: 750 ml / 2,5 Λίτρα 

Κατεβάστε εδώ το Τεχνικό Φυλλάδιο του Προϊόντος

4 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας