Duralac Αντιδιαβρωτική Κόλλα

Duralac Αντιδιαβρωτική Κόλλα

Non Branded
61.0021
Διαθέσιμο
54,50 €
Με ΦΠΑ

Το Duralac είναι ένα χρωμικό υλικό που έχει σχεδιαστεί για να αναστέλλει την ηλεκτρολυτική διάσπαση μεταξύ ανόμοιων μετάλλων - που συχνά αποκαλείται γαλβανική διάβρωση.

Χωρητικότητα

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Με λίγα λόγια η Αντιδιαβρωτική κόλλα Duralac, εμποδίζει το φαινόμενο της ηλεκτρόλυσης, πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουν όλοι όσοι ασχολούνται με τη θάλασσα.

Το Duralac είναι ένα χρωμικό υλικό που έχει σχεδιαστεί για να αναστέλλει την ηλεκτρολυτική διάσπαση μεταξύ ανόμοιων μετάλλων - που συχνά αποκαλείται γαλβανική διάβρωση. Αν χρησιμοποιθεί σωστά, το Duralac αποτρέπει την ανοδική διάσπαση.

Το Duralac είναι μια πάστα με βάση μια συνθετική ελαστική ρητίνη και χρωμικό βάριο. Είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές DTD 369Β.

Το Duralac έχει χαμηλή διαλυτότητα στο νερό και δεν θα διαβρωθεί με το χρόνο, ακόμη και όταν υποβάλλεται σε υψηλή πίεση από σημαντική ροή νερού. Διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες πρόσφυσης στα περισσότερα υποστρώματα και λόγω της σκληρής αλλά ευέλικτης σύνθεσής του, έχει πολύ χαμηλή απορρόφηση νερού. Το Duralac έχει διάρκεια ζωής δύο χρόνια όταν φυλάσσεται κάτω από τους 20 ° C.

Το Duralac είναι απαραίτητο για τη σφράγιση των αρμών μεταξύ ανόμοιων μετάλλων όλων των τύπων, συμπεριλαμβανομένων του μαγνησίου και των κραμάτων του. Το Duralac έχει εξαιρετικές ιδιότητες προστασίας στα μέταλλα που είναι σε επαφή με το ξύλο, στη συνθετική ρητίνη, στο δέρμα, στο καουτσούκ, στα υφάσματα κ.λπ. Όταν τα συστατικά μιας κατασκευής είναι από διαφορετικά υλικά, είναι απαραίτητο τα σημεία επαφής να καλύπτονται με Duralac ώστε να αναστέλλεται η διάβρωση λόγω πιθανού ηλεκτρολύτη που προκύπτει από τα διαφορετικά υλικά.

Για παράδειγμα το Duralac μπορεί να χρησιμοποιηθεί:

  • Μεταξύ των πλακών από κράμα αλουμινίου, σε βίδες ή καρφιά που χρησιμοποιούνται σε κτιριακές εφαρμογές.
  • Σε γενικές μηχανολογικές εφαρμογές όπου δεν μπορεί να αποφευχθεί επαφή ανόμοιων υλικών.
  • Στο κατασκευές οχημάτων όπου υπάρχουν επαφές από αλουμινίου με χάλυβα.
  • Στη θάλλασα για να αποφευχθεί η διάβρωση λόγω άλμης.
  • Σε αποστάσεις κοντά στη θάλασσα, όπου το αλάτι θα έρθει σε επαφή με κατασκευές και θα δημιουργήσει ηλεκτρολυτικά κύτταρα.

Το Duralac διατίθεται έτοιμο προς χρήση και δεν πρέπει να αραιώνεται. Είναι καλύτερα να εφαρμοστεί με βούρτσα. Έρχεται σε κουτί 250 ml.

3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας