Αλοιφή Αποκατάστασης και Γυαλίσματος Μετάλλων της 3Μ

Αλοιφή Αποκατάστασης & Γυαλίσματος Μετάλλων 3Μ

3M
61.0031
Διαθέσιμο
47,50 €
Με ΦΠΑ

Αλοιφή της 3Μ σχεδιασμένη για αποκατάσταση και γυάλισμα ανοξείδωτου χάλυβα, ορείχαλκου, χαλκού, μπρούντζου, χρωμίου, αλουμινίου και άλλων μετάλλων θαλάσσης.

Συσκευασία

Ζητήστε να σας καλέσουμε

Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας στην παρακάτω φόρμα, και ένας πωλητής μας θα έρθει σύντομα σε επικοινωνία μαζί σας.

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, και ενημερώστε μας (στο πεδίο "Σχόλια") για τον τρόπο επικοινωνίας που επιθυμείτε (διαθέσιμες ώρες / μέρες, τηλεφωνική επικοινωνία ή email).

Δείτε το προϊόν Ζωντανά στην Οθόνη σας

Αν επιθυμείτε να δείτε ζωντανά το συγκεκριμένο προϊόν στην οθόνη του κινητού σας, ή του υπολογιστή σας και να συζητήσετε με έναν από τους πωλητές μας τις τεχνικές του λεπτομέρειες, ή ακόμη και να το συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα προϊόντα, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Στη τηλεφωνική μας επικοινωνία, θα προγραμματίσουμε την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί, ώστε να δείτε στην οθόνη σας τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συνομιλήσατε ζωντανά με εκπρόσωπό μας.

Διαβάστε περισσότερα για την υπηρεσία μας "Δείτε σε Live Streaming" εδώ.

100% secure payments

Ενημερώστε με όταν βγει σε προσφορά

 

Αλοιφή της 3Μ σχεδιασμένη για αποκατάσταση και γυάλισμα ανοξείδωτου χάλυβα, ορείχαλκου, χαλκού, μπρούντζου, χρωμίου, αλουμινίου και άλλων μετάλλων θαλάσσης.

Η αλοιφή Metal Restorer & Polish της 3Μ αφαιρεί την επιφανειακή σκουριά, τις οξειδώσεις και τους θαμπούς λεκέδες, αποκαθιστώντας το λούστρο και την γυαλάδα της επιφάνειας.

Δεν απαιτείται μεγάλη ποσότητα και εφαρμόζεται με το χέρι, ένα καθαρό πανί και έντονο τρίψιμο.

Διατίθεται σε κουτί 500ml.

3 αντικείμενα
Νέο
Καμία Αξιολόγηση

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προιόν προστέθηκε στην λίστα επιθυμιών σας